Meduolinis tortas - tikrai superinis.. per Velykas net 2 teko daryti, taip visiems patiko
QUOTE(Vi vi @ 2011 04 25, 10:16)
Dariau torta kur paskutiniam psl receptas. Nesustingo man kremas. matyt per mažai želatinos sutepiau su tokiu koks isejo.tortas skanus
tai kad kremas išeina standus net be želatinos Manau, kad per mažai išplakėte grietinę Geriausia su mikseriu susiplaka
O mums labai patiko vafliniai traškučiai
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 04 26, 21:35)
Meduolinis tortas - tikrai superinis.. per Velykas net 2 teko daryti, taip visiems patiko
aš irgi dariau, tik su savom variacijom- visiem patiko
QUOTE(anastazas @ 2011 04 28, 16:21)
tai kad kremas išeina standus net be želatinos Manau, kad per mažai išplakėte grietinę Geriausia su mikseriu susiplaka
o ten nieko neraso apie saldyma. kiek ten reikia saldytuve palaikyti? kaip supratau, Jus ir gaminot, kaip skonis? prilygsta bananiniam?
QUOTE(Rose Prick @ 2011 04 28, 16:28)
aš irgi dariau, tik su savom variacijom- visiem patiko
Kokios variacijos,pasidalink patirtimi .
beje, per savaite isbandziau kose malose - man visai skanu. vyrui mazai prieskoniu pagal recepta pasirode, tad prisidejo dar, susimiksavo ir patenkintas suvalge
ir dariau bulvinius blynus su krabais. ivertintas gerai
QUOTE(jovukas @ 2011 04 30, 07:58)
beje, per savaite isbandziau kose malose - man visai skanu. vyrui mazai prieskoniu pagal recepta pasirode, tad prisidejo dar, susimiksavo ir patenkintas suvalge
Nepritrauke jums koses maloses?
QUOTE(zhyi @ 2011 04 30, 15:24)
Nepritrauke jums koses maloses?
nea, truputuka ant dugno, bet lengvai nusiplove, daug gramdyti neteko tik as pries gala, kai maciau, kad skyscio mazai, ipyliau dar sultinio, palaukiau, kol apgaruos, kiek man reikia ir patiekiau seimynai.
QUOTE(jovukas @ 2011 04 29, 22:22)
o ten nieko neraso apie saldyma. kiek ten reikia saldytuve palaikyti? kaip supratau, Jus ir gaminot, kaip skonis? prilygsta bananiniam?
tai rašo, kad krema i saldytuva valandai idet man skanesnis už bananini
QUOTE(Vi vi @ 2011 05 01, 08:27)
tai rašo, kad krema i saldytuva valandai idet man skanesnis už bananini
tiesa, dabar paziurejau... sumaisiau su "atgaiva" pyragu, jis irgi pertepamas, bet raso, kad sutepus pjaut ir valgyt, tai idomu, kaip su tuo kremu. abu siuos skanestus vis gundausi pasidaryti, del to ir sumaisiau, turbut...
vakar dariausi sokoladini torta... tik man biskvitas neiskilo pakankamai as vietoj sodos dejau kepimo miltelius, negi su soda geriau iskyla? tad gavau antra biskvita kepti. kremas puikiai sutirstejo, labai skanus. tik baigtas tortas gal kiek sausokas man gavosi, bet siaip skanus. draugai isgyre, vyrui saldumo pritruko.
QUOTE(jovukas @ 2011 05 03, 08:09)
vakar dariausi sokoladini torta... tik man biskvitas neiskilo pakankamai as vietoj sodos dejau kepimo miltelius, negi su soda geriau iskyla? tad gavau antra biskvita kepti. kremas puikiai sutirstejo, labai skanus. tik baigtas tortas gal kiek sausokas man gavosi, bet siaip skanus. draugai isgyre, vyrui saldumo pritruko.
o koks cia tortas? Gal recepta galetumete?