Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Vi vi @ 2011 04 14, 22:02)
Išbandžiau torta su bananais thumbup.gif paprasat, greita, skanu 4u.gif

Isbandziau ir as,na ka,reziumuojant:paprasta,greita,pigu,skanu-siaip sau...daugiau nedaryciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 04 15, 12:32)
Isbandziau ir as,na ka,reziumuojant:paprasta,greita,pigu,skanu-siaip sau...daugiau nedaryciau schmoll.gif

Ir vel 100% pasitvirtina taisykle "Kiek zmoniu, tiek skoniu ir nuomoniu" drinks_cheers.gif !
Na, o man tas torciukas yra nerealus thumbup.gif! Skonis- pats paciausias thumbup.gif , o ir kitkas- greita, pigu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 16 balandžio 2011 - 13:28
Pagaliau ir as papirkau Gustavo receptu knygu biggrin.gif net 3, bus Velykom dovanu ir viena man smile.gif Siaip gaminti visai nemoku, bet va siandien padariau astunkoju sriuba ir kose malose (ta, kur siaip reiketu virs lauzo virti, bet labai megstu zirnius, tai namie pasidariau). Astunkoju sriubos neragavau, bet draugas sake, kad skanu (na ir kvepejo labai skaniai), o kose malose man labai patiko, vien del tu zirniu, tik problema, kad pritrauke ziauriai puoda.. Neisivaizduoju kaip dabar isvalysiu. Gal kas zinot ka daryti, kad kitakart nepritrauktu?
ai tiesa, dar dariau paprasta silkes misraine (silke+pomidorai+majonezas), tai irgi labai patiko, nes silkes megeja esu, o niekada nepagalvoju kad silke su pomidorais galima valgyti biggrin.gif
Jau viska pasiruosus, kad rytoj virti lydytu sureliu sriuba ir daryti povandeninius laivus smile.gif Po to bus eile pyragams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2011 04 16, 23:21)
Pagaliau ir as papirkau Gustavo receptu knygu  biggrin.gif  net 3, bus Velykom dovanu ir viena man  smile.gif Siaip gaminti visai nemoku, bet va siandien padariau astunkoju sriuba ir kose malose (ta, kur siaip reiketu virs lauzo virti, bet labai megstu zirnius, tai namie pasidariau). Astunkoju sriubos neragavau, bet draugas sake, kad skanu (na ir kvepejo labai skaniai), o kose malose man labai patiko, vien del tu zirniu, tik problema, kad pritrauke ziauriai puoda.. Neisivaizduoju kaip dabar isvalysiu. Gal kas zinot ka daryti, kad kitakart nepritrauktu?
ai tiesa, dar dariau paprasta silkes misraine (silke+pomidorai+majonezas), tai irgi labai patiko, nes silkes megeja esu, o niekada nepagalvoju kad silke su pomidorais galima valgyti  biggrin.gif
Jau viska pasiruosus, kad rytoj virti lydytu sureliu sriuba ir daryti povandeninius laivus  smile.gif  Po to bus eile pyragams  biggrin.gif

saunuole, sveikinimai su nauju sauniu pirkinuku drinks_cheers.gif kiek jau daug isbandete. thumbup.gif butinai pasidalinkite ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 04 16, 14:28)
Ir vel 100% pasitvirtina taisykle "Kiek zmoniu, tiek skoniu ir nuomoniu" drinks_cheers.gif !
Na, o man tas torciukas yra nerealus thumbup.gif!  Skonis- pats paciausias thumbup.gif , o ir kitkas- greita, pigu...

As jau antra karta dariau ji. is karta su saldesnias meduoliais. tai dar skanesnis gavosi thumbup.gif
Atsakyti
O tas bananu ir meduoliu tortas jums nesigauna labai slapias? Drauge buvo padariusi cia kazkada nesenai, bet ten net tortu nepavadinciau, o kazkokia kose.. Man nepatiko kam toks visas perslapes buvo, tai net pati bijau bandyt..
Atsakyti
man slapokas gavosi kai dejau 12 proc. grietine, bet tikrai nebuvo kose ax.gif
kita kart dejau 30 proc. ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 12:30)
O tas bananu ir meduoliu tortas jums nesigauna labai slapias? Drauge buvo padariusi cia kazkada nesenai, bet ten net tortu nepavadinciau, o kazkokia kose.. Man nepatiko kam toks visas perslapes buvo, tai net pati bijau bandyt..

