Labukas
kur visos pradingusios Gustavo gerbejos?
as vis apsilankau, bet nesinori su savimi kalbetis...
QUOTE(jovukas @ 2011 05 18, 23:33)
as vis apsilankau, bet nesinori su savimi kalbetis...
kazkaip entuziasmas matomai isbleso gaminti pagal Gustava
as tai siande gaminsiu tinginio balandelius pagal gustava,karta jau gaminau,tai patiko seimynai ir darbo nedaug ir skonis puikus
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 09:30)
as tai siande gaminsiu tinginio balandelius pagal gustava,karta jau gaminau,tai patiko seimynai ir darbo nedaug ir skonis puikus
Gal butu galima placiau?acius
QUOTE(petrovna @ 2011 05 19, 11:10)
Gal butu galima placiau?acius
prasom:
kopusta,morkas stambiai sutarkuoti,darzoves isvirti,sumaisyti su farsu,dar i sia mase iberti sauja virtu ryziu,ismaisyti,suformuoti kotletukus ir pakepinti keptuveje.Kitoje keptuveje paruosti padaza:su sviestu pakepinti pora saukstu miltu,dar ideti kelis saukstus grietines,sauksta pomidoru padazo,ir tiek skanaus
p.s.as dar praeita karta kai gaminau,i padaziuka pamidoru padazo idejau
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 11:30)
as pagaminu dar si ta, tik kad vat turbut, kaip sakot, mamytems entuziazmas blesta, tad ir cia jau nebera su kuo padiskutuot, pasidalint ispudziais...
o naujo, tai gaminau "Atgaivos" pyraga. pirma diena nelabai jis man patiko, antra jau visai suminkstejo, susigere kremas ir visai skaniai valges.
dar dariau krabu kotletukus, ryziu kotletukus. tiesiog pasinaudojau proga, kad vyras uzsieny, nes jo tokia vakariene niekaip neuzkisciau. man asmeniskai ryziu nelabai patiko, krabu visai nieko
dariau dar suri su kailiniais. neblogai gavos, bet tikejausi skaniau...
dar dariau geltona povandenini laiva - irgi neblogas skonis, tik as kepto nelabai megstu, tad man paprastai bulviu kose su desrelem skaniau
ir dariau paprasciausias silkiu salotas. kitiems tai jau zinomas receptas buvo, man - naujove, bet patiko derinukas labai nors siaip nesu silkiu didele gerbeja.
QUOTE(jovukas @ 2011 05 19, 19:48)
as pagaminu dar si ta, tik kad vat turbut, kaip sakot, mamytems entuziazmas blesta, tad ir cia jau nebera su kuo padiskutuot, pasidalint ispudziais...
o naujo, tai gaminau "Atgaivos" pyraga. pirma diena nelabai jis man patiko, antra jau visai suminkstejo, susigere kremas ir visai skaniai valges.
dar dariau krabu kotletukus, ryziu kotletukus. tiesiog pasinaudojau proga, kad vyras uzsieny, nes jo tokia vakariene niekaip neuzkisciau. man asmeniskai ryziu nelabai patiko, krabu visai nieko
dar dariau geltona povandenini laiva - irgi neblogas skonis, tik as kepto nelabai megstu, tad man paprastai bulviu kose su desrelem skaniau
ir dariau paprasciausias silkiu salotas. kitiems tai jau zinomas receptas buvo, man - naujove, bet patiko derinukas labai nors siaip nesu silkiu didele gerbeja.
na saunuole jovukas tiek daug jau isbandiai receptuku as dar nelabai daug ka isbandziusi,bet jau sakiau reikes butinai ismeginti visus bent po karta na siande antra karta gaminau tinginio balandelius na seip irgi nemazai isbandziusi tu patiekalu,tik is saldumynu dar tik viena ta meduolini torta teisibandziusi nes as pati saldumynu nemegeja,dukra dar per maza,o vyras ir daug nesuvalgo saldumynu.
QUOTE(petrovna @ 2011 05 19, 20:22)
As pasigirsiu,kad kepiau surio vyniotini su farsu,gavosi super:))vyras pirstus apsilaize, o ir vaikams patiko:)
na va kaip saunu mano vyras labai megsta suri,tai irgi vis zyzia,kad iskepciau si vyniotini,nes mate ta recepta,ale as neprisiruosiu iskepti bet reiks savaitgali pameginti,nes ir paciai skanu pasirode
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 20:55)
na saunuole jovukas tiek daug jau isbandiai receptuku as dar nelabai daug ka isbandziusi,bet jau sakiau reikes butinai ismeginti visus bent po karta na siande antra karta gaminau tinginio balandelius na seip irgi nemazai isbandziusi tu patiekalu,tik is saldumynu dar tik viena ta meduolini torta teisibandziusi nes as pati saldumynu nemegeja,dukra dar per maza,o vyras ir daug nesuvalgo saldumynu.
dekui, patinka man vis ka naujo isbandyti, ypac, jei skanu
as saldumynu megeja siaip. nors organizmas nereikalauja - jei nera, nenoriu, bet jei yra, nenusiraminsiu, kol neliks o taip tai stengiuos proga istaikyti pyragui, kepu, kai draugai ruosias atvaziuoti arba patys jei kur i svecius lekiam, vezu savo gamini. proga ir pabandyti, ir paragauti kazka naujo.
Papildyta:
QUOTE(petrovna @ 2011 05 19, 21:22)
As pasigirsiu,kad kepiau surio vyniotini su farsu,gavosi super:))vyras pirstus apsilaize, o ir vaikams patiko:)
o geras, reiks tada ir man butinai si recepta uzsirasyti ir isbandyti, zinoma
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 20:28)
na va kaip saunu mano vyras labai megsta suri,tai irgi vis zyzia,kad iskepciau si vyniotini,nes mate ta recepta,ale as neprisiruosiu iskepti bet reiks savaitgali pameginti,nes ir paciai skanu pasirode
Čia gal ne į temą,bet mb paima naują knygą receptų (kad ir Gustavo) ir susižymi ko norėtų, kad padaryčiau tai iš Gustavo vyniotinis pirmoj vietoj pažymėtas
Aš pradėjau pažintį su Gustavo receptais nuo "Plikytų sausainių torto". Nu super Labai lengvai pagaminama ir skanu. O kitąkart pabandysiu į kremą dar kokį saldų sūrelį įmaišyti, manau, kad turėtų būt dar skaniau