Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(asertyt @ 2011 04 02, 13:01)
Mamos,o ar kepet Vilko blynus ?  g.gif  As kepiau ir nusivyliau.Neskanus gavosi,vaikis net nevalge ir kepti ilgai reikejo.Vis jautesi nedakeptu dribsniu skonis  schmoll.gif  Sakau gal tuos dribsnius reiktu pamirkyti vandenyje,kad jie iskeptu  g.gif

situ konkreciu blynu nekepiau, bet esu kazka panasaus dariusi pries kelis metus. dribsnius pries tai apie valanda mirkiau. gavosi skaniai ir labai sociai...

o vakar kepiau sokoladine boba. mmm, pirstus apsilaizyt galima thumbup.gif kol siltas, man labai ledu salia norejosi.
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 02, 12:54)
situ konkreciu blynu nekepiau, bet esu kazka panasaus dariusi pries kelis metus. dribsnius pries tai apie valanda mirkiau. gavosi skaniai ir labai sociai...

Nu va,jei prisiruosiu kada dar juos kepti,tai mirkysiu ir as 4u.gif
Atsakyti
Mielinės bandelės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Gustavo gerbejos 4u.gif

niu as cia dabar aisku ne y tema parasysiu,bet parasysiu ax.gif vakar gaminau ta namini lydyta sureli,kurio recepta buvo ikele kazkas,sorry nepamenu kas blush2.gif ir ka patikekit gavosi superinis surelis,grynai kaip pirktinis,tik dar skanesnis,dabar vel darysiu,bet paskaninsiu kumpeliu kokiu,bus tikiu niam niam thumbup.gif ir siande viriau sriuba,paprasta pupeliu,tai balinau tuo sureliu,niu niam niam,mmm kaip skanu,ir vyras liko suzavetas,sako tu taip sugebejai padaryti ta sureli bigsmile.gif lotuliukas.gif

tik as dariau pagal paprastesni recepta,nei cia buvo ikeltas,jai kas noresite to receptuko ikelsiu,jis irgi is supermamu lobyno rastas mirksiukas.gif

tikiuosi nieks nesupyks ant manes,kad cia sutersiau Gustavo temute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 02, 17:48)
Sveikos Gustavo gerbejos 4u.gif

niu as cia dabar aisku ne y tema parasysiu,bet parasysiu ax.gif  vakar gaminau ta namini lydyta sureli,kurio recepta buvo ikele kazkas,sorry nepamenu  kas blush2.gif  ir ka patikekit gavosi superinis surelis,grynai kaip pirktinis,tik dar skanesnis,dabar vel darysiu,bet paskaninsiu kumpeliu kokiu,bus tikiu niam niam thumbup.gif  ir siande viriau sriuba,paprasta pupeliu,tai balinau tuo sureliu,niu niam niam,mmm kaip skanu,ir vyras liko suzavetas,sako tu taip sugebejai padaryti ta sureli bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tik  as dariau pagal paprastesni recepta,nei cia buvo ikeltas,jai kas noresite to receptuko ikelsiu,jis irgi is supermamu lobyno rastas mirksiukas.gif

tikiuosi nieks nesupyks ant manes,kad cia sutersiau Gustavo temute blush2.gif

zinoma, kad nesupyks, i tema viskas. mirksiukas.gif parasyk butinai recepta. noretus tikrai paprastesnio varianto drinks_cheers.gif bet saunuole, bandai vis ka naujo. nebuciau sumascius i pupeliu sriuba deti surelio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(asertyt @ 2011 04 02, 16:51)
Nu va,jei prisiruosiu kada dar juos kepti,tai mirkysiu ir as  4u.gif

