Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(jovukas @ 2011 03 27, 01:44)
pirmam sio forumo puslapy yra receptas  4u.gif
Papildyta:
bent kur as pirkau surelius, tai juos dar is vaikystes prisimenu. kazkaip pasitikejau senais gerais laikais, net nepaziurejau i sudeti.  doh.gif  net i galva nebutu sove, kad tiek konservantu butu. akys issoko pamacius  blink.gif  antra diena pasildzius sriuba nebetaip skaniai ir lindo ta fakta zinant, vaikui nebedaviau.  schmoll.gif  nors siaip sriubyte verta demesio  4u.gif
Papildyta:
pabandziau ir as meduoliu bananu pyraga su zele...  4u.gif  stai kaip gavosi vizualiai, ragausim ryt.
user posted image
Papildyta:
sprendziant pagal knygos populiaruma, itariu, Gustavas ruosia antra knygute  ax.gif

koks grozis thumbup.gif
reiks gal ir man su zele pabandyt.
o sureliu sudeti as daug veliau apziurejau, nei sriuba valgem verysad.gif Musu dukrytei taip patiko ji unsure.gif
anyta is Lenkijos pakuotem tuos surelius veza. Nesam mes dideli sureliu gerbejai, bet va kartais viena kita tenka suvalgyt, ir tik neseniai paziurejau kas i ju sudeti ieina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2011 03 27, 09:58)
koks grozis  thumbup.gif
reiks gal ir man su zele pabandyt.
o sureliu sudeti as daug veliau apziurejau, nei sriuba valgem  verysad.gif Musu dukrytei taip patiko ji  unsure.gif
anyta is Lenkijos pakuotem tuos surelius veza. Nesam mes dideli sureliu gerbejai, bet va kartais viena kita tenka suvalgyt, ir tik neseniai paziurejau kas i ju sudeti ieina  doh.gif

aciu 4u.gif tai vat, man ir net i galva nesove paziuret sudeti, atrode, toks nekaltas dalykas smile.gif gyveni ir mokais mirksiukas.gif kazin, ar jie visi tokios sudeties, ar tik musiskiai, konservantu bomba g.gif nors man gal proto idave, pavalgiau ir nusprendziau i sudeti paziureti lotuliukas.gif
o tortukas skanus, bet man asmeniskai be zele skanesnis. zele susigere i torta ir uzgoze tikra skoni, slapokas gavos. bet pasiivairinimui, skanu ir taip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovukas: 27 kovo 2011 - 08:39
QUOTE(jovukas @ 2011 03 27, 00:44)
user posted image
Papildyta:
sprendziant pagal knygos populiaruma, itariu, Gustavas ruosia antra knygute  ax.gif

Jovukai,gražu be galo thumbup.gif .Paįvairinimui tikrai galima pasidaryti taip.Mano vyrui irgi skaniausia be želė ir jokių kitų priedų biggrin.gif .

Apie kokius čia sūrelius kalbat,kur pilni E g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 03 27, 11:19)
Jovukai,gražu be galo thumbup.gif .Paįvairinimui tikrai galima pasidaryti taip.Mano vyrui irgi skaniausia be želė ir jokių kitų priedų biggrin.gif .

Apie kokius čia sūrelius kalbat,kur pilni E g.gif ?

aciu 4u.gif
snekam apie lydytus surelius, is kuriu lydytu sureliu sriuba virem. as mazesniam prekybcentry radau tik vienos rusies, pavadinimo nepasakysiu,nepamenu, ipakuota i aukso spalvos folija po 100 g. ir mazas lapukas pazintinis uzlipintas. yra keliu skoniu. sudeti paziurejau pavalgius tik. doh.gif ziuriu, kitos mamos kitokius surelius perka. siaip as ju kasdienai nenaudoju, tad niekad ir demesio neatkreipiau, kokiu ju buna. idomu, ar visuose juose tiek E, nes savajame gal 17 priskaiciavau... blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 03 27, 11:28)
aciu  4u.gif
snekam apie lydytus surelius, is kuriu lydytu sureliu sriuba virem. as mazesniam prekybcentry radau tik vienos rusies, pavadinimo nepasakysiu,nepamenu, ipakuota i aukso spalvos folija po 100 g. ir mazas lapukas pazintinis uzlipintas.  yra  keliu skoniu. sudeti paziurejau pavalgius tik.  doh.gif ziuriu, kitos mamos kitokius surelius perka. siaip as ju kasdienai nenaudoju, tad niekad ir demesio neatkreipiau, kokiu ju buna. idomu, ar visuose  juose tiek E, nes savajame gal 17 priskaiciavau...  blink.gif  blink.gif

