as ir jau nemazai isbandziau patiekalu is sios receptu knugos liuks:) ypac patiko saldumynai:) vyras ir vaikai net pristu laizzesi:) kepem obuoliu pyraga pagal gustava:) likom patenkinti
QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 12:30)
O tas bananu ir meduoliu tortas jums nesigauna labai slapias? Drauge buvo padariusi cia kazkada nesenai, bet ten net tortu nepavadinciau, o kazkokia kose.. Man nepatiko kam toks visas perslapes buvo, tai net pati bijau bandyt..
Man jis net sausokas gavosi
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 08, 10:06)
Man jis net sausokas gavosi
Aš grietinės visada dedu daugiau nei 500 g.,todėl niekada sausokas nesigauna .Dar tiesa,į grietinę įlašinu citrinos sulčių arba citrinų aromatinių lašų - labai skonį pagerina .
Papildyta:
Kepinys iš Gustavo knygos.Kepti obuoliai,viduje su sūreliu,ant viršaus kiaušinio baltymo putėsiai,pakepta orkaitėje,kol obuoliukai pakepė ir putėsiai parudavo .
Galvojau siandien maximoje rasiu ta knyga, bet kurgi, nebuvo jei geru receptuku yra, nusipirkciau gal. Nes jo tokie paprasti receptai, man patinka. Dukra vis ziuri, tai ir as aki uzmetu
Anksčiau esu mačius būdavo paskelbti Gustavo receptai LRT internetiniame puslapyje.Dabar jau nebėra .Reiškia pirk knygą ir turėsi.
Ar šiandien matėt per Gustavo laidelę rodė kaip išsikepti vyniotini su faršu?
Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.
Vyniotiniui:
300-350 g.sūrio frementinio
5 kiaušiniai
125 g.grietinės
125 g. majonezo
Sūrį sutarkuoti,viską sumaišyti ir pakepti blėkutėje,išklota popieriumi.20 min.
Įdarui:
Kiaulienos-jautienos faršas+keptos morkos/svogūnas.
Iškeptą vyniotinį iškloti įdaru,susukti ir vėl pašauti į orkaitę.Lyg 40 min.
Iškepus valgyti su salotomis.
Rašau viską iš atminties.Jei kas matėt šiandien tą laidelę ir netiksliai kažką parašiau,pataisykite mane .
Iš viso būtų faina sekmadieniais čia parašinėti per laidelę rodytus receptus,nes niekur kitur jų rasti neįmanoma ...
Kažkada mačiau laidelę,kaip kepė sparnelius medaus padaže.Bet jau nebeprisimenn nieko,o knygoj to recepto nėra ...
Ar šiandien matėt per Gustavo laidelę rodė kaip išsikepti vyniotini su faršu?
Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.
Vyniotiniui:
300-350 g.sūrio frementinio
5 kiaušiniai
125 g.grietinės
125 g. majonezo
Sūrį sutarkuoti,viską sumaišyti ir pakepti blėkutėje,išklota popieriumi.20 min.
Įdarui:
Kiaulienos-jautienos faršas+keptos morkos/svogūnas.
Iškeptą vyniotinį iškloti įdaru,susukti ir vėl pašauti į orkaitę.Lyg 40 min.
Iškepus valgyti su salotomis.
Rašau viską iš atminties.Jei kas matėt šiandien tą laidelę ir netiksliai kažką parašiau,pataisykite mane .
Iš viso būtų faina sekmadieniais čia parašinėti per laidelę rodytus receptus,nes niekur kitur jų rasti neįmanoma ...
Kažkada mačiau laidelę,kaip kepė sparnelius medaus padaže.Bet jau nebeprisimenn nieko,o knygoj to recepto nėra ...
QUOTE(vyšnelė @ 2011 05 08, 15:56)
Ar šiandien matėt per Gustavo laidelę rodė kaip išsikepti vyniotini su faršu?
Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.
Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.
kažkada tą receptą rodė per "Susitikime virtuvėje" Vyniotinis vyliotinis
As esu kepusi ta vyniotini ne karta is "Susitikime IKi" Man visai patiko
QUOTE(vyšnelė @ 2011 05 08, 15:56)
Anksčiau esu mačius būdavo paskelbti Gustavo receptai LRT internetiniame puslapyje.Dabar jau nebėra .Reiškia pirk knygą ir turėsi.
Ar šiandien matėt per Gustavo laidelę rodė kaip išsikepti vyniotini su faršu?
Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.
