mano vyresnelis ziuredavo sia laidele, kai gyvenom lietuvoj, tai kai tik asirado knyga, mano mama atsiunte, daug patiekalu isbandeme, meginome daryti kartu ...palei knyga labai smagu gaminti su vaiku, kai jis zino si personaza ir nori pameginti jo gaminamu patiekalu
patinka suris su kailiniais
krabai kriaukleje
ypatingieji vilko blynai
tado blindos blynai
ryziu kotletai
krabu kotletai
suns dieta
koldunas-vyniotinis
zagareliai
plikytu sausainiu tortas
Teko ir man daryti keleta patiekalu is sios knygos. Meduoliu ir bananu tortas. Kazkas baisaus. Tie trupiniai taip ir byrejo. O kur jau sulipo, tai toookia kose nenusakoma, net burnoje veliasi.
Sokoladine boba. na, skonis dar butu ir nieko, bet tokiam kiekiui net 2 sauksteliai sodos. Tai ta soda taip ir trenkia. Ir dar sokoladini torta dariau. Na, sita uzskaitau. Patiko. Bet vel ta pati prolema su soda. Nesuprantu, kam isvis kepinius su ta soda daryti. As niekada jos nebuvau naudojusi, tik miltelius, tai man labai reikala gadina.
Sokoladine boba. na, skonis dar butu ir nieko, bet tokiam kiekiui net 2 sauksteliai sodos. Tai ta soda taip ir trenkia. Ir dar sokoladini torta dariau. Na, sita uzskaitau. Patiko. Bet vel ta pati prolema su soda. Nesuprantu, kam isvis kepinius su ta soda daryti. As niekada jos nebuvau naudojusi, tik miltelius, tai man labai reikala gadina.
ko gero nenugesinat kaip reikiant. Sokoladine boba yra super keksas, kepu vos ne kas antra diena. ir meduoliu tortas vykes. Gal paprasciausiai neperlenkit lazdos kai dedat sodos, ar grietines. tiesiog sumazinkit pagal savo skoni ir viskas bus ok.
QUOTE(persikiuks @ 2013 12 03, 13:16)
ko gero nenugesinat kaip reikiant. Sokoladine boba yra super keksas, kepu vos ne kas antra diena. ir meduoliu tortas vykes. Gal paprasciausiai neperlenkit lazdos kai dedat sodos, ar grietines. tiesiog sumazinkit pagal savo skoni ir viskas bus ok.
Gesinau grietineje, gerai isplakiau, kad išputotų.maniau, kad boba išeis tikras sausas keksas, trupantis, o išėjo toks riebus, purus pyragas. Iškeliavo į šiukšlių dėžę. Tikrai nemeluoju. Man tik įdomu, koks kiekis sodos atitiktų kepimo miltelių kiekį? Nežaisiu daugiau su soda, Su ja pavojinga.. Per daug įdėsi - smirdės, per mažai - neiškils.
QUOTE(deltadu @ 2013 12 03, 14:40)
Gesinau grietineje, gerai isplakiau, kad išputotų.maniau, kad boba išeis tikras sausas keksas, trupantis, o išėjo toks riebus, purus pyragas. Iškeliavo į šiukšlių dėžę. Tikrai nemeluoju. Man tik įdomu, koks kiekis sodos atitiktų kepimo miltelių kiekį? Nežaisiu daugiau su soda, Su ja pavojinga.. Per daug įdėsi - smirdės, per mažai - neiškils.
nu tikrai tada baisiai apmaudu, kai reikia ismesti . bet nenusiminkit. As soda gesinu su trupuciu acto, dedu dideli kiausini ir vietoj 1 stiklines tik 0,5 stiklines grietines. iskyla puikiausiai. skanus purus keksas. pabandykit
drauge bande kepti su milteliai sita keksa, tai gavos irgi sudribes neskanus. kitakart dejo truputi sodos ir maziau grietines ir gavos