Visuose lydytuose sureliuose (ar tai butu supakuoti i folija, ar sveriami, ar dezutese trikampeliais) E be proto.
Atsakyti
o su kokia grietine ta torta darot? as is iprocio nusipirkau 12 proc., tai ja ir panaudojau, man jis tikrai slapokas gavosi. aisku skanus, bet va skaitau komentarus, kad ne pas visas toks slapias buna unsure.gif
kita kart bandysiu su riebesne grietine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 03 27, 18:16)
Visuose lydytuose sureliuose (ar tai butu supakuoti i folija, ar sveriami, ar dezutese trikampeliais) E be proto.

na kur tada nebus taip skanu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2011 03 27, 19:39)
o su kokia grietine ta torta darot? as is iprocio nusipirkau 12 proc., tai ja ir panaudojau, man jis tikrai slapokas gavosi. aisku skanus, bet va skaitau komentarus, kad ne pas visas toks slapias buna  unsure.gif
kita kart bandysiu su riebesne grietine  biggrin.gif

as nepamenu, kokia pirmakart dejau, 15 ar 25. vakar kur tepiau, tai 30 proc dejau. as sveriama is turgaus perku.
o man visai skanu, kai slapokas, geriau meduoliai isigeria, ilgiau saldytuve palaikius jis pakietes. nors su zele kur dabar dariau, visai slapias gavosi. nors drauge siandien ragavo, jai labai patiko, jai kuo slapiau, tuo skaniau. neblogas gavosi, bet mes su vyru likom prie nuomones, kad be zele skaniau. na skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
siaip slapias ir man skanu, bet pas mus per nakti pastovejus skyscio apacioje atsirado. tai as pagalvojau, kad reiktu kiek riebesnes grietines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2011 03 27, 23:20)
siaip slapias ir man skanu, bet pas mus per nakti pastovejus skyscio apacioje atsirado. tai as pagalvojau, kad reiktu kiek riebesnes grietines  ax.gif

gali buti. tortai megsta buti riebus lotuliukas.gif na su laiku gaminam ir tobulejam, surandam sau priimtiniausia varianta... thumbup.gif
Atsakyti
aš darau tik su 30 % riebumo grietine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2011 03 27, 17:39)
o su kokia grietine ta torta darot?

Visada darau su 30 proc.grietine.Man labiausiai pasiteisinusi yra Dvaro grietinė iš maišelių,dabar kainuoja apie 4.39.
Manp draugikės į grietinę,kad būtų stangriau pila truputį tirpintos želatinos arba tirpinto sviesto.
Parodysiu nuorodą,kur aš atradau apie šį tortą biggrin.gif
http://pakopa.wordpr...u-bananu-idaru/
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 03 28, 08:43)
Visada darau su 30 proc.grietine.Man labiausiai pasiteisinusi yra Dvaro grietinė iš maišelių,dabar kainuoja apie 4.39.
Manp draugikės į grietinę,kad būtų stangriau pila truputį tirpintos želatinos arba tirpinto sviesto.
Parodysiu nuorodą,kur aš atradau apie šį tortą biggrin.gif
http://pakopa.wordpr...u-bananu-idaru/

oi, na bet jau nuotraukos kaip apetetingai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif dar is ranku matosi, kad vyriskis gamino thumbup.gif
man klausimas iskilo, kaip su ta tirpinta zele grietineje? blush2.gif ja vandeny tirpinti reikia, tai su visu tuo vandeniu ir pilti i grietine? unsure.gif man baugu, kad skystas gausis. gal zinot, kaip su tais kiekiais vandens? ax.gif
Atsakyti