Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

zinau ji, padaru su ivairiais konservuotais ar svieziais vaisiais thumbup.gif tai labai skanus, jis man uz paprasta tingini geresnis thumbup.gif
Atsakyti
Tokį tinginį aš jau darau eilę metų, mano receptas toks:
4 pakeliai sausainiu
400g varskes
150g sviesto
150g cukraus
vanilinio cukraus
riesutu arba razinu
Skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 11 15, 08:31)
4 pakeliai sausainiu
400g varskes
150g sviesto
150g cukraus
vanilinio cukraus
riesutu arba razinu
Skanaus smile.gif

O kokia gaminimo eiga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 11 15, 10:22)

sulaužyti sausainius, sviestą išsukti su varške, cukrumi, ir visais kitais produktais, ir viską sumaišyti, formuoti tinginį, atšaldyti ir skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 11 15, 07:31)
4 pakeliai sausainiu
400g varskes
150g sviesto
150g cukraus
vanilinio cukraus
riesutu arba razinu
Skanaus smile.gif

Na cia tik kad dvigubai varskes dedasi, bet siaip panasus abudu receptai... O del priedu tai manau galima deti visiems kas ka turim, riesutus, razinas, dziovintus vaisius ir .t.t.
Atsakyti
QUOTE(kaktuusas @ 2011 11 15, 16:12)
Na cia tik kad dvigubai varskes dedasi, bet siaip panasus abudu receptai... O del priedu tai manau galima deti visiems kas ka turim, riesutus, razinas, dziovintus vaisius ir .t.t.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas žinote omleto su kumpiu ir pievagrybiais receptą ? Ašatsimenu kad buvo 1 stiklinė grietinės 1 miltų ir lygtais 1 stiklinė majonezo. Gal kas uzsiraset?
Atsakyti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 11 15, 09:22)

QUOTE(picea @ 2011 11 14, 18:08)
Čia tinginys gaunasi. Ištrinti minkštą sviestą, varškę ir cukrų, sulaužyti sausainius gan smulkiai, viską sumaišyti, dėti į kokį maišelį ir į šaldytuvą  4u.gif

Atsakyti
Labai skanus ir geri Gustavo receptai:)
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2011 12 11, 12:49)
Gal kas žinote omleto su kumpiu ir pievagrybiais receptą ? Ašatsimenu kad buvo 1 stiklinė grietinės 1 miltų  ir lygtais 1 stiklinė majonezo. Gal kas uzsiraset?

4 kiaušiniai
1 st. grietinės
1 st. majonezo
1 st. miltų
virtas kumpis
pievagrybiai
druska, pipirai

Skanaus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valmiera: 22 gruodžio 2011 - 23:08
Ar daret kas Beno ceburekus? neprisgere aliejaus? atrodo, gerai ikaitinau alieju, tai ceburekus dar sausinau popieriniu ranksluosciu, bet man vis tiek labai riebus pasirode... schmoll.gif
Atsakyti
vakar kazkaip netycia isijungiau ir rode kaip gustavas dare torta is zefyru ir grietineles. gal kas tikslu recepta turit?
Atsakyti