Vyniotiniui:
300-350 g.sūrio frementinio
5 kiaušiniai
125 g.grietinės
125 g. majonezo
Sūrį sutarkuoti,viską sumaišyti ir pakepti blėkutėje,išklota popieriumi.20 min.
Įdarui:
Kiaulienos-jautienos faršas+keptos morkos/svogūnas.
Iškeptą vyniotinį iškloti įdaru,susukti ir vėl pašauti į orkaitę.Lyg 40 min.
Iškepus valgyti su salotomis.
Rašau viską iš atminties.Jei kas matėt šiandien tą laidelę ir netiksliai kažką parašiau,pataisykite mane .
Iš viso būtų faina sekmadieniais čia parašinėti per laidelę rodytus receptus,nes niekur kitur jų rasti neįmanoma ...
Kažkada mačiau laidelę,kaip kepė sparnelius medaus padaže.Bet jau nebeprisimenn nieko,o knygoj to recepto nėra ...
Ar šiandien matėt per Gustavo laidelę rodė kaip išsikepti vyniotini su faršu?
Pamėginsiu prisiminti,nes nespėjau užsirašyti.
Vyniotiniui:
300-350 g.sūrio frementinio
5 kiaušiniai
125 g.grietinės
125 g. majonezo
Sūrį sutarkuoti,viską sumaišyti ir pakepti blėkutėje,išklota popieriumi.20 min.
Įdarui:
Kiaulienos-jautienos faršas+keptos morkos/svogūnas.
Iškeptą vyniotinį iškloti įdaru,susukti ir vėl pašauti į orkaitę.Lyg 40 min.
Iškepus valgyti su salotomis.
Rašau viską iš atminties.Jei kas matėt šiandien tą laidelę ir netiksliai kažką parašiau,pataisykite mane .
Iš viso būtų faina sekmadieniais čia parašinėti per laidelę rodytus receptus,nes niekur kitur jų rasti neįmanoma ...
Kažkada mačiau laidelę,kaip kepė sparnelius medaus padaže.Bet jau nebeprisimenn nieko,o knygoj to recepto nėra ...
as siande maciau laidele,seip ziuriu beveik kiekviena sekmadieni receptuka atkartojai gerai tik surio minejo 350g,negirdejau ,kad 300g, bet manau tas 50g,daug esmes nesudaro aha visiskai pritariu,del rodomu receptu sekmadieniais rasomu cia,nes kartais nesuspeju uzsirasyti,ar tiesiog nematau laideles,as mielai jai tik busiu uzsirasius,sekmadienini recepta,galesiu cia imesti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 08, 16:27)
as siande maciau laidele,seip ziuriu beveik kiekviena sekmadieni receptuka atkartojai gerai tik surio minejo 350g,negirdejau ,kad 300g, bet manau tas 50g,daug esmes nesudaro aha visiskai pritariu,del rodomu receptu sekmadieniais rasomu cia,nes kartais nesuspeju uzsirasyti,ar tiesiog nematau laideles,as mielai jai tik busiu uzsirasius,sekmadienini recepta,galesiu cia imesti
as irgi rytdienai ta patiekala bandysiu daryt,buc darius is atminties,po siandienos laidos,bet va,saunuolyte mamyte,viska atkure,aciu
QUOTE(jovukas @ 2011 04 29, 22:22)
o ten nieko neraso apie saldyma. kiek ten reikia saldytuve palaikyti? kaip supratau, Jus ir gaminot, kaip skonis? prilygsta bananiniam?
Geras skonis Toks kremas labai gerai "subręsta", tortą sutepus ir palikus šaldytuve kad ir tarkim per naktį Išbandytas kremas N kartų ir kitam recepte iki Gustavo, ir pagal Gustavą
QUOTE(anastazas @ 2011 05 08, 23:37)
Geras skonis Toks kremas labai gerai "subręsta", tortą sutepus ir palikus šaldytuve kad ir tarkim per naktį Išbandytas kremas N kartų ir kitam recepte iki Gustavo, ir pagal Gustavą
man per valanda kremas puikiai sutirstejo, tokia beveik kaip varskes mase gavos. nerealus jis man, su ta rugstele... mmm, viena valgyt galeciau
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2011 05 08, 13:32)
Kepinys iš Gustavo knygos.Kepti obuoliai,viduje su sūreliu,ant viršaus kiaušinio baltymo putėsiai,pakepta orkaitėje,kol obuoliukai pakepė ir putėsiai parudavo .
o kaip skonis?