Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(jovukas @ 2011 04 07, 13:49)
na reiks nedaug pabandyti. tik parasyk, kaip tau su riebesne gausis, ar nesutruks  4u.gif

butinai rytoj parasysiu kas ten man gausis 4u.gif
Atsakyti
as pagalvojau, gal i meduolini torta vietoj bananu butu galima ideti kokiu kitu vaisiu? vieno zmogaus gimtadieniui norejau torta padaryti, bet jis visiskai nemegsta bananu... g.gif tik kad neisivaizduoju, su kuo jis dar galetu buti toks skanus. gal kuri bande netycia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 08, 08:40)
as pagalvojau, gal i meduolini torta vietoj bananu butu galima ideti kokiu kitu vaisiu? vieno zmogaus gimtadieniui norejau torta padaryti, bet jis visiskai nemegsta bananu...  g.gif tik kad neisivaizduoju, su kuo jis dar galetu buti toks skanus. gal kuri bande netycia?  blush2.gif

Aš ketinu dėti želė gabaliukų įvairių skonių mirksiukas.gif .Bet manau,kad bananas čia pagrindinė skonio jėga yra mirksiukas.gif .
Gal tinka kokie kiti vaisiai,koncervuoti ananasai ar šaldytos uogos,pvz.braškės.Jei darysi su kuo,būtinai pasidalink idėja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 08 balandžio 2011 - 09:10
QUOTE(jovukas @ 2011 04 08, 08:40)
as pagalvojau, gal i meduolini torta vietoj bananu butu galima ideti kokiu kitu vaisiu? vieno zmogaus gimtadieniui norejau torta padaryti, bet jis visiskai nemegsta bananu...  g.gif tik kad neisivaizduoju, su kuo jis dar galetu buti toks skanus. gal kuri bande netycia?  blush2.gif

mergaites,imeskit ta meduolinio torto recepta,kazkur girdejau sklandancius gandus,kad labai skanus,taip noreciau isbandyti....acius labai
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 04 08, 10:18)
mergaites,imeskit ta meduolinio torto recepta,kazkur girdejau sklandancius gandus,kad labai skanus,taip noreciau isbandyti....acius labai

http://juratet.bloga...ragas-1894.html
prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 08, 09:26)

acius,

tiesa,merginos,kas jau daret,ar tikrai skanus gaunasi,galvoju,gimdieniui sulipdyciau:))
Atsakyti
Man bananai nelabai patinka, bet tortas 10 balu lotuliukas.gif kazkaip ten viskas dera, tai tikrai gaivus torciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 08, 10:40)

Manau, jog tiktu kriauses, konservuoti persikai (tik nuvarvinti gerai reiketu).
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 04 08, 10:16)
acius,

tiesa,merginos,kas jau daret,ar tikrai skanus gaunasi,galvoju,gimdieniui sulipdyciau:))

Sveikos,
mano pacios tortas nelabai pavyko, mat as ir jogurto dejau, ir dar visokiu imantrybiu, bet va kolege dare tiksliai pagal recepta, tai superinis tortas, valgai ir nori dar... smile.gif , o siaip, manau, kad bananai yra pagrindas sitame torte:)
Atsakyti
aciu, merginos, uz idejas. as ir manau, kad bananas cia varomoji jega. tik apie konservuotus vaisius net nepagalvojau. tikrai nieko mintis. persikus labai megstu, reikes pabandyti. thumbup.gif velykom gal cia jau bus, planuotam gimtadieniui nebespesiu. butinai parasysiu, kaip gausis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(petrovna @ 2011 04 08, 12:16)
acius,

as jau tris kartus dariau. ir gimtadieniui nepabugau pasidaryti - labai skanus, visi liko suzaveti. tikrai vertas papildomo kilogramo ant pilvuko blush2.gif lotuliukas.gif tik nedaryk labai storu meduoliu sluoksniu, nes gausis birus. ir man skaniau, kai ilgiau pasaldomas nei nakti...
Papildyta:
man idomu del "Atgaivos" pyrago... ar daret kuri? ar ten tikrai krakmolas atsoja miltus ar kazko nedarasyta? g.gif ir ar reikia ji, kazin, saldyti? nuotraukoj apstinges atrodo, bet neraso, kad det i saldytuva... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovukas: 08 balandžio 2011 - 21:06
LABAS RYTELIS 4u.gif
QUOTE(jovukas @ 2011 04 07, 13:49)
na reiks nedaug pabandyti. tik parasyk, kaip tau su riebesne gausis, ar nesutruks  4u.gif

Niu va vakar pagaminau sureli su riebesnia varskyte 9proc,tai gavosi viskas kuo puikiausiai thumbup.gif pati sureli gardinau,rukyta saliami desryte,desryte susmulkinau su blenderiu,ir imaisiau jau y islydyta varskytes mase smile.gif siande pusryciams megavomes su skrudintu batonu ir naminiu sureliu,buvo nerealiai skanus pusryciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 09, 07:22)
LABAS RYTELIS 4u.gif

Niu va vakar pagaminau sureli su riebesnia varskyte 9proc,tai gavosi viskas kuo puikiausiai thumbup.gif  pati sureli gardinau,rukyta saliami desryte,desryte susmulkinau su blenderiu,ir imaisiau jau y islydyta varskytes mase smile.gif  siande pusryciams megavomes su skrudintu batonu ir  naminiu sureliu,buvo nerealiai skanus pusryciai 4u.gif

Šaunuolė Rutukas,kad gamini naminį sūrelį.Reikės ir man imtis šio darbelio.Kažkur mačiau,kad ir majonezą naminį gaminasi mamos thumbup.gif .

Grįžtant prie Gustavo receptų - gaminau povandeninius laivus,na vaikinui mano patiko.Vis kažkas kitokio mano nevalgiukui...

Dėl meduolinio torto prisiminiau,kad į grietinę visada įmaišau kokoso drožlių - skanų skonį man jie duoda.

Jovukas,lauksim tavo žinių,kaip sekėsi gaminti meduolinį tortuką kitaip mirksiukas.gif .

Dėl "Atgaivos" aš irgi kaip tik vakar studijavau receptūrą,keistai pasirodė,kad nėra miltų.Pasikonsultavau su savo seserim kulinare,tai sakė galimas toks dalykas,kad vietoj miltų dėti krakmolą.Ji girdėjusi,kad čia naujas navarotas biggrin.gif .

Na gaminkit ir lauksim įspūdžių.Gražaus savaitgalio 4u.gif .
Atsakyti