pagaliau jau ir aš turiu šitą knygą, tai šiandien jau viriau vaikams sriubytę su lydytais sūreliais, labai skanu ir paprasta, kaip du kart du
QUOTE(Cosette @ 2011 01 23, 11:38)
Sveikos,
gal esate įsigiję Gustavo receptų knygą ir pasidalintumėte nuomone apie ją bei labiausiai patikusiais receptais?
gal esate įsigiję Gustavo receptų knygą ir pasidalintumėte nuomone apie ją bei labiausiai patikusiais receptais?
Turiu, faina knyga. Man smagu skaityt kaip atsirado receptas ir tt.išskirtinė knyga Išbandžiau 3 pyragus.Keksa su razinom, pyraga su uogiene ir pyraga atgaiva.Šis skaniausias man. Vaikas sumaišo produktus, man lieka iškept
P.S.šios savaitės žmonėse yra 1 torto receptas idetas
Sriubų ir antrų patiekalų dar nebandžiau.Ryt gal canachus bandysiu
QUOTE(Ingada @ 2011 02 09, 17:20)
Tikrai nėra, peržiūrėjau visus internetinius knygynus, parduotuves, tai visuose raso, jog išparduota, sandėlyje nėra.
mes vakar nusipirkom iš www.reikalinga.lt
Knygu mugeje si knyga 35Lt
QUOTE(gretta @ 2011 02 19, 11:07)
Knygu mugeje si knyga 35Lt
kada pirkot? vakar ryte 30 buvo
QUOTE(Undinencija @ 2011 02 19, 15:50)
Šiandien irgi 30lt kainavo, nusipirkom ir dar Gustavo parašą ant jos gavom Vyras prisižadėjo iš jos man pagaminti ką tik išsirinksiu
QUOTE(Undinencija @ 2011 02 19, 14:50)
man irgi parveze is knygu muges, ketvirtadieni mokejo 30 lt. Esam labai laimingi, kad turim sita knyga, ji labai susijusi su mano sunaus vaikyste. Jam padovanojau gimtadienio proga
Kažkada esam darę "Jaučio širdį", tik ne su batonu, o duona, tokį receptą Gustavas darė televizijoje, buvo labai skanu
Ragavau šiandien pyrago "Atgaiva" iš Gustavo knygos. Labai patiko, gavau receptą, pabandysiu ir pati. Labai paprastas, o ir gardus. Beveik kaip tortas