as ir vakar gimtadienio proga gavau sia knyga.
dvi savaites isspirgeta is nekantrumo
o ruosiau meduoliu bananu torta, jau antrakart. dariau dvigubai didesni nei nurodyta, bet dejau maziau meduoliu, gavosi slapesnis, viskas gerai sukibo (pirmakart virsutinis sluoksnis ir liko birus, nes grietine neisigere). laaabai skanu, visiems labai patiko
beje saldyvuve laikiau beveik para.
Papildyta:
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 06, 23:45)
Tuos rafaelo rutuliukas as jau senokai darau,per kiekviena gimtadieni,lieka sveciai suzaveti,ir patiems labai patinka
taigi mielai parasysiu receptuka
reikia:
fermentinio surio
majonezo
cesnako
krabu lazdeliu
migdolu,cia pagal Gustavo recepta,bet as naudoju alyvuoges,cia manau skonio reikalas,su migdolais nesu bandziusi
o procesas labai paprastas,sutarkuoti suri,isspausti cesnaka,arba susmulkinti ir sumaisyti viska su majonezu,krabu lazdeles sutarkuoti.is surio sumaisyto su cesnakeliu ir majonezu formuoti rutuliukus,i viduri ideti migdola(alyvuoge) ir apvolioti krabu tarkiuose,ir viskas turim puikius ir skanius rafaelo rutuliukus
nezinau ar aiskiai paaiskinau,jai kas neaisku rasykite
o produktu sudetis priklauso,nuo skonio ir kiekio,as visko dedu is akies
isbandziau ir siuos! na labai labai...