Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(egllute @ 2012 12 31, 02:10)
Pagaminau šios dienos vyniotinį, pavadinimas "Visiems patiks" ir tikrai visiems patiko, degustatorių buvo 6 smile.gif

Tikrai labai įdomus receptas thumbup.gif
Atsakyti
labas merginos, gal kuri parduodate Gustavo knyga 4u.gif (na gal kuriai nors "neprigijo") 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal kuri matėte šiandienos laidelę Gustavo(2013-02-03) ?
Gamino bulvių loveles su faršu ir sūriu,bet aš nemačiau pradžios gaminimo ir neišgirdau ar ten bulvės jau virtos,ar žalios buvo naudojamos? blush2.gif gal kuri matėte ir galite parašyti blush2.gif
ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Bulves buvo virtos ir per puse perpjautos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviedinukas @ 2013 02 03, 14:37)
Sveikos smile.gif

gal kuri matėte šiandienos laidelę Gustavo(2013-02-03) ?
Gamino bulvių loveles su faršu ir sūriu,bet aš nemačiau pradžios gaminimo ir neišgirdau ar ten bulvės jau virtos,ar žalios buvo naudojamos? blush2.gif  gal kuri matėte ir galite parašyti blush2.gif
ačiū labai 4u.gif

O kas buvo dedama į faršą? Nespėjau šito dalyko užsirašyti.
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2013 02 04, 09:14)
O kas buvo dedama į faršą? Nespėjau šito dalyko užsirašyti.

Man atrodo svogūnas,ir paskui kečupas,ir garstyčios mirksiukas.gif Galėsiu pažiūrėti,jei reiks tiksliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2013 02 04, 13:52)
Man atrodo svogūnas,ir paskui kečupas,ir garstyčios mirksiukas.gif Galėsiu pažiūrėti,jei reiks tiksliai smile.gif

būtų didelis ačiū jai pažiūrėtumėte 4u.gif ,kas tiksliai dėjosi y faršą,nes šitą irgi praklausiau blush2.gif
Atsakyti
Gaminau koldūnų vyniotinį g.gif nepasakyčiau "vau"...bet nieko visai... kaip rašoma valgys ir "nevalgiukai"...tai galiu pasakyti, kad mano "nevalgiukas" ir nevalgė schmoll.gif gal kitą kartą aš paimprovizuosiu su daržovėm ax.gif man gal pomidoro ten norėtūsi ax.gif arba visai jokių daržovių nedėsiu g.gif

Bandysiu daryt "Povandeninius laivus" g.gif žūrėsiu kaip gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviedinukas @ 2013 02 05, 15:46)
būtų didelis ačiū jai pažiūrėtumėte 4u.gif ,kas tiksliai dėjosi y faršą,nes šitą irgi praklausiau  blush2.gif

Aš irgi norėčiau sužinoti tikslesnį receptuką rolleyes.gif .
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif kas pražiūrėjo,praklausė thumbup.gif
http://www.lrt.lt/me...o_enciklopedija
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Gal kuri užsirašė šiandienos laidos receptą (vaškės apkepas buvo)? Labai sudomino...
Atsakyti
mane irgi sudomino

lyg 5 kiaušiniai, suplakt su 2-3 šaukštais cukraus, 250 g miltų, sodos šaukštelis, bananai, razinos, varškės 750 g

daugiau nepamenu
Atsakyti