Jei kuri dar neturite ir norėtumėye knygos, šiandien jai akcija
http://kartu.lt/viln...akcija/gustavas
QUOTE(Piktukė @ 2012 10 16, 07:49)
Jei kuri dar neturite ir norėtumėye knygos, šiandien jai akcija
http://kartu.lt/viln...akcija/gustavas
http://kartu.lt/viln...akcija/gustavas
uzsukau ta pati pasiulyti
Už simbolinius 5 lt parduodu spalvotai nuskanuotą knygą Gustavo receptai. Į až.
Gal kas pigiau parduoda knygutę?
Gal siandien kas matet gustavo enciklopedija, ir spejot uzsirasyti recepta kazkokio kaip apkepo... pabaiga pamaciau, o atrode labai skaniai, su grybais, mesa, bulvemis, suriu..
Laba merginos ar priimsit naujoke
Knygute ir as turiu, man ten superiniu receptuku yra
O sios dienos TROSKINYS
Reikes:
4-5 bulves
400g grietines
300g farso ( kiaulienos su jautienos maisyto)
300g pievagrybiu
150g tarkuoto fermentinio surio
1 svoguno
Zaliu krapu
Druskos, pipiru, raudoneliu dziovintu
Gaminam:
- pirma supjaustom svoguna, tada pievagrybius.
-1 keptuveje: ipiam aliejaus, kai susyla aliejus dedame svogunus ir pakepam.
- 2 keptuveje: ipilam alieju, susilus dedame farsa, pasudome, pabarstom pipiriuku ir pakepam.
- i 1 keptuve sudedam pievagrybius ir pakepam ;
- pasmulkiname krapus ir dedame i 1 keptuve, pasudome, pridedam pipiriuko, raudonelio ir 200g grietines. Viska kepdami maisome.
- supjaustome bulbes griezineliais. Bulvemis isklojame stikline kepimo foma. pasudome. Ant bulviu tolygiai uzpilame ir paskirstome 1 keptuves turini, tada 2 keptuves turini ant virsaus paskirstome. Po to likusius 200g grietines paskirstom ir tolygiai uzbarstyti suri. Uzdengiame kepimo forma folija ir i orkaite 180 laipsniu 20 min.
- po to nuimame folija ir dar 20 min pakemame orkaiteje.
S K A N A U S
Knygute ir as turiu, man ten superiniu receptuku yra
O sios dienos TROSKINYS
Reikes:
4-5 bulves
400g grietines
300g farso ( kiaulienos su jautienos maisyto)
300g pievagrybiu
150g tarkuoto fermentinio surio
1 svoguno
Zaliu krapu
Druskos, pipiru, raudoneliu dziovintu
Gaminam:
- pirma supjaustom svoguna, tada pievagrybius.
-1 keptuveje: ipiam aliejaus, kai susyla aliejus dedame svogunus ir pakepam.
- 2 keptuveje: ipilam alieju, susilus dedame farsa, pasudome, pabarstom pipiriuku ir pakepam.
- i 1 keptuve sudedam pievagrybius ir pakepam ;
- pasmulkiname krapus ir dedame i 1 keptuve, pasudome, pridedam pipiriuko, raudonelio ir 200g grietines. Viska kepdami maisome.
- supjaustome bulbes griezineliais. Bulvemis isklojame stikline kepimo foma. pasudome. Ant bulviu tolygiai uzpilame ir paskirstome 1 keptuves turini, tada 2 keptuves turini ant virsaus paskirstome. Po to likusius 200g grietines paskirstom ir tolygiai uzbarstyti suri. Uzdengiame kepimo forma folija ir i orkaite 180 laipsniu 20 min.
- po to nuimame folija ir dar 20 min pakemame orkaiteje.
S K A N A U S
Aciu uz recepta gal siandien reiks isbandyt
Sveikos
Kazkada maciau laidelej kaip gamino torta is tortiliju lakstu, ne saldu o lyg ir su silke ar su lasisa... nu nepamenu ir viskas Gal kas zino apie ka kalbu ir primintu kaip ten ka deti?
Atrodo vienas sluoksnis majonezas su kazkuo, tada majonezas su tarkuotu suriu, trecias su majonezu ir tarkuotu kiausiniu ir pakartot viska, virsu patepam vel majonezu, pabarstom tarkuotu kiausiniu ir papuosiam juodom alyvuogem.Tai va su kuo ten butent? Atrodo silke dejo....
Staigiai prameciau internete, bet neradau.Ilgiau nera kada sedeti...
Kazkada maciau laidelej kaip gamino torta is tortiliju lakstu, ne saldu o lyg ir su silke ar su lasisa... nu nepamenu ir viskas Gal kas zino apie ka kalbu ir primintu kaip ten ka deti?
Atrodo vienas sluoksnis majonezas su kazkuo, tada majonezas su tarkuotu suriu, trecias su majonezu ir tarkuotu kiausiniu ir pakartot viska, virsu patepam vel majonezu, pabarstom tarkuotu kiausiniu ir papuosiam juodom alyvuogem.Tai va su kuo ten butent? Atrodo silke dejo....