QUOTE(Saulutė @ 2011 04 17, 12:36)
man slapokas gavosi kai dejau 12 proc. grietine, bet tikrai nebuvo kose  ax.gif
kita kart dejau 30 proc. ir viskas buvo  thumbup.gif

Aš giretinę maišiau. kadangi perku inda kur 400g tai dejau +100g riebesnės(40%) pirma karta dejau meduoliu daugiau tai gavosi liuks, lengvai pjaustyt ejo.
Antra karta meduoliu dejau lygiai 500g tai i64jo 6lapesnis, bet ir skanesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2011 04 17, 12:13)
Aš giretinę maišiau. kadangi perku inda kur 400g tai dejau +100g riebesnės(40%) pirma karta dejau meduoliu daugiau tai gavosi liuks, lengvai pjaustyt ejo.
Antra karta meduoliu dejau lygiai 500g tai i64jo 6lapesnis, bet ir skanesnis ax.gif

Man labiau patinka sausi kai buna biggrin.gif O kokio dydzio forma naudojat, darant pagal ta recepta is knygos ir kiek pertepimu gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 14:22)
Man labiau patinka sausi kai buna  biggrin.gif  O kokio dydzio forma naudojat, darant pagal ta recepta is knygos ir kiek pertepimu gaunasi?

forma tortine, 23 ar 25cm tiksliai nepamenu, ne namie esu ir pažiūrėt negaliu blush2.gif .darau kaip knygoje parašyta. pasidalinu meduolius i tris dalis. viena sutrupinu tada tepu grietine,tada bananus, vel grietine, tada antra dali meduoliu,vel grietine,bananai, grietine ir viršutinis sluoksnis meduoliai.tada i saldytuva sustingt 4u.gif

O ar bandet kas vyniotini su varške?ar skanus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi vi: 17 balandžio 2011 - 14:38
QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 13:30)

kad labai slapias tai nesigavo, gal tikrai grietine liesa buvo pas drauge? g.gif bent man gavosi labai minkstas, bet pjauti ejo
Papildyta:
QUOTE(zhyi @ 2011 04 17, 15:22)
Man labiau patinka sausi kai buna  biggrin.gif  O kokio dydzio forma naudojat, darant pagal ta recepta is knygos ir kiek pertepimu gaunasi?

as meduoliu kaip tik maziau dedu, nes jei apatiniam ir virsutiniam sluoksny per daug, tai ir pradeda byret pjaunant, nesusigeria kremas (bent man pirma karta taip buvo). tad normos meduoliu niekad nesudedu.
o forma mano nemaza, 30 cm skersmuo, i tokia gaunasi beveik dvigubas mano skanestas (uzteko per gimtadieni 15 zmoniu pavaisinti). dabar nusipirkau 24 cm forma, ziuresiu, gal tilps viengubas smile.gif o patepimu kaip knygoje raso, tiek ir dalinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2011 04 17, 13:35)
forma tortine, 23 ar 25cm tiksliai nepamenu, ne namie esu ir pažiūrėt negaliu blush2.gif .darau kaip knygoje parašyta. pasidalinu meduolius i tris dalis. viena sutrupinu tada tepu grietine,tada bananus, vel  grietine, tada antra dali meduoliu,vel grietine,bananai, grietine ir viršutinis sluoksnis meduoliai.tada i saldytuva sustingt 4u.gif

O ar bandet kas vyniotini su varške?ar skanus?

As siandien dariau smile.gif Neblogas, tik pagal mane, tai ten sviesto per daug recepte parasyta, man rodos galetu buti maziau. Va mano vyniotinis:

user posted image

O cia vat mano povandeniniai laivai (labai patiko tiek man, tiek draugui):
user posted image

Cia astunkoju sriuba (na as dariau tirstesne nei kad sriuba, daugiau ryziu idejau), tik va nesuprantu kam ten gale reikia imust kiausini... Ir dar man jis susoko taip negraziai..Ai, ir naudojau tik kiaulienos farsa, nes kitoki neturejau. biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jovukas @ 2011 04 17, 14:03)
kad labai slapias tai nesigavo, gal tikrai grietine liesa buvo pas drauge? g.gif bent man gavosi labai minkstas, bet pjauti ejo
Papildyta:
as meduoliu kaip tik maziau dedu, nes jei apatiniam ir virsutiniam sluoksny per daug, tai ir pradeda byret pjaunant, nesusigeria kremas (bent man pirma karta taip buvo). tad normos meduoliu niekad nesudedu.
o forma mano nemaza, 30 cm skersmuo, i tokia gaunasi beveik dvigubas mano skanestas (uzteko per gimtadieni 15 zmoniu pavaisinti). dabar nusipirkau 24 cm forma, ziuresiu, gal tilps viengubas  smile.gif  o patepimu kaip knygoje raso, tiek ir dalinu  thumbup.gif

Nu aisku, reikia kuo riebesnes grietines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhyi: 17 balandžio 2011 - 16:48