Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(vyšnelė @ 2011 03 21, 23:43)
1.Nelaukiau akcijos knygoms,nuėjau ir nusipirkau,pagrėbiau paskutinę iš Šiaulių Akropolio Maximos...na vaikui kiek džiaugsmo,kai pamatė knygos iliustracijose jam pažįstamus personažus,o ir man labai smagu pavartyti...tai kibsim nuo rytojaus į darbus,reikia tik išsirinkti,nuo ko pradėsim gaminti bigsmile.gif .

2.Rutukas111,džiugu,kad patiko idėja dėl meduolinio tortuko želė su vaisiais.Tik turiu draugišką patarimą - neskubėti pilti karštos želė - geriau palaukti,kol visiškai atvės...na čia jau galbūt yra žinoma,tiesiog pasidalinu patirtimi...

1.Sveikinimai isigijus puiku pirkini 4u.gif tikrai verta po ranka tureti sia puikia knyga thumbup.gif

2.Dekui uz patarima,man jie niekada nepamaiso,dekui dar karteli 4u.gif 4u.gif 4u.gif

norisi kuo greiciau ismeginti si tortuka,o ji ruosiuosi jau ismeginti tikriausiai kokia 2 savaites blush2.gif neskubu todel,nes pati saldumynu nevalgau,vyras pasmaliziauja,o dukryte dar maza,kad daug suvalgytu,tai vis laukiu kokios progos,bet nekantrumu degu vistiek isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as pasidziaugsiu,kad jau isigijom Gustavo knyga wub.gif .Isbandem krabu kotletus,visi pirstus net apsilaize thumbup.gif
Atsakyti
Siandien isviriau lydytu sureiu sriuba. Vyrui mano labai patiko thumbup.gif , o vat vaikui, tai ne verysad.gif .
Atsakyti
Labuka, gal kas galit parasyti plikytu sausainių torto receptuką?. labai labai buciau dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2011 03 22, 14:12)
Labuka, gal kas galit parasyti plikytu sausainių torto receptuką?. labai labai buciau dekinga 4u.gif  4u.gif

PLIKYTU SAUSAINIU TORTAS

REIKES:
0.5 kg plikytu sausainuku
1 stiklines grietines
1 stiklines saldzios grietineles
2 saukstai tirpinto juodo sokolado
2 saukstai cukraus pudros
1 saukstelio tirpintos zelatinos
ant saukstelio galo-citrinu rugsties
EIGA:
Dubenyje ismaisyti grietine,grietinele,cukraus pudra,citrinu rugsti-viska isplakti elektriniu plaktuvu,supilti zelatina ir truputeli pamaisyti.
Sioje maseje volioti plikytus sausainelius ir deti viena sluoksni i tortams ruosti skirtos isardomos formeles dugna.
Ant sio sluoksnio uzpilkite siek tiek kremo ir palaistykite tirpintu sokoladu(puse tirpinto sokolado pasilikite torto papuosimui)Dekite kita sausainiu sluoksni tik ju kreme nevoliokite-tiesiog ant ju uzpilkite likusi krema ir palaistykite likusiu sokoladu.Torta laikykite saldytuve kol sustings.
Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 22, 10:39)
norisi kuo greiciau ismeginti si tortuka,o ji ruosiuosi jau ismeginti tikriausiai kokia 2 savaites blush2.gif  neskubu todel,nes pati saldumynu nevalgau,vyras pasmaliziauja,o dukryte dar maza,kad daug suvalgytu,tai vis laukiu kokios progos,bet nekantrumu degu vistiek isbandyti biggrin.gif

puiki proga pasigaminti laukiant sveciu ar patiems i svecius besiprasant nusinesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 03 22, 17:21)
puiki proga pasigaminti laukiant sveciu ar patiems i svecius besiprasant nusinesti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o as jau suruosiau cachochibili,eisiu tuoj troskinti mirksiukas.gif labai smalsu kas gausis ax.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

noriu pasakyti,kad vakar mano gamintas cachochibilis buvo ivertintas labai labai puikiai ir teigiamai thumbup.gif thumbup.gif issivaizduoju,kad ji pagaminus ant lauzo,kaip raso,butu dar skaniau,lauksim vasaros ir virsim ant lauzo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 23, 10:16)
Laba ryta 4u.gif

noriu pasakyti,kad vakar mano gamintas cachochibilis buvo ivertintas labai labai puikiai ir teigiamai thumbup.gif  thumbup.gif  issivaizduoju,kad ji pagaminus ant lauzo,kaip raso,butu dar skaniau,lauksim vasaros ir virsim ant lauzo biggrin.gif

thumbup.gif na nereali knyga tada, kad viskas taaaaip skanu. nuo siandien jau ir as laisvesne, galesim apsiimti ka gaminti, tik galva sukas, nuo ko pradet doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 03 23, 08:32)
thumbup.gif  na nereali knyga tada, kad viskas taaaaip skanu. nuo siandien jau ir as laisvesne, galesim apsiimti ka gaminti, tik galva sukas, nuo ko pradet  doh.gif  lotuliukas.gif

Va va,ir aš nežinau nuo ko reikės pradėt biggrin.gif .
Mano vaikinas su visa knyga išvažiavo pas močiutę atostogauti doh.gif .Tad dabar lauksiu grįžtant ne tik jo,bet ir knygos biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 03 23, 08:32)
tik galva sukas, nuo ko pradet  doh.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(vyšnelė @ 2011 03 23, 08:35)
Va va,ir aš nežinau nuo ko reikės pradėt biggrin.gif .

man lygiai,taip pat,kai tik isigijau knyga,norejosi viska is karto isbandyti lotuliukas.gif nes taip smalsu buvo,na bet aisku visko iskarto neismeginsi biggrin.gif
as rytoj bandysiu gaminti koldunu vyniotini 4u.gif
Atsakyti
Įdomumo dėlei parodysiu savo meduolinį-bananų tortą su želė ir vaisiais rolleyes.gif
user posted image

Kitos draugės deda truputį želatinos į grietinę arba sviesto tirpinto,kad stangriau būtų.
Dar deda į grietinę želė gabaliukų.
Čia kaip kas prifantazuoja.
Bet pats tortas - niam niam,dar jo neatsivalgiau biggrin.gif .

Tiesa,į šį tortą skaniau dėti panokusios bananus,nei kad nelabai išnokusius mirksiukas.gif .
Atsakyti