Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

Labukas 4u.gif
kur visos pradingusios Gustavo gerbejos? mirksiukas.gif
Atsakyti
as vis apsilankau, bet nesinori su savimi kalbetis... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 05 18, 23:33)
as vis apsilankau, bet nesinori su savimi kalbetis...  blush2.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
kazkaip entuziasmas matomai isbleso gaminti pagal Gustava ax.gif
as tai siande gaminsiu tinginio balandelius pagal gustava,karta jau gaminau,tai patiko seimynai 4u.gif ir darbo nedaug ir skonis puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 09:30)
drinks_cheers.gif
kazkaip entuziasmas matomai isbleso gaminti pagal  Gustava ax.gif
as tai siande gaminsiu tinginio balandelius pagal gustava,karta jau gaminau,tai patiko seimynai 4u.gif  ir darbo nedaug ir skonis puikus thumbup.gif

Gal butu galima placiau?acius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 05 19, 11:10)
Gal butu galima placiau?acius smile.gif

prasom:
kopusta,morkas stambiai sutarkuoti,darzoves isvirti,sumaisyti su farsu,dar i sia mase iberti sauja virtu ryziu,ismaisyti,suformuoti kotletukus ir pakepinti keptuveje.Kitoje keptuveje paruosti padaza:su sviestu pakepinti pora saukstu miltu,dar ideti kelis saukstus grietines,sauksta pomidoru padazo,ir tiek mirksiukas.gif skanaus 4u.gif
p.s.as dar praeita karta kai gaminau,i padaziuka pamidoru padazo idejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 11:30)
drinks_cheers.gif
kazkaip entuziasmas matomai isbleso gaminti pagal  Gustava ax.gif
as tai siande gaminsiu tinginio balandelius pagal gustava,karta jau gaminau,tai patiko seimynai 4u.gif  ir darbo nedaug ir skonis puikus thumbup.gif

as pagaminu dar si ta, tik kad vat turbut, kaip sakot, mamytems entuziazmas blesta, tad ir cia jau nebera su kuo padiskutuot, pasidalint ispudziais... 4u.gif
o naujo, tai gaminau "Atgaivos" pyraga. pirma diena nelabai jis man patiko, antra jau visai suminkstejo, susigere kremas ir visai skaniai valges.
dar dariau krabu kotletukus, ryziu kotletukus. tiesiog pasinaudojau proga, kad vyras uzsieny, nes jo tokia vakariene niekaip neuzkisciau. man asmeniskai ryziu nelabai patiko, krabu visai nieko smile.gif
dariau dar suri su kailiniais. neblogai gavos, bet tikejausi skaniau... g.gif
dar dariau geltona povandenini laiva - irgi neblogas skonis, tik as kepto nelabai megstu, tad man paprastai bulviu kose su desrelem skaniau smile.gif
ir dariau paprasciausias silkiu salotas. kitiems tai jau zinomas receptas buvo, man - naujove, bet patiko derinukas labai thumbup.gif nors siaip nesu silkiu didele gerbeja.
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 05 19, 19:48)
as pagaminu dar si ta, tik kad vat turbut, kaip sakot, mamytems entuziazmas blesta, tad ir cia jau nebera su kuo padiskutuot, pasidalint ispudziais...  4u.gif
o naujo, tai gaminau "Atgaivos" pyraga. pirma diena nelabai jis man patiko, antra jau visai suminkstejo, susigere kremas ir visai skaniai valges.
dar dariau krabu kotletukus, ryziu kotletukus. tiesiog pasinaudojau proga, kad vyras uzsieny, nes jo tokia vakariene niekaip neuzkisciau. man asmeniskai ryziu nelabai patiko, krabu  visai nieko  smile.gif
dariau dar suri su kailiniais. neblogai gavos, bet tikejausi skaniau...  g.gif
dar dariau geltona povandenini laiva - irgi neblogas skonis, tik as kepto nelabai megstu, tad man paprastai bulviu kose su desrelem skaniau  smile.gif
ir dariau paprasciausias silkiu salotas. kitiems tai jau zinomas receptas buvo, man  - naujove, bet patiko derinukas labai  thumbup.gif  nors siaip nesu silkiu didele gerbeja.

na saunuole jovukas thumbup.gif tiek daug jau isbandiai receptuku 4u.gif as dar nelabai daug ka isbandziusi,bet jau sakiau reikes butinai ismeginti visus bent po karta ax.gif na siande antra karta gaminau tinginio balandelius lotuliukas.gif na seip irgi nemazai isbandziusi tu patiekalu,tik is saldumynu dar tik viena ta meduolini torta teisibandziusi blush2.gif nes as pati saldumynu nemegeja,dukra dar per maza,o vyras ir daug nesuvalgo saldumynu.
Atsakyti
As pasigirsiu,kad kepiau surio vyniotini su farsu,gavosi super:))vyras pirstus apsilaize, o ir vaikams patiko:)
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 05 19, 20:22)
As pasigirsiu,kad kepiau surio vyniotini su farsu,gavosi super:))vyras pirstus apsilaize, o ir vaikams patiko:)

na va kaip saunu thumbup.gif mano vyras labai megsta suri,tai irgi vis zyzia,kad iskepciau si vyniotini,nes mate ta recepta,ale as neprisiruosiu iskepti blush2.gif bet reiks savaitgali pameginti,nes ir paciai skanu pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 20:55)
na saunuole jovukas thumbup.gif  tiek daug jau isbandiai receptuku 4u.gif as dar nelabai daug ka isbandziusi,bet jau sakiau reikes butinai ismeginti visus bent po karta ax.gif  na siande antra karta gaminau tinginio balandelius lotuliukas.gif  na seip irgi nemazai isbandziusi tu patiekalu,tik is saldumynu dar tik viena ta meduolini torta teisibandziusi blush2.gif  nes as pati saldumynu nemegeja,dukra dar per maza,o vyras ir daug nesuvalgo saldumynu.

dekui, patinka man vis ka naujo isbandyti, ypac, jei skanu tongue.gif
as saldumynu megeja siaip. nors organizmas nereikalauja - jei nera, nenoriu, bet jei yra, nenusiraminsiu, kol neliks biggrin.gif o taip tai stengiuos proga istaikyti pyragui, kepu, kai draugai ruosias atvaziuoti arba patys jei kur i svecius lekiam, vezu savo gamini. proga ir pabandyti, ir paragauti kazka naujo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(petrovna @ 2011 05 19, 21:22)

o geras, reiks tada ir man butinai si recepta uzsirasyti thumbup.gif ir isbandyti, zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 20:28)
na va kaip saunu thumbup.gif  mano vyras labai megsta suri,tai irgi vis zyzia,kad iskepciau si vyniotini,nes mate ta recepta,ale as neprisiruosiu iskepti blush2.gif  bet reiks savaitgali pameginti,nes ir paciai skanu pasirode smile.gif

Čia gal ne į temą,bet mb paima naują knygą receptų (kad ir Gustavo) ir susižymi ko norėtų, kad padaryčiau biggrin.gif tai iš Gustavo vyniotinis pirmoj vietoj pažymėtas hihihi.gif
Atsakyti
Aš pradėjau pažintį su Gustavo receptais nuo "Plikytų sausainių torto". Nu super thumbup.gif Labai lengvai pagaminama ir skanu. O kitąkart pabandysiu į kremą dar kokį saldų sūrelį įmaišyti, manau, kad turėtų būt dar skaniau bigsmile.gif
Atsakyti