Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Cosette @ 2011 02 09, 17:16)
Bet koks populiarumas Gustavo  drinks_cheers.gif

o tos, kurios turi knygą, pačiais receptais taip ir nepasidalina  g.gif  tikriausiai reiks vis tik įsigyt  rolleyes.gif

va būtent, įdomu, kodėl, negi nieko negamina g.gif , o gal ten nieko gero nėra g.gif , na reik būtinai pačiai ieškoi tos knygos, bet dabar jau supratau, kad jos niekur nėra pirkti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 09, 18:28)
va būtent, įdomu, kodėl, negi nieko negamina g.gif , o gal ten nieko gero nėra g.gif , na reik būtinai pačiai ieškoi tos knygos, bet dabar jau supratau, kad jos niekur nėra pirkti blink.gif

Tikrai nėra, peržiūrėjau visus internetinius knygynus, parduotuves, tai visuose raso, jog išparduota, sandėlyje nėra.
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 09, 16:28)

Man rodos cia tema aptarti receptus, o ne juos nurasineti ar ne? g.gif Nes as pvz gaminu is tos knygos, ypac su vaiku kartu wub.gif bet nurasineti receptus, sorry bet tikrai tam laiko manau ne daugelis atrastu doh.gif
Atsakyti
Gaminau Gustavo tinginiu balandelius. Terliones daugoka ir apibyrejo jie man kepant. Skonis man toks pusetinas buvo, bet seimynai labai patiko.
Reikia farsa sumaisyti su virtais ryziais, tarkuotais kopustais ir morkomis, kurie dedasi jau apvirti. Pridedam prieskoniu ir kepam kaip kotletus. Padazui pakepam svieste pora saukstu miltu, dedam kelis saukstus grietines ir pora saukstu pomidoru padazo. Valgeme su virtom apkeptom bulvem.
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 09, 18:24)
Man rodos cia tema aptarti receptus, o ne juos nurasineti ar ne? g.gif  Nes as pvz gaminu is tos knygos, ypac su vaiku kartu wub.gif  bet nurasineti receptus, sorry bet tikrai tam laiko manau ne daugelis atrastu doh.gif

o aš ir nenoriu, kad nurašinėtum receptus blink.gif , tiesiog galvoju, kodėl niekas jų neaptarinėja, jei gamina g.gif , ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 09, 17:24)
Man rodos cia tema aptarti receptus, o ne juos nurasineti ar ne? g.gif  Nes as pvz gaminu is tos knygos, ypac su vaiku kartu wub.gif  bet nurasineti receptus, sorry bet tikrai tam laiko manau ne daugelis atrastu doh.gif

o aš norėčiau, kad pasidalintumėt pačiais receptais. Juk ir Oliverio, ir Beatos įdeda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 02 09, 20:55)
o aš norėčiau, kad pasidalintumėt pačiais receptais. Juk ir Oliverio, ir Beatos įdeda...  g.gif

Laiko turint juos galima parasyti, bet sakau, ne visada su jo susitarti galima biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kam reikia šios knygos (Vilniuje ar Kaune), kreipkitės per až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 06, 07:36)
nu siaubas, o aš niekur nerandu pirkti dar vis, ir Akropolį buvau ir Žirmūnuose buvau...deficitas, ko nepasakysi apie Beatos knygas, visur jų pilna doh.gif

Gal pakartos knygos leidimą ir bus knygų mugėje?...
Atsakyti
QUOTE(Radigo @ 2011 02 10, 16:20)
Gal pakartos knygos leidimą ir bus knygų mugėje?...

vasario viduryje turi pasirodyti antras knygos leidimas ax.gif
Atsakyti
Jeigu dar kas ieskote gustavo receptu knygos,tai siande kauno akropolio maximoje buvo situ knygu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 17, 22:56)
Jeigu dar kas ieskote gustavo receptu knygos,tai siande kauno akropolio maximoje buvo situ knygu thumbup.gif

kiek Maximoje si knyga?
Atsakyti