Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

mano vyresnelis ziuredavo sia laidele, kai gyvenom lietuvoj, tai kai tik asirado knyga, mano mama atsiunte, daug patiekalu isbandeme, meginome daryti kartu ...palei knyga labai smagu gaminti su vaiku, kai jis zino si personaza ir nori pameginti jo gaminamu patiekalu thumbup.gif

patinka suris su kailiniais
krabai kriaukleje
ypatingieji vilko blynai
tado blindos blynai
ryziu kotletai
krabu kotletai
suns dieta
koldunas-vyniotinis
zagareliai
plikytu sausainiu tortas thumbup.gif
Atsakyti
Teko ir man daryti keleta patiekalu is sios knygos. doh.gif Meduoliu ir bananu tortas. Kazkas baisaus. Tie trupiniai taip ir byrejo. O kur jau sulipo, tai toookia kose nenusakoma, net burnoje veliasi. doh.gif
Sokoladine boba. na, skonis dar butu ir nieko, bet tokiam kiekiui net 2 sauksteliai sodos. doh.gif Tai ta soda taip ir trenkia. Ir dar sokoladini torta dariau. Na, sita uzskaitau. Patiko. thumbup.gif Bet vel ta pati prolema su soda. Nesuprantu, kam isvis kepinius su ta soda daryti. As niekada jos nebuvau naudojusi, tik miltelius, tai man labai reikala gadina. schmoll.gif
Atsakyti
ko gero nenugesinat kaip reikiant. Sokoladine boba yra super keksas, kepu vos ne kas antra diena. ir meduoliu tortas vykes. Gal paprasciausiai neperlenkit lazdos kai dedat sodos, ar grietines. tiesiog sumazinkit pagal savo skoni mirksiukas.gif ir viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2013 12 03, 13:16)
ko gero nenugesinat kaip reikiant. Sokoladine boba yra super keksas, kepu vos ne kas antra diena. ir meduoliu tortas vykes. Gal paprasciausiai neperlenkit lazdos kai dedat sodos, ar grietines. tiesiog sumazinkit pagal savo skoni  mirksiukas.gif  ir viskas bus ok.

Gesinau grietineje, gerai isplakiau, kad išputotų.maniau, kad boba išeis tikras sausas keksas, trupantis, o išėjo toks riebus, purus pyragas. verysad.gif Iškeliavo į šiukšlių dėžę. Tikrai nemeluoju. verysad.gif Man tik įdomu, koks kiekis sodos atitiktų kepimo miltelių kiekį? Nežaisiu daugiau su soda, Su ja pavojinga.. Per daug įdėsi - smirdės, per mažai - neiškils. rolleyes.gif
Atsakyti
man meduoliu-bananinis tortas super smile.gif daznai ji gaminu, kartu su vaikais,visada pavyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 12 03, 14:40)
Gesinau grietineje, gerai isplakiau, kad išputotų.maniau, kad boba išeis tikras sausas keksas, trupantis, o išėjo toks riebus, purus  pyragas.  verysad.gif Iškeliavo  į šiukšlių dėžę. Tikrai nemeluoju. verysad.gif Man tik įdomu, koks kiekis sodos atitiktų kepimo miltelių kiekį? Nežaisiu daugiau su soda, Su ja pavojinga.. Per daug įdėsi - smirdės, per mažai - neiškils. rolleyes.gif

nu tikrai tada baisiai apmaudu, kai reikia ismesti verysad.gif . bet nenusiminkit. As soda gesinu su trupuciu acto, dedu dideli kiausini ir vietoj 1 stiklines tik 0,5 stiklines grietines. iskyla puikiausiai. skanus purus keksas. pabandykit 4u.gif

drauge bande kepti su milteliai sita keksa, tai gavos irgi sudribes neskanus. kitakart dejo truputi sodos ir maziau grietines ir gavos thumbup.gif
Atsakyti