Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Beža @ 2011 05 20, 16:09)
Čia gal ne į temą,bet mb paima naują knygą receptų (kad ir Gustavo) ir susižymi ko norėtų, kad padaryčiau  biggrin.gif tai iš Gustavo vyniotinis pirmoj vietoj pažymėtas  hihihi.gif

oi, kad man taip su vyru. o tai paklausi, ko nori, tai retai konkretu atsakyma isgirsti, daznai tenka savo nuoziura gaminti.
nors is kitos puses, bandant nauja recepta, gali likti maloniai nustebintas. kad, atrodo, ir banalus receptas, nekeliantis susidomejimo, o gaunasi liuksusinis patiekalas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Salima @ 2011 05 20, 17:39)
Aš pradėjau pažintį su Gustavo receptais nuo "Plikytų sausainių torto". Nu super  thumbup.gif Labai lengvai pagaminama ir skanu.  O kitąkart pabandysiu į kremą dar kokį saldų sūrelį įmaišyti, manau, kad turėtų būt dar skaniau bigsmile.gif

uzkliuvo ir man tas receptas uz akiu, nes plikytus sausainius megstu. bet dar nedariau. smagu, kad teigiami ispudziai. ir as ramesne sazine darysiu ji kada prie progos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salima @ 2011 05 20, 15:39)
Aš pradėjau pažintį su Gustavo receptais nuo "Plikytų sausainių torto". Nu super  thumbup.gif Labai lengvai pagaminama ir skanu.  O kitąkart pabandysiu į kremą dar kokį saldų sūrelį įmaišyti, manau, kad turėtų būt dar skaniau bigsmile.gif

Gal galima placiau apie ta plikyta sausainiu torta blush2.gif Nenusiperku knygeles... blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pas mus Gustavo receptų fanas - mūsų vyresnėlis. Ir knygą jam Kalėdų senelis atnešė. Išbandėme jau tikrai nemažai.

Iš rečiau čia minimų receptų pas mus labai prigijo "koldūnas-vyniotinis", tiesa, su kitokiu padažu. Pagal Gustavą jis troškinamas su daržovėmis, tačiau dalis mūsų šeimynos tokio patiekalo nevalgytų. Tai pirmąkart patiekėme tiesiog apkepintus keptuvėje "koldūnus". Skanu, bet sausoka. Gardinomės kas grietine, kas majonezu, kas padažą iš majonezo ir pomidorų padažo gaminosi. O antrąkart kilo mintis iškart majonezo-pomidorų padažo (tinka ir grietinės-pomidorų padažo mišinys, ir grietinė, majonezas ar pomidorų padažas atskirai) padažu apipilti, dar storai tarkuotu sūriu užklojome, truputį vandens ant skardos dugno įpylėm, kad nesviltų ir į orkaitę kokiam pusvalandžiui. Laabai sotu ir skanu. Galima ir su paprastais koldūnais gamintis, bet koldūno-vyniotinio pliusas man, kad greičiau išeina - savo šeimynai paprastų koldūnų kol prilipdau doh.gif , mat visi labai mėgsta juos valgyti.
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 05 23, 12:53)
Gal galima placiau apie ta plikyta sausainiu torta blush2.gif Nenusiperku knygeles...  blush2.gif Aciu 4u.gif

Atsiverskit šios temos 14 psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas. man iskilo klausimas. kai rasoma, kepti vidutiniskai ikaitintoje orkaiteje, tai iki kiek laipsniu ikaitinate?
Atsakyti
Šiandien pas mus - "Svečių džiaugsmas". Skonis - nerealus, norisi dar ir dar bigsmile.gif thumbup.gif O vat "Krabų kotletai" mums nelabai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salima @ 2011 05 24, 20:01)
Šiandien pas mus - "Svečių džiaugsmas". Skonis - nerealus, norisi dar ir dar  bigsmile.gif thumbup.gif O vat "Krabų kotletai" mums nelabai patiko  ax.gif

geras, kaip tik ta svecio dziaugsma jau kelinta diena ruosiuos daryti ir vis neprisiruosiu, viska susipirkau, tik pomidorus sunaudojau sumustiniams. reiks nusipirkt ir pabandyti thumbup.gif
siandien obuoliu pyraga kepiau. turbut per auksta skardele panaudojau, nes apacia neiskepe pilnai, nors ir kepiau dvigubai ilgiau nei nurodyta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salima @ 2011 05 24, 20:01)
Šiandien pas mus - "Svečių džiaugsmas". Skonis - nerealus, norisi dar ir dar  bigsmile.gif thumbup.gif O vat "Krabų kotletai" mums nelabai patiko  ax.gif

o kas cia per "sveciu dziaugsmas"? blush2.gif
Atsakyti
kokia dar knygele?? kur jas pardavineja? neteko matyti knygyne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 26, 16:30)
kokia dar knygele?? kur jas pardavineja? neteko matyti knygyne schmoll.gif

http://www.manoknyga...o-receptai.html
galima nusipirkti internete, knygyne arba prekybos centre.
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 05 26, 15:17)
http://www.manoknyga...o-receptai.html
galima nusipirkti internete, knygyne arba prekybos centre.

aciu 4u.gif
ir kaina nebloga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 26, 18:33)
aciu 4u.gif
ir kaina nebloga bigsmile.gif

dabar taip, nuolaida internetu perkant, bet, jei neklystu, ten siuntimas kainuoja. prekybos centre be 1 ct 40 lt kainuoja.
Atsakyti