Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 16:31)
As siandien dariau  smile.gif  Neblogas, tik pagal mane, tai ten sviesto per daug recepte parasyta, man rodos galetu buti maziau. Va mano vyniotinis:

user posted image

O cia vat mano povandeniniai laivai (labai patiko tiek man, tiek draugui):
user posted image

Cia astunkoju sriuba (na as dariau tirstesne nei kad sriuba, daugiau ryziu idejau), tik va nesuprantu kam ten gale reikia imust kiausini... Ir dar man jis susoko taip negraziai..Ai, ir naudojau tik kiaulienos farsa, nes kitoki neturejau.  biggrin.gif
user posted image

Zhyi , šauniai pasidarbavai thumbup.gif .

Labai gražūs laivai,bet labai gardžios atrodo salotos prie jų.Papasakok,kas per salotos mirksiukas.gif .
O į sriubą patartum turbūt ,kad kiaušinio nereikia?Pagalvojus,kam jis iš viso skirtas yra g.gif .Na rūgštynių sriuba be jo neįsivaizduojama schmoll.gif biggrin.gif .

Meduolių tortą darau su 25 cm.forma.Bet grietinės 30 proc.visada imu daugiau,man jos pritrūksta,kai naudoju 500 g.Bet aš dar grietine paskaninu citrinos rūgštimi arba citrinų kvapo esencija,plius dar į grietinę dedu kokosų drožlių rolleyes.gif .
Atsakyti
Torta dariau 26 cm. formoje. Sutarkavau 600 g meduoliu, 6 bananus, grietines dejau 400g 30% ir dar tikros namines idejau.. Pagardinau irgi citrina. Gavosi superinis thumbup.gif - nei per skystas, nei per sausas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 18:31)
As siandien dariau  smile.gif  Neblogas, tik pagal mane, tai ten sviesto per daug recepte parasyta, man rodos galetu buti maziau. Va mano vyniotinis:

user posted image

O cia vat mano povandeniniai laivai (labai patiko tiek man, tiek draugui):
user posted image

Cia astunkoju sriuba (na as dariau tirstesne nei kad sriuba, daugiau ryziu idejau), tik va nesuprantu kam ten gale reikia imust kiausini... Ir dar man jis susoko taip negraziai..Ai, ir naudojau tik kiaulienos farsa, nes kitoki neturejau.  biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Nu aisku, reikia kuo riebesnes grietines  smile.gif

\

mmm.. niam niam, kaip apetetingai atrodo thumbup.gif saunuole, palepinai kazka labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 18:31)
Cia astunkoju sriuba (na as dariau tirstesne nei kad sriuba, daugiau ryziu idejau), tik va nesuprantu kam ten gale reikia imust kiausini... Ir dar man jis susoko taip negraziai..

jau ne pirma skundziates, kad kiausinis ne i tema, kai darysiu, nedesiu jo tada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 04 17, 16:41)
Zhyi , šauniai pasidarbavai thumbup.gif .

Labai gražūs laivai,bet labai gardžios atrodo salotos prie jų.Papasakok,kas per salotos mirksiukas.gif .
O į sriubą patartum turbūt ,kad kiaušinio nereikia?Pagalvojus,kam jis iš viso skirtas yra g.gif .Na rūgštynių sriuba be jo neįsivaizduojama schmoll.gif  biggrin.gif .

Meduolių tortą darau su 25 cm.forma.Bet grietinės 30 proc.visada imu daugiau,man jos pritrūksta,kai naudoju 500 g.Bet aš dar grietine paskaninu citrinos rūgštimi arba citrinų kvapo esencija,plius dar į grietinę dedu kokosų drožlių rolleyes.gif .

Salotos tai paprastos: pomidorai, krapai, petrazoles, svogunu laiskai, agurkai, pekino kopustas, druska, majonezas+grietine smile.gif

Aciu Gustavo receptams! Deka ju, jauciuosi kazka mokanti virtuveje biggrin.gif Manau puiki knyga, ypac pradedanciosioms ax.gif
Atsakyti
cia mano siandieninis "kitoks pyragas su juoduju serbentu uogiene"... tik negavau serbentu uogienes, tad ja pakeiciau avieciu dzemu ax.gif
user posted image

user posted image

pyragas tikrai skaniai gavosi thumbup.gif tik del spalvos nesupratau. knygoje pyragas tamsesnis atrodo, o manasis sviesus, nors dejau viska pagal receptura g.gif uogiene tepama tik iskepus pyragui, tad biskvito spalvai itakos kaip ir neturi...
o siaip teslos gaunasi nedaug, ir neiskyla labai, savo maziausioj formelej jis iskilo iki puses, bet paskanauti uztenka. ir kvepia labai skaniai.
p.s. plutele traski gavosi, tad norit paraikyti, reikia gero peilio
Atsakyti
oi, uzsimaniau ir as tos knygos doh.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos gyvos, skaičiau visą temutę ir labai sudomino šie receptukai:

krabai kriaukleje

šokoladinė boba

obuolinis pyragas

Apuoko akis (?lyg taip vadinasi).

na parašykit kas netingit ir receptukus.... blush2.gif nesu dariusi nieko Gustavo, tai sakau reik kažką pabandyt, tada žiūrėsiu gal ir knygą pirksiu...jei patiks.
Atsakyti
[quote=jovukas,2011 04 18, 17:40]
cia mano siandieninis "kitoks pyragas su juoduju serbentu uogiene"... tik negavau serbentu uogienes, tad ja pakeiciau avieciu dzemu ax.gif
user posted image

gal galima originalu recepta,irgi knygos neturiu,o isbandyt noreciau:)
Atsakyti
[quote=petrovna,2011 04 21, 15:22]
[quote=jovukas,2011 04 18, 17:40]
user posted image

gal galima originalu recepta,irgi knygos neturiu,o isbandyt noreciau:)
[/quote]

KITOKS PYRAGAS SU JUODUJU SERBENTU UOGIENE:
reikes:
1 skardines kondensuoto pieno
1 stikl. miltu
1 kiausinio
1 a.s. geriamosios sodos, gesintos actu (dejau kepimo milteliu)
1 stikline juoduju serbentu uogienes

viska ismaisyti dubenyje, supilti i sviestu istepta skardele. kepti puse valandos. (neraso, kokioj temperaturoj, as kepiau 200). iskepta biskvita perpjauti isilgai i dvi lygias dalis, apatine dali pertepti uogiene ir uzdeti virsu. spustelti. apibarstyti cukraus pudra. Skanaus! 4u.gif
knygoj nuotraukoj biskivitas tamsokas, tad galvoju dabar, gal ten ir uogiene ideta g.gif as nedejau i biskvita uogienes, tik pertepiau iskepus. bet ir taip saldziai gavosi, smile.gif
Atsakyti
Ar zinojote, kad su soda pyragas tamsesnis gaunasi, o su kepimo milteliais- sviesesnis smile.gif Jau patikrinta tiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zasa @ 2011 04 21, 20:44)
Ar zinojote, kad su soda pyragas tamsesnis gaunasi, o su kepimo milteliais- sviesesnis smile.gif Jau patikrinta tiesa lotuliukas.gif

nea, nežinojau, tai gal čia ir yra atsakymas i mano mįslę ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau Sokoladine boba, pyragas labai skanus, bet 2 sauksteliai sodos yra labai daug, nes ji baisiai jauciasi doh.gif tad kita karta reikes mazinti doze rolleyes.gif
Atsakyti