Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(jovukas @ 2011 05 24, 11:07)
labukas. man iskilo klausimas. kai rasoma, kepti vidutiniskai ikaitintoje orkaiteje, tai iki kiek laipsniu ikaitinate?

Vidutiniskai ikaitinta 170-180 laipsniu smile.gif tik man atrodo, kad ilgiau reik kept nei nurodyta recepte, bet iskepa vidus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zasa @ 2011 05 28, 16:41)
Vidutiniskai ikaitinta 170-180 laipsniu smile.gif tik man atrodo, kad ilgiau reik kept nei nurodyta recepte, bet iskepa vidus  thumbup.gif

as ir kepdavau 170 laipsniu, kai nurodydavo vidutinisko karstumo orkaite recepte. bet viena pyraga kepiau, rase, kad valanda kepti, o jis man iskepe per 40 min ir tai jau gerai paskrudes buvo... g.gif tad ir iskilo toks klausimas... g.gif po kiek laiko ta pati kepiau 150 laipsniu ikaitintoje orkaiteje, iskepe per 1,5 val, bet gavosi skanesnis nei pirmakart...
Atsakyti
sVEIKUTĖS, Man taip pat patinka Gustavo receptai thumbup.gif išbadžiusi jau ne vieną receptėlį. paskutinis - Duonos gira. Kaip ir viskas aišku, tik suabejojau ar ne per ilgai palaikiau sudėjusi mieles. Vakar apie pietus sudėjau mieles ir laikiau puodą virtuvėje ant stalo. Man vis putojo, o paskui palikau nakčiai. šiandien ryte įdėjau į šaldytuvą. Nesinori padaryt alučio blush2.gif
P.S. labai seniai norėjau Giros, o radus knygoje receptą drinks_cheers.gif ir laaabai atšilus orams, ją tuoj pat puoliau gaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2011 05 31, 13:35)
  P.S. labai seniai norėjau Giros,  o radus knygoje receptą  drinks_cheers.gif  ir laaabai atšilus orams, ją tuoj pat puoliau gaminti  smile.gif

drinks_cheers.gif
vakar per karščius gaivinomės Gustavo kmynų gėrimu su citrina, ledukais - ooooj, kaip gerai! Rekomenduoju! Visas trilitris išnyko kaip lašas vandens afrikos žemėje:D
Atsakyti
Labukas 4u.gif

kur visos prapuolę Gustavo gerbėjos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2011 06 06, 12:12)
drinks_cheers.gif
vakar per karščius gaivinomės Gustavo kmynų gėrimu su citrina, ledukais - ooooj, kaip gerai! Rekomenduoju! Visas trilitris išnyko kaip lašas vandens afrikos žemėje:D

gal galima receptą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 06 17, 11:22)
gal galima receptą  bigsmile.gif

Prašom: mirksiukas.gif
KMYNŲ GĖRIMAS
Reikia:
2 šaukštai kmynų
3 litrai vandens
0,5 stiklinės cukraus
1 citrina
Gaminimas:
Kmynus užpilkite verdančiu vandeniu kaip arbatą,atvėsus nukoškite,suberkite cukrų,išmaišykite,įmeskite griežinėliais raikytą citriną ir pastatykite gėrimą į šaldytuvą.
Karštą vasaros dieną tai puikus ir gaivus gėrimėlis be jokių konservantų.
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 06 17, 12:17)
KMYNŲ GĖRIMAS
Reikia:
2 šaukštai kmynų
3 litrai vandens

0,5 stiklinės cukraus
1 citrina
Gaminimas:
Kmynus užpilkite verdančiu vandeniu kaip arbatą,

Atsiprašau už durną klausimą-bet tuos 2 šaukštus kmynų reiki plikinti 3 litrais vandens? blink.gif
Na man kažkaip neaišku iš aprašymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 06 18, 08:23)
Atsiprašau už durną klausimą-bet tuos 2 šaukštus kmynų reiki plikinti 3 litrais vandens?  blink.gif
Na man kažkaip neaišku iš aprašymo  blush2.gif

Nome,tikrai taip,kmynus reikia užplikyti verdančiu vandeniu mirksiukas.gif .

Ne į temą,bet parodysiu kitą savo atradimą nuostabiai skanios giros,po jos gėrimo vairuoti jau negalima tongue.gif biggrin.gif http://www.delona.lt...e-gira,106.html
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 18, 08:27)
Nome,tikrai taip,kmynus reikia užplikyti verdančiu vandeniu mirksiukas.gif .

Ne į temą,bet parodysiu kitą savo atradimą nuostabiai skanios giros,po jos gėrimo vairuoti jau negalima tongue.gif  biggrin.gif http://www.delona.lt...e-gira,106.html

ačiū už nuorodą mirksiukas.gif

ar mėginote su medum?
Atsakyti
Gal kuri matėt ką šiandien gamino? bigsmile.gif pramigau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 06 19, 15:02)
Gal kuri matėt ką šiandien gamino?  bigsmile.gif pramigau  doh.gif

nemačiau,nes pati irgi pramiegojau biggrin.gif gal kuri parašys ką gamino šiande Gustavas ax.gif 4u.gif
Atsakyti