QUOTE(Vi vi @ 2011 04 17, 13:35)
forma tortine, 23 ar 25cm tiksliai nepamenu, ne namie esu ir pažiūrėt negaliu
.darau kaip knygoje parašyta. pasidalinu meduolius i tris dalis. viena sutrupinu tada tepu grietine,tada bananus, vel grietine, tada antra dali meduoliu,vel grietine,bananai, grietine ir viršutinis sluoksnis meduoliai.tada i saldytuva sustingt
O ar bandet kas vyniotini su varške?ar skanus?
As siandien dariau
Neblogas, tik pagal mane, tai ten sviesto per daug recepte parasyta, man rodos galetu buti maziau. Va mano vyniotinis:
O cia vat mano povandeniniai laivai (labai patiko tiek man, tiek draugui):
Cia astunkoju sriuba (na as dariau tirstesne nei kad sriuba, daugiau ryziu idejau), tik va nesuprantu kam ten gale reikia imust kiausini... Ir dar man jis susoko taip negraziai..Ai, ir naudojau tik kiaulienos farsa, nes kitoki neturejau.
Papildyta:
QUOTE(jovukas @ 2011 04 17, 14:03)
kad labai slapias tai nesigavo, gal tikrai grietine liesa buvo pas drauge?
bent man gavosi labai minkstas, bet pjauti ejo
Papildyta:
as meduoliu kaip tik maziau dedu, nes jei apatiniam ir virsutiniam sluoksny per daug, tai ir pradeda byret pjaunant, nesusigeria kremas (bent man pirma karta taip buvo). tad normos meduoliu niekad nesudedu.
o forma mano nemaza, 30 cm skersmuo, i tokia gaunasi beveik dvigubas mano skanestas (uzteko per gimtadieni 15 zmoniu pavaisinti). dabar nusipirkau 24 cm forma, ziuresiu, gal tilps viengubas
o patepimu kaip knygoje raso, tiek ir dalinu
Nu aisku, reikia kuo riebesnes grietines