Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Anka @ 2011 02 03, 22:18)
Akropolio maximoje, Rimi zirmunuose tikrai yra.

ačiū, lėksiu pirkti smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju astunkoju sriuba,nu super thumbup.gif o ir skani labai thumbup.gif tik nerisu kam ta kiausa musti i karsta sriuba, nes nuejo snargliais, isvire jis doh.gif tai gramdziau gramdziau blink.gif bet skonis superinis, o ir tie makaronai atrodo pritrenkiamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 14:18)
Rekomenduoju astunkoju sriuba,nu super  thumbup.gif  o ir skani labai thumbup.gif  tik nerisu kam ta kiausa musti i karsta sriuba, nes nuejo snargliais, isvire jis doh.gif  tai gramdziau gramdziau blink.gif  bet skonis superinis, o ir tie makaronai atrodo pritrenkiamai 4u.gif

o gal recepteli butu galima mirksiukas.gif buciau labai dekinga 4u.gif tuos astunkojus kazkada maciau kaip gamino gustavas,labai liux jie atrode thumbup.gif bet gal butu galima suzinoti,kas dedasi dar y ta sriubyte?
Atsakyti
nu siaubas, o aš niekur nerandu pirkti dar vis, ir Akropolį buvau ir Žirmūnuose buvau...deficitas, ko nepasakysi apie Beatos knygas, visur jų pilna doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as irgi siande vaziuosi y miesta ieskoti sitos knygos,nes laaaabai jos noriu ax.gif tik idomu kaip seksis man ja rasti,nes kiek buvau kur PC tai nebuvo matyti,pries kaledas maciau,bet nepirkau,sakiau veliau nusipirksiu.........tikiuosi neteks gailetis,kad tada nepirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 06, 08:57)
Sveikos 4u.gif
as irgi siande vaziuosi y miesta ieskoti sitos knygos,nes laaaabai jos noriu ax.gif  tik idomu kaip seksis man ja rasti,nes kiek buvau kur PC tai nebuvo matyti,pries kaledas maciau,bet nepirkau,sakiau veliau nusipirksiu.........tikiuosi neteks gailetis,kad tada nepirkau g.gif

ana sav maciau sia knyga ozo knygyne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2011 02 06, 10:33)
ana sav maciau sia knyga ozo knygyne mirksiukas.gif

ozas gaila man netinka verysad.gif as kaune ieskosiu smile.gif
Atsakyti
tai va, as irgi Kaune ir niekur neberandu, nei knygynuose, nei internete sad.gif Gal isleis kita leidima iki knygu muges g.gif Butu logiska...
Atsakyti
ieskojau siande knygos,bet taip ir neradau verysad.gif
Atsakyti
Praneškite jeigu kas nors Kaune pamatys pirkti šią knygą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 09, 14:06)
Praneškite jeigu kas nors Kaune pamatys pirkti šią knygą..  4u.gif

Prizadu,jai tik kur uzmatysiu sia knyga iskarto info pasidalinsiu 4u.gif nes pati irgi ieskau visomis pajegomis sios knygos ax.gif
Atsakyti
Bet koks populiarumas Gustavo drinks_cheers.gif

o tos, kurios turi knygą, pačiais receptais taip ir nepasidalina g.gif tikriausiai reiks vis tik įsigyt rolleyes.gif
Atsakyti