QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 09, 07:22)
LABAS RYTELIS
Niu va vakar pagaminau sureli su riebesnia varskyte 9proc,tai gavosi viskas kuo puikiausiai
pati sureli gardinau,rukyta saliami desryte,desryte susmulkinau su blenderiu,ir imaisiau jau y islydyta varskytes mase
siande pusryciams megavomes su skrudintu batonu ir naminiu sureliu,buvo nerealiai skanus pusryciai
Šaunuolė Rutukas,kad gamini naminį sūrelį.Reikės ir man imtis šio darbelio.Kažkur mačiau,kad ir majonezą naminį gaminasi mamos
.
Grįžtant prie Gustavo receptų - gaminau povandeninius laivus,na vaikinui mano patiko.Vis kažkas kitokio mano nevalgiukui...
Dėl meduolinio torto prisiminiau,kad į grietinę visada įmaišau kokoso drožlių - skanų skonį man jie duoda.
Jovukas,lauksim tavo žinių,kaip sekėsi gaminti meduolinį tortuką kitaip
.
Dėl "Atgaivos" aš irgi kaip tik vakar studijavau receptūrą,keistai pasirodė,kad nėra miltų.Pasikonsultavau su savo seserim kulinare,tai sakė galimas toks dalykas,kad vietoj miltų dėti krakmolą.Ji girdėjusi,kad čia naujas navarotas
.
Na gaminkit ir lauksim įspūdžių.Gražaus savaitgalio
.