tarp kitko, as tuos blynukus dariau kaip kotletukus. atmirkiau valanda dribsnius ir sudejau viska kaip i kotletu tesla, tik dejau dar miltu ir manu. pridejau daug mesos prieskoniu. padariau bulviu koses garnyrui, padazo. vyras valge ir nesuprato, kad ne mesa ax.gif o mesos ten apskritas nulis tongue.gif nors as nuo 1,5 vnt tokio blyno jau buvau soti. bet skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
imetu receptuka 4u.gif
200-250 g varškės (naudojau sausą kaimišką varškę);
1 nubrauktas a.š. sodos (atsižvelgiant į atsiliepimus, siūlau dėti 1/2 a.š. sodos; aš naudojau išvalytą kepimo sodą, kurios nesijaučia, bet imant įprastą geriamąja, daug kas jaučia sodos skonį) ;
1 ½ -2 v.š. ¬†grietinės;
1 kiaušinio trynys;
druskos pagal skonį.

Ant varškės užberti sodą, gerai išmaišyti ir palikti 10-15 minučių (aš vis ateidavau pamaišyti). Trynį išplakti su grietine. Viską sudėti į puodą ar keptuvę, pakaisti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kol varškė išsilydys. Užvirus, ugnį išjungti, supilstyti į indelius ir atšaldyti.

as sildziau puode,ir viskas labai greitai issilyde,prie virykles teko gal tik 2 min pastoveti,dariau is vieno varskes pokelio,dejau 2 saukstus grietines,tai tikrai nemazas kiekis to surelio gavosi 4u.gif
o seip as visada visas sriubytes balindavau mildutes lydytu sureliu,labai skanu,ir grietines nereikia,bet dabar gardinsiu tik savo darytu sureliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 02, 18:19)
imetu receptuka 4u.gif
200-250 g varškės (naudojau sausą kaimišką varškę);
1 nubrauktas a.š. sodos (atsižvelgiant į atsiliepimus, siūlau dėti 1/2 a.š. sodos; aš naudojau išvalytą kepimo sodą, kurios nesijaučia, bet imant įprastą geriamąja, daug kas jaučia sodos skonį) ;
1 ½ -2 v.š. ¬†grietinės;
1 kiaušinio trynys;
druskos pagal skonį.

Ant varškės užberti sodą, gerai išmaišyti ir palikti 10-15 minučių (aš vis ateidavau pamaišyti). Trynį išplakti su grietine. Viską sudėti į puodą ar keptuvę, pakaisti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kol varškė išsilydys. Užvirus, ugnį išjungti, supilstyti į indelius ir atšaldyti.

as sildziau puode,ir viskas labai greitai issilyde,prie virykles teko gal tik 2 min pastoveti,dariau is vieno varskes pokelio,dejau 2 saukstus grietines,tai tikrai nemazas kiekis to surelio gavosi 4u.gif

nesudetinga atrodo. reiks uzsirasyt. Aciu labai drinks_cheers.gif kitakart ir as savo sureli darysiu, vis zinosiu, ka valgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 02, 17:26)
nesudetinga atrodo. reiks uzsirasyt. Aciu labai  drinks_cheers.gif  kitakart ir as savo sureli darysiu, vis zinosiu, ka valgau  ax.gif

patikek,tikrai nieko sudetingo drinks_cheers.gif ir svarbiausia,kad skanu thumbup.gif
Atsakyti
Pusryčiams gaminau Pyragėlius- putėsius , labai skaniai susivalgė.
Atsakyti
Kepiau pyraga su obuoliais.skanus thumbup.gif toks kitoks nei visi obuoliniai buna ax.gif
Atsakyti
as vakar apelsinu salotas dariau. man nelabai... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi vi @ 2011 04 03, 16:28)
Kepiau pyraga su obuoliais.skanus thumbup.gif toks kitoks nei visi obuoliniai buna ax.gif

o is kokiu obuoliu kepet? savo lietuvisku gal dar turejot?
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 04 02, 17:19)
imetu receptuka 4u.gif

Ant varškės užberti sodą, gerai išmaišyti ir palikti 10-15 minučių

o sodos nereikia nugesinti? Po to nesijaučia? Nes aš tai visada sodą nugesinu, kažkaip bijau dėti negesintą g.gif
Atsakyti