Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(carnitaster @ 2011 04 04, 08:36)
o sodos nereikia nugesinti? Po to nesijaučia? Nes aš tai visada sodą nugesinu, kažkaip bijau dėti negesintą g.gif

na as tai negesinau,ir pradzioje kol buvo siltas surelis jautesi ta soda,bet kai atsalo tai nieko nesijaute 4u.gif
Atsakyti
labas mamytes smile.gif . Aš taip pat turiu šią knygelę ir man ji tokia, na super. Norėčiau pasiūlyti į povandeninio laivo košę dar šiek tiek įdėti keptų svogūniuko su šonine ar lašinukais, patikekit skonio tikrai negadina, bent jau mums tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2011 04 04, 09:05)
labas mamytes  smile.gif . Aš taip pat turiu šią knygelę ir man ji tokia, na super. Norėčiau pasiūlyti į povandeninio laivo košę dar šiek tiek įdėti keptų svogūniuko su šonine ar lašinukais, patikekit skonio tikrai negadina, bent jau mums tai labai patiko  thumbup.gif

As tai keciupa pyliau, man labai skanu buvo thumbup.gif Bet cia manau fantazijos reikalas, nes galima tikrai primastyti ka ten dar galima ideti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 04, 08:25)

Papildyta:
o is kokiu obuoliu kepet? savo lietuvisku gal dar turejot?

Is savų lietuviškų.Jau ne kokie atrodė, tai i pyraga sudejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 04, 09:01)
na as tai negesinau,ir pradzioje kol buvo siltas surelis jautesi ta soda,bet kai atsalo tai nieko nesijaute 4u.gif

o man tikriausiai nelabai gavosi doh.gif sudejus ta sureli i sriuba, sutrauke varske g.gif
ar jums sriuba isejo gerai?
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2011 04 05, 18:50)
o man tikriausiai nelabai gavosi doh.gif  sudejus ta sureli i sriuba, sutrauke varske g.gif
ar jums sriuba isejo gerai?

mhm g.gif labai idomu kodel sutrauke g.gif man tai labai graziai uzsibalino sriubyte,taip grynai kaip su pirktiniu sureliu,nes kaip minejau visada balindavau sriubytes pirktiniu sureliu,o ir dabar kuo puikiausiai su naminiu isejo sriubyte 4u.gif
o kokia jus varskyte naudojote sureliui? gal ir nuo to priklauso? as tai naudojau liesa 5 proc,optima linijos varskyte,nes bijojau pirman kartui pirkti brangesne blush2.gif
Atsakyti
Vakar vakarienei gaminau "Ryžių kotletus", tik truputi patobulinau, įdėjau dar smulkinto ir pakepto svogūno su morka. Na likau sužavėta, galima dar gaminti. Tik tešla tokia skystoka man gavosi, tai aš džiūvėsėlius dėjau į masę, o voliojau miltuose. Rezultatas man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 05, 19:08)
mhm  g.gif  labai idomu kodel sutrauke g.gif  man tai labai graziai uzsibalino sriubyte,taip grynai kaip su pirktiniu sureliu,nes kaip minejau visada balindavau sriubytes pirktiniu sureliu,o ir dabar kuo puikiausiai su naminiu isejo sriubyte 4u.gif
o kokia jus varskyte naudojote sureliui? gal ir nuo to priklauso? as tai naudojau liesa 5 proc,optima linijos varskyte,nes bijojau pirman kartui pirkti brangesne blush2.gif

as naudojau tokia kibiriukuose is Lenkijos parsivezem g.gif ten gal daugiau jau varskes kremas, jinai tokia kaip sutrinta. o gal per mazai dar viriau g.gif
nu kada nors dar pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2011 04 06, 23:12)
as naudojau tokia kibiriukuose is Lenkijos parsivezem g.gif ten gal daugiau jau varskes kremas, jinai tokia kaip sutrinta. o gal per mazai dar viriau g.gif
nu kada nors dar pabandysiu smile.gif

zinau zinau ta varskyte 4u.gif
sunku net pasakyti kodel nepavyko g.gif tikiuosi,kad kita karta tikrai pavyks 4u.gif
as ryt vel gaminsiu ta sureli,bet dabar jau is kitokios varskytes,pirkau sveriama,tai ziuresiu kaip su sita gausis,ir dar gardinsiu rukytu kumpeliu sureli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 07, 09:09)
zinau zinau ta varskyte 4u.gif
sunku net pasakyti kodel nepavyko g.gif  tikiuosi,kad kita karta tikrai pavyks 4u.gif
as ryt vel gaminsiu ta sureli,bet dabar jau is kitokios varskytes,pirkau sveriama,tai ziuresiu kaip su sita gausis,ir dar gardinsiu rukytu kumpeliu sureli 4u.gif

o yra, kažin, skirtumas, liesesnė, ar riebesnė varškė? iš kaimo esam parsivežę varškės naminės, galvoju, iš jos gal pabandyti
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 07, 10:31)
o yra, kažin, skirtumas, liesesnė, ar riebesnė varškė? iš kaimo esam parsivežę varškės naminės, galvoju, iš jos gal pabandyti

as net tiksliai nezinau,ar yra skirtumas ar ne g.gif pati tik viena karta dar bandziau,bet kai minejau dejau liesa pirktine varske,o ryt gaminsiu is riebiasnes,ziuresiu kas gausis ax.gif
o tu pabandyk is tos kaimiskos,seip turetu buti laaabai skanu,kur namine,o kur pirktine varskyte,tik bandyk manau maza kieki pradzioj pabandymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 07, 13:07)
as net tiksliai nezinau,ar yra skirtumas ar ne g.gif  pati tik viena karta dar bandziau,bet kai minejau dejau liesa pirktine varske,o ryt gaminsiu is riebiasnes,ziuresiu kas gausis ax.gif
o tu pabandyk is tos kaimiskos,seip turetu buti laaabai skanu,kur namine,o kur pirktine varskyte,tik bandyk manau maza kieki pradzioj pabandymui 4u.gif

na reiks nedaug pabandyti. tik parasyk, kaip tau su riebesne gausis, ar nesutruks 4u.gif
Atsakyti