Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(vyšnelė @ 2011 04 09, 10:22)
Šaunuolė Rutukas,kad gamini naminį sūrelį.Reikės ir man imtis šio darbelio.Kažkur mačiau,kad ir majonezą naminį gaminasi mamos thumbup.gif .

labas, as dariau majoneza du kartus, viena karta gavosi superinis, kita karta visai nesigavo g.gif pakeiciau tik alieju, matyt tame ir buvo esme g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 08, 09:40)
as pagalvojau, gal i meduolini torta vietoj bananu butu galima ideti kokiu kitu vaisiu? vieno zmogaus gimtadieniui norejau torta padaryti, bet jis visiskai nemegsta bananu...  g.gif tik kad neisivaizduoju, su kuo jis dar galetu buti toks skanus. gal kuri bande netycia?  blush2.gif

esu valgius su apelsinais thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 04 09, 11:22)

Dėl "Atgaivos" aš irgi kaip tik vakar studijavau receptūrą,keistai pasirodė,kad nėra miltų.Pasikonsultavau su savo seserim kulinare,tai sakė galimas toks dalykas,kad vietoj miltų dėti krakmolą.Ji girdėjusi,kad čia naujas navarotas biggrin.gif

o skonis kažin panašus į miltinio? mane gundo vien kad kondensuotas pienas tešloj... tongue.gif bet su tuo krakmolu įdomu, kaip. na nepabandžius nežinosiu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 09, 09:22)
LABAS RYTELIS 4u.gif

Niu va vakar pagaminau sureli su riebesnia varskyte 9proc,tai gavosi viskas kuo puikiausiai thumbup.gif  pati sureli gardinau,rukyta saliami desryte,desryte susmulkinau su blenderiu,ir imaisiau jau y islydyta varskytes mase smile.gif  siande pusryciams megavomes su skrudintu batonu ir  naminiu sureliu,buvo nerealiai skanus pusryciai 4u.gif

šaunu, tada reikės man pabandyti iš savo naminės varškės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 11, 08:50)

šaunu, tada reikės man pabandyti iš savo naminės varškės  thumbup.gif

kai pabandysi,parasyk,kaip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar kepiau mesa ant druskos su garstyciomis, tai man nepatiko..nu skanu bet ne taip kaip kevale druskos kepta biggrin.gif Jauciu daugiau nekepsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 04 11, 12:03)
Vakar kepiau mesa ant druskos su garstyciomis, tai man nepatiko..nu skanu bet ne taip kaip kevale druskos kepta biggrin.gif  Jauciu daugiau nekepsiu g.gif

vat ir as vis mastau issikepti mesyte ta druskoje,ale vis pasibijau rolleyes.gif galvojau velykoms taip kepti ir veztis pas mama,ale jauciu reiktu pirmiausia taip pameginti kepti,savai tik seimynai smile.gif
sakai skanu,bet neipatingai g.gif
na bet nepabandzius nesuzinosiu,jauciu reiks bandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 11, 12:43)
vat ir as vis mastau issikepti mesyte ta druskoje,ale vis pasibijau rolleyes.gif  galvojau velykoms taip kepti ir veztis pas mama,ale jauciu reiktu pirmiausia taip pameginti kepti,savai tik seimynai smile.gif
sakai skanu,bet neipatingai g.gif 
na bet nepabandzius nesuzinosiu,jauciu reiks bandyti 4u.gif

Nu matai, jeigu nelyginciau su Sonatinos mesa kepta durkoje, tada gal butu liuks, bet kai db esu simta kartu kepusi ta , tai sita manes nesuzavejo nei kiek blush2.gif Sonatinos uztenka tik cesnakiuko ir ji iskepa nerealiai gerai, o cia prieskoniu turi gerai ivaryti kad mesa skani butu, druska nieko doro neduoda doh.gif o kai pas mane alergiskas vaikas, man labai aktualu,kad kuo maziau prieskoniu, tad man Sonatinos receptas mesos kepimui priimtinesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 04 11, 13:49)
Nu matai, jeigu nelyginciau su Sonatinos mesa kepta durkoje, tada gal butu liuks, bet kai db esu simta kartu kepusi ta , tai sita manes nesuzavejo nei kiek blush2.gif  Sonatinos uztenka tik cesnakiuko ir ji iskepa nerealiai gerai, o cia prieskoniu turi gerai ivaryti kad mesa skani butu, druska nieko doro neduoda doh.gif  o kai pas mane alergiskas vaikas, man labai aktualu,kad kuo maziau prieskoniu, tad man Sonatinos receptas mesos kepimui priimtinesnis 4u.gif

o gal galit smulkiau tą receptą parašyti Sonatinos, jei nesunku? 4u.gif mūsų šeimynai patiko druskoje kepta mėsa, bet jei yra kas skaniau, norėtus pabandiyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 11, 21:20)
o gal galit smulkiau tą receptą parašyti Sonatinos, jei nesunku?  4u.gif  mūsų šeimynai patiko druskoje kepta mėsa, bet jei yra kas skaniau, norėtus pabandiyt  ax.gif

kilas mesytes (kumpis, sprandine ) istrinam ja pipirais, cesnakais,
paimam kila druskos imusam du kiausinio baltymus, ismaisom, ant skardos paklojam druskos pagrinda , padedam mesyte ir aplildom likusia druska, kad apsiklotu graziai smile.gif ir kepam 1-1,5h 200 laipsiu tempoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 04 11, 21:44)
paimam kila druskos imusam du kiausinio baltymus, ismaisom, ant skardos paklojam druskos pagrinda , padedam mesyte ir aplildom likusia druska, kad apsiklotu graziai smile.gif ir kepam 1-1,5h 200 laipsiu tempoj thumbup.gif

va dabar ir nezinau kuri pirma ismeginti receptuka lotuliukas.gif ar gustavo ar sonatinos g.gif norisi palyginti smile.gif
dekui uz receptuka 4u.gif

LABAS RYTELIS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 04 11, 21:44)

nelabai supratu kur tą kiaušinį mušt? blush2.gif ar ant mėsos ar su druska sumaišius?
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tina82 @ 2011 04 12, 08:23)
nelabai supratu kur tą kiaušinį mušt? blush2.gif ar ant mėsos ar su druska sumaišius?
labas rytas 4u.gif

paimam kila druskos ir imusam du kiausinio baltymus biggrin.gif
Atsakyti