Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

Aš taip bežiūrėdama pagalvojau, kad būtų labai faina, jei kuri nors mamytė užrašytų jo gaminamus receptus ir čia.. bigsmile.gif

Šiandien baisiai skaniai jo ragu atrodė, tik aš neišgirdau kiek ten tų svogūnų pripjaustė ir kopūsto dėjo...

žodžiu:

0,5 kg kiaulienos sprandinės
3 supjaustytos grežinėliais morkos
2? nemaži smulkiai pjaustyti svogūnai
0,3? kg pjaustyto šviežio kopūsto
5? pjaustytų kubeliais bulvių
2 v.š. pomidorų padažo ištirpinto stiklinėje vandens

Sprandinę supjaustyti gabalėliais ir sumaišyti su mėgstamais prieskoniais. Tada berti ją į keptuvę, pakepinti, berti morkas, vėl kelias minutes pakepinti, galiausiai berti svogūnus ir kopūstus ir dar pora minučių pakepinti. Puode užvirti vandenį, į jį mesti viską kas yra keptuvėje, sudėti supjaustytas bulves ir supilti pomidorų padažo tirpinį. Viską patroškinti dar 20 min ir skanaus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį.Gustavo receptų knygos neturiu, bet labi noriu įsigyti.Dariau jau ne vieną kartą bananų-meduolių tortą. Na tikrai labai skanus, bet kiek pamenu Gustavas cukraus pudros dėjo, aš nedėjau, į grietinę tik citrinos sulčių įspaudžiau, gaunasi toks gaivus tortas.Kas nebandėt būtinai pabandykit, greitai ir labai skanu.Meduolius ir dėdavo kiekvieną kartą vis kitokius.
Na reiks pradėti daugiau gaminti iš šios knygos. smile.gif
Atsakyti
Dukra kepė šokoladinę bobą (? ar kažkaip panašiai), visai paprasta ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2012 03 24, 07:42)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį.Gustavo receptų knygos neturiu, bet labi noriu įsigyti.Dariau jau ne vieną kartą bananų-meduolių tortą. Na tikrai labai skanus, bet kiek pamenu Gustavas cukraus pudros dėjo, aš nedėjau, į grietinę tik citrinos sulčių įspaudžiau, gaunasi toks gaivus tortas.Kas nebandėt būtinai pabandykit, greitai ir labai skanu.Meduolius ir dėdavo kiekvieną kartą vis kitokius.
Na reiks pradėti daugiau gaminti iš šios knygos. smile.gif

Kad daug kas giria tą tortą, tai dariau ir aš. Labai skanus, tik ir aš kitą kartą cukraus pudros į grietinę nedėsiu. Truputi per saldus man. Gal dar ir nuo meduolių rūšies priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2012 04 09, 15:17)
Kad daug kas giria tą tortą, tai dariau ir aš. Labai skanus, tik ir aš kitą kartą cukraus pudros į grietinę nedėsiu. Truputi per saldus man. Gal dar ir nuo meduolių rūšies priklauso  g.gif

Kiek kartų jau dariau-cukraus nebededu iš viso (ir dar citrinos įspaudžiu į grietinę), nes kitu atveju aš negaliu valgyti-nežmoniško saldumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2012 04 09, 15:17)
Kad daug kas giria tą tortą, tai dariau ir aš. Labai skanus, tik ir aš kitą kartą cukraus pudros į grietinę nedėsiu. Truputi per saldus man. Gal dar ir nuo meduolių rūšies priklauso  g.gif

Labai skanus ir paparastas tortas, mano sunus dare biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit patart, kokias salotas paruošt prie saldžiarūgštės vistienos su ryžiais?wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O jus ta meduolini torta su grietine 30% darot?? as tai su jogurtine. Biski liesiau. O viena kart is vis su jogurtu perliejau meduolius thumbup.gif thumbup.gif
Ir darau stiklinese wub.gif
Va taip pas mane atrodo ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(lolanta @ 2011 10 11, 15:54)
gal kas galite parašyti paskutines laidos blynelių su cukinija ir krabais reseptą.

LRT.LT ARCHYVAS smile.gif

Bent keleta laidu atgal galit paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 04 26, 15:28)
Sveikos smile.gif
O jus ta meduolini torta su grietine 30% darot?? as tai su jogurtine. Biski liesiau. O viena kart is vis su jogurtu perliejau meduolius  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir darau stiklinese  wub.gif

Puiki mintis thumbup.gif
Pas mane vaikai saldumynus nelabai valgo, tai pamastau kartais, kad torto norėčiau to, bet kas tiek suvalgys.. O čia va galima pagaminti nedaug thumbup.gif
Atsakyti
O gal yra bandžiusių meduolinio torto recepte bananus pakeisti kuo nors kitu, pavyzdžiui, kokiais konservuotais vaisiais? Bandysiu jį gaminti pirmą kartą, bet bananų nelabai mėgstu, tad svarstau, kuo čia juos pakeitus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 05 01, 15:45)
O gal yra bandžiusių meduolinio torto recepte bananus pakeisti kuo nors kitu, pavyzdžiui, kokiais konservuotais vaisiais? Bandysiu jį gaminti pirmą kartą, bet bananų nelabai mėgstu, tad svarstau, kuo čia juos pakeitus. g.gif

as esu darius su vysniu idaro meduoliais, be bananu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 05 01, 18:08)
as esu darius su vysniu idaro meduoliais, be bananu  mirksiukas.gif

Ir netrūko įdaro, nebuvo per sausa? ax.gif
Atsakyti