Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Märchen @ 2012 05 02, 18:09)
Ir netrūko įdaro, nebuvo per sausa? ax.gif

Superinis tas tortas. Ir bananai ten tinka thumbup.gif ir braskes labai labai smile.gif dabar daznai darau ji , kai noriu ko skanaus ir su mazai terliones. Tiesa, paskutiniu metu grietine pakeiciau jogurtu- viskas puikiai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Kilo ir man klausimas dėl to garsaus meduolių torto, ar esat bandžiusios grietinę pakeisti plakta grietinėle? Nes man ta grietinė ten atorodo nelabai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 20, 11:18)
Kilo ir man klausimas dėl to garsaus meduolių torto, ar esat bandžiusios grietinę pakeisti plakta grietinėle? Nes man ta grietinė ten atorodo nelabai... ax.gif

Skanu ir su grietine bigsmile.gif juk pvz į medučio pertepimus irgi deda grietine rolleyes.gif aš visad įdedu į grietinę ir želatino truputi,kad nebūtų tokia košė ax.gif ir aišku skonį grietinės "nutaisau" kokio noris
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 06 20, 12:43)
Skanu ir su grietine  bigsmile.gif juk pvz į medučio pertepimus irgi deda grietine  rolleyes.gif aš visad įdedu į grietinę ir želatino truputi,kad nebūtų tokia košė  ax.gif ir aišku skonį grietinės "nutaisau" kokio noris

O nebūna per daug riebu?? Nes grietinėlė tokia puresnė, lengvesnė būna, o grietinė labai jau man riebu atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 20, 12:47)
O nebūna per daug riebu?? Nes grietinėlė tokia puresnė, lengvesnė būna, o grietinė labai jau man riebu atrodo ax.gif

grietinele ta plakamoji ir riebi 30%
Dariau, bent man visai neriebu. mirksiukas.gif
Atsakyti
darie mano sunus ta meduoliu torta, bet man tai ne tortas, o desertas: meduoliai su grietine ir gana. Greitam tortui gal ir nieko, kai nera nieko geriau. Gal tikrai su grietinele butu kazkas idomesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 20, 12:47)

Grietinė juk 30% riebumo,o grietinėlė 36-35% bigsmile.gif man asmeniškai grietinė neriebu,pasidarau tokia kiek gaivesne ir gerai,bananus dedu ne pusžalius iš prekybos centro,o gerai prinokusius,tai nuo jų dar būna saldumo,o dar meduoliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 06 20, 20:59)
pasidarau tokia kiek gaivesne ir gerai,

O kaip jūs tą gaivesnę grietinę pasidarote?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 21, 08:37)
O kaip jūs tą gaivesnę grietinę pasidarote?

Dedu rūgšties pagal skonį kiek noris ir cukraus atitinkamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 06 21, 10:06)
Dedu rūgšties pagal skonį kiek noris ir cukraus atitinkamai  4u.gif

Dėkoju 4u.gif Įkalbėjot pabandyti su grietine ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 21, 10:33)
Dėkoju  4u.gif Įkalbėjot pabandyti su grietine  ax.gif  hihihi.gif

hihihi.gif lauksiu atsiliepimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 05 01, 17:08)
as esu darius su vysniu idaro meduoliais, be bananu  mirksiukas.gif

esu ne kartą valgiusi su vyšnių įdaro meduoliais ir bananais. Dar ant viršaus pridedame vaisių ir galop žele užpilam viršuje, tai kai sustingsta, labai skanu wub.gif tikrai paprastas ir skanus.
Atsakyti