QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 16:31)
As siandien dariau Neblogas, tik pagal mane, tai ten sviesto per daug recepte parasyta, man rodos galetu buti maziau. Va mano vyniotinis:
O cia vat mano povandeniniai laivai (labai patiko tiek man, tiek draugui):
Cia astunkoju sriuba (na as dariau tirstesne nei kad sriuba, daugiau ryziu idejau), tik va nesuprantu kam ten gale reikia imust kiausini... Ir dar man jis susoko taip negraziai..Ai, ir naudojau tik kiaulienos farsa, nes kitoki neturejau.
O cia vat mano povandeniniai laivai (labai patiko tiek man, tiek draugui):
Cia astunkoju sriuba (na as dariau tirstesne nei kad sriuba, daugiau ryziu idejau), tik va nesuprantu kam ten gale reikia imust kiausini... Ir dar man jis susoko taip negraziai..Ai, ir naudojau tik kiaulienos farsa, nes kitoki neturejau.
Zhyi , šauniai pasidarbavai .
Labai gražūs laivai,bet labai gardžios atrodo salotos prie jų.Papasakok,kas per salotos .
O į sriubą patartum turbūt ,kad kiaušinio nereikia?Pagalvojus,kam jis iš viso skirtas yra .Na rūgštynių sriuba be jo neįsivaizduojama .
Meduolių tortą darau su 25 cm.forma.Bet grietinės 30 proc.visada imu daugiau,man jos pritrūksta,kai naudoju 500 g.Bet aš dar grietine paskaninu citrinos rūgštimi arba citrinų kvapo esencija,plius dar į grietinę dedu kokosų drožlių .