Staigiai prameciau internete, bet neradau.Ilgiau nera kada sedeti...
QUOTE(Moksliukseaj @ 2012 11 25, 22:04)
Laba merginos ar priimsit naujoke
Knygute ir as turiu, man ten superiniu receptuku yra
O sios dienos TROSKINYS
Reikes:
4-5 bulves
400g grietines
300g farso ( kiaulienos su jautienos maisyto)
300g pievagrybiu
150g tarkuoto fermentinio surio
1 svoguno
Zaliu krapu
Druskos, pipiru, raudoneliu dziovintu
Gaminam:
- pirma supjaustom svoguna, tada pievagrybius.
-1 keptuveje: ipiam aliejaus, kai susyla aliejus dedame svogunus ir pakepam.
- 2 keptuveje: ipilam alieju, susilus dedame farsa, pasudome, pabarstom pipiriuku ir pakepam.
- i 1 keptuve sudedam pievagrybius ir pakepam ;
- pasmulkiname krapus ir dedame i 1 keptuve, pasudome, pridedam pipiriuko, raudonelio ir 200g grietines. Viska kepdami maisome.
- supjaustome bulbes griezineliais. Bulvemis isklojame stikline kepimo foma. pasudome. Ant bulviu tolygiai uzpilame ir paskirstome 1 keptuves turini, tada 2 keptuves turini ant virsaus paskirstome. Po to likusius 200g grietines paskirstom ir tolygiai uzbarstyti suri. Uzdengiame kepimo forma folija ir i orkaite 180 laipsniu 20 min.
- po to nuimame folija ir dar 20 min pakemame orkaiteje.
S K A N A U S
Knygute ir as turiu, man ten superiniu receptuku yra
O sios dienos TROSKINYS
Reikes:
4-5 bulves
400g grietines
300g farso ( kiaulienos su jautienos maisyto)
300g pievagrybiu
150g tarkuoto fermentinio surio
1 svoguno
Zaliu krapu
Druskos, pipiru, raudoneliu dziovintu
Gaminam:
- pirma supjaustom svoguna, tada pievagrybius.
-1 keptuveje: ipiam aliejaus, kai susyla aliejus dedame svogunus ir pakepam.
- 2 keptuveje: ipilam alieju, susilus dedame farsa, pasudome, pabarstom pipiriuku ir pakepam.
- i 1 keptuve sudedam pievagrybius ir pakepam ;
- pasmulkiname krapus ir dedame i 1 keptuve, pasudome, pridedam pipiriuko, raudonelio ir 200g grietines. Viska kepdami maisome.
- supjaustome bulbes griezineliais. Bulvemis isklojame stikline kepimo foma. pasudome. Ant bulviu tolygiai uzpilame ir paskirstome 1 keptuves turini, tada 2 keptuves turini ant virsaus paskirstome. Po to likusius 200g grietines paskirstom ir tolygiai uzbarstyti suri. Uzdengiame kepimo forma folija ir i orkaite 180 laipsniu 20 min.
- po to nuimame folija ir dar 20 min pakemame orkaiteje.
S K A N A U S
Rekomenduoju, nu laaabai skanu
QUOTE(elenuxus @ 2012 11 27, 10:16)
Sveikos
Prisiminiau pati Ten su tunu dare
Pagaminau šios dienos vyniotinį, pavadinimas "Visiems patiks" ir tikrai visiems patiko, degustatorių buvo 6 Receptas maždaug toks
Fermentinio sūrio 250 g
Majonezo 100 g
Grietinės 100 g
5 kiaušinių
Faršo 400 g
Morka 1
Svogūnas 1
Sumaišyti sutarkuotą sūrį su majonezu, grietine ir kiaušiniais. Į didelę skardą įkloti sviestinio/kepimo popieriaus ir supilti išmaišytą masę. Kepti apie 10 min., kol pagels paviršius, išimti ir palaikyti kol šiek tiek atvės. Pakepinti smulkintą morką su smulkintu svogūnu. Sudėti kepintas morkas ir svogūną su faršu ant iškepto papločio ir iš lėto atsargiai susukti į vyniotinį, kepti apie 40 min., 200 laipsnių C temperatūros orkaitėje. Vienas svečias paklausė kodėl ne naujų sutikimui kepiau, būtų visai tikę
Fermentinio sūrio 250 g
Majonezo 100 g
Grietinės 100 g
5 kiaušinių
Faršo 400 g
Morka 1
Svogūnas 1
Sumaišyti sutarkuotą sūrį su majonezu, grietine ir kiaušiniais. Į didelę skardą įkloti sviestinio/kepimo popieriaus ir supilti išmaišytą masę. Kepti apie 10 min., kol pagels paviršius, išimti ir palaikyti kol šiek tiek atvės. Pakepinti smulkintą morką su smulkintu svogūnu. Sudėti kepintas morkas ir svogūną su faršu ant iškepto papločio ir iš lėto atsargiai susukti į vyniotinį, kepti apie 40 min., 200 laipsnių C temperatūros orkaitėje. Vienas svečias paklausė kodėl ne naujų sutikimui kepiau, būtų visai tikę