QUOTE(deltadu @ 2013 12 03, 14:40)
Gesinau grietineje, gerai isplakiau, kad išputotų.maniau, kad boba išeis tikras sausas keksas, trupantis, o išėjo toks riebus, purus pyragas.

Iškeliavo į šiukšlių dėžę. Tikrai nemeluoju.

Man tik įdomu, koks kiekis sodos atitiktų kepimo miltelių kiekį? Nežaisiu daugiau su soda, Su ja pavojinga.. Per daug įdėsi - smirdės, per mažai - neiškils.
nu tikrai tada baisiai apmaudu, kai reikia ismesti

. bet nenusiminkit. As soda gesinu su trupuciu acto, dedu dideli kiausini ir vietoj 1 stiklines tik 0,5 stiklines grietines. iskyla puikiausiai. skanus purus keksas. pabandykit
drauge bande kepti su milteliai sita keksa, tai gavos irgi sudribes neskanus. kitakart dejo truputi sodos ir maziau grietines ir gavos