Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

as ir jau nemazai isbandziau patiekalu is sios receptu knugos liuks:) ypac patiko saldumynai:) vyras ir vaikai net pristu laizzesi:) kepem obuoliu pyraga pagal gustava:) likom patenkinti
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 12:30)
O tas bananu ir meduoliu tortas jums nesigauna labai slapias? Drauge buvo padariusi cia kazkada nesenai, bet ten net tortu nepavadinciau, o kazkokia kose.. Man nepatiko kam toks visas perslapes buvo, tai net pati bijau bandyt..


Man jis net sausokas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 08, 10:06)
Man jis net sausokas gavosi biggrin.gif

Aš grietinės visada dedu daugiau nei 500 g.,todėl niekada sausokas nesigauna schmoll.gif .Dar tiesa,į grietinę įlašinu citrinos sulčių arba citrinų aromatinių lašų - labai skonį pagerina thumbup.gif .
Papildyta:
Kepinys iš Gustavo knygos.Kepti obuoliai,viduje su sūreliu,ant viršaus kiaušinio baltymo putėsiai,pakepta orkaitėje,kol obuoliukai pakepė ir putėsiai parudavo bigsmile.gif .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 08 gegužės 2011 - 11:34
Galvojau siandien maximoje rasiu ta knyga, bet kurgi, nebuvo biggrin.gif jei geru receptuku yra, nusipirkciau gal. Nes jo tokie paprasti receptai, man patinka. Dukra vis ziuri, tai ir as aki uzmetu biggrin.gif
Atsakyti
Jei kas ieško,tai šiandien Kaune Prismoje (Banginyje) mačiau 4u.gif
Atsakyti
Anksčiau esu mačius būdavo paskelbti Gustavo receptai LRT internetiniame puslapyje.Dabar jau nebėra verysad.gif .Reiškia pirk knygą ir turėsi.

Ar šiandien matėt per Gustavo laidelę rodė kaip išsikepti vyniotini su faršu?

Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.

Vyniotiniui:
300-350 g.sūrio frementinio
5 kiaušiniai
125 g.grietinės
125 g. majonezo

Sūrį sutarkuoti,viską sumaišyti ir pakepti blėkutėje,išklota popieriumi.20 min.

Įdarui:
Kiaulienos-jautienos faršas+keptos morkos/svogūnas.

Iškeptą vyniotinį iškloti įdaru,susukti ir vėl pašauti į orkaitę.Lyg 40 min.

Iškepus valgyti su salotomis.

Rašau viską iš atminties.Jei kas matėt šiandien tą laidelę ir netiksliai kažką parašiau,pataisykite mane mirksiukas.gif .

Iš viso būtų faina sekmadieniais čia parašinėti per laidelę rodytus receptus,nes niekur kitur jų rasti neįmanoma schmoll.gif verysad.gif ...

Kažkada mačiau laidelę,kaip kepė sparnelius medaus padaže.Bet jau nebeprisimenn nieko,o knygoj to recepto nėra schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 05 08, 15:56)
Ar šiandien matėt per Gustavo laidelę rodė kaip išsikepti vyniotini su faršu?

Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.


kažkada tą receptą rodė per "Susitikime virtuvėje" smile.gif Vyniotinis vyliotinis 4u.gif
Atsakyti
As esu kepusi ta vyniotini ne karta is "Susitikime IKi" Man visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 05 08, 15:56)
Anksčiau esu mačius būdavo paskelbti Gustavo receptai LRT internetiniame puslapyje.Dabar jau nebėra verysad.gif .Reiškia pirk knygą ir turėsi.

Ar šiandien matėt per Gustavo laidelę rodė kaip išsikepti vyniotini su faršu?

Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.

Vyniotiniui:
300-350 g.sūrio frementinio
5 kiaušiniai
125 g.grietinės
125 g. majonezo

Sūrį sutarkuoti,viską sumaišyti ir pakepti blėkutėje,išklota popieriumi.20 min.

Įdarui:
Kiaulienos-jautienos faršas+keptos morkos/svogūnas.

Iškeptą vyniotinį iškloti įdaru,susukti ir vėl pašauti į orkaitę.Lyg 40 min.

Iškepus valgyti su salotomis.

Rašau viską iš atminties.Jei kas matėt šiandien tą laidelę ir netiksliai kažką parašiau,pataisykite mane mirksiukas.gif .

Iš viso būtų faina sekmadieniais čia parašinėti per laidelę rodytus receptus,nes niekur kitur jų rasti neįmanoma schmoll.gif  verysad.gif ...

Kažkada mačiau laidelę,kaip kepė sparnelius medaus padaže.Bet jau nebeprisimenn nieko,o knygoj to recepto nėra schmoll.gif ...

as siande maciau laidele,seip ziuriu beveik kiekviena sekmadieni ax.gif receptuka atkartojai gerai thumbup.gif tik surio minejo 350g,negirdejau ,kad 300g, bet manau tas 50g,daug esmes nesudaro mirksiukas.gif aha visiskai pritariu,del rodomu receptu sekmadieniais rasomu cia,nes kartais nesuspeju uzsirasyti,ar tiesiog nematau laideles,as mielai jai tik busiu uzsirasius,sekmadienini recepta,galesiu cia imesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 08, 16:27)
as siande maciau laidele,seip ziuriu beveik kiekviena sekmadieni ax.gif  receptuka atkartojai gerai thumbup.gif  tik surio minejo 350g,negirdejau ,kad 300g, bet manau tas 50g,daug esmes nesudaro mirksiukas.gif  aha visiskai pritariu,del rodomu receptu sekmadieniais rasomu cia,nes kartais nesuspeju uzsirasyti,ar tiesiog nematau laideles,as mielai jai tik busiu uzsirasius,sekmadienini recepta,galesiu cia imesti ax.gif


as irgi rytdienai ta patiekala bandysiu daryt,buc darius is atminties,po siandienos laidos,bet va,saunuolyte mamyte,viska atkure,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 29, 22:22)
o ten nieko neraso apie saldyma. kiek ten reikia saldytuve palaikyti? kaip supratau, Jus ir gaminot, kaip skonis? prilygsta bananiniam?

Geras skonis smile.gif Toks kremas labai gerai "subręsta", tortą sutepus ir palikus šaldytuve kad ir tarkim per naktį mirksiukas.gif Išbandytas kremas N kartų ir kitam recepte iki Gustavo, ir pagal Gustavą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2011 05 08, 23:37)
Geras skonis  smile.gif Toks kremas labai gerai "subręsta", tortą sutepus ir palikus šaldytuve kad ir tarkim per naktį  mirksiukas.gif Išbandytas kremas N kartų ir kitam recepte iki Gustavo, ir pagal Gustavą  smile.gif


man per valanda kremas puikiai sutirstejo, tokia beveik kaip varskes mase gavos. nerealus jis man, su ta rugstele... mmm, viena valgyt galeciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2011 05 08, 13:32)
Kepinys iš Gustavo knygos.Kepti obuoliai,viduje su sūreliu,ant viršaus kiaušinio baltymo putėsiai,pakepta orkaitėje,kol obuoliukai pakepė ir putėsiai parudavo bigsmile.gif .
user posted image


o kaip skonis?
Atsakyti