Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

pagaliau jau ir aš turiu šitą knygą, tai šiandien jau viriau vaikams sriubytę su lydytais sūreliais, labai skanu ir paprasta, kaip du kart du thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2011 02 18, 21:23)
kiek Maximoje si knyga?

39.99lt
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 18, 22:33)

dekui, reikes paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 01 23, 11:38)
Sveikos,

gal esate įsigiję Gustavo receptų knygą ir pasidalintumėte nuomone apie ją bei labiausiai patikusiais receptais?  4u.gif

Turiu, faina knyga. Man smagu skaityt kaip atsirado receptas ir tt.išskirtinė knyga thumbup.gif Išbandžiau 3 pyragus.Keksa su razinom, pyraga su uogiene ir pyraga atgaiva.Šis skaniausias man. Vaikas sumaišo produktus, man lieka iškept biggrin.gif
P.S.šios savaitės žmonėse yra 1 torto receptas idetas 4u.gif
Sriubų ir antrų patiekalų dar nebandžiau.Ryt gal canachus bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 02 09, 17:20)
Tikrai nėra, peržiūrėjau visus internetinius knygynus, parduotuves, tai visuose raso, jog išparduota, sandėlyje nėra.

mes vakar nusipirkom iš www.reikalinga.lt
Atsakyti
Knygu mugeje si knyga 35Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretta @ 2011 02 19, 11:07)
Knygu mugeje si knyga 35Lt 4u.gif

blink.gif kada pirkot? vakar ryte 30 buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2011 02 19, 15:50)
blink.gif kada pirkot? vakar ryte  30 buvo  g.gif

Šiandien irgi 30lt kainavo, nusipirkom ir dar Gustavo parašą ant jos gavom bigsmile.gif Vyras prisižadėjo iš jos man pagaminti ką tik išsirinksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2011 02 19, 14:50)
blink.gif kada pirkot? vakar ryte  30 buvo  g.gif

man irgi parveze is knygu muges, ketvirtadieni mokejo 30 lt. Esam labai laimingi, kad turim sita knyga, ji labai susijusi su mano sunaus vaikyste. Jam padovanojau gimtadienio proga thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada esam darę "Jaučio širdį", tik ne su batonu, o duona, tokį receptą Gustavas darė televizijoje, buvo labai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
Labai sauni knyga. Mano vyras ja laimejo per Facebook`a smile.gif Siandien gaminau Gustavo koldunu vyniotini. Mums patiko labai. Ir saldus patiekalai labai paprasti ir tikrai skanus. Gera, idomi knyga, kurios receptus paprasta pritaikyti kasdieniniame gyvenime.
Atsakyti
Ragavau šiandien pyrago "Atgaiva" iš Gustavo knygos. Labai patiko, gavau receptą, pabandysiu ir pati. Labai paprastas, o ir gardus. Beveik kaip tortas smile.gif
Atsakyti