Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(Ingada @ 2011 03 20, 12:36)
Gal susiraskite kokios veiklos vietoj to, kad visose temose piktintumėtės. 4u.gif Beatos receptuose vienu nepatenkinta, čia kitu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 03 20, 12:36)
Gal susiraskite kokios veiklos vietoj to, kad visose temose piktintumėtės. 4u.gif Beatos receptuose vienu nepatenkinta, čia kitu.

Aš nesipiktinu smile.gif Man tik pasirodė keistas žmonių noras gauti viską ant lėkštutės neįdedant nė trupučio pastangų.

Gražaus pirmadienio cool.gif
Atsakyti

Aš nesipiktinu smile.gif Man tik pasirodė keistas žmonių noras gauti viską ant lėkštutės neįdedant nė trupučio pastangų.

Gražaus pirmadienio cool.gif
[/quote]

Nu va dabar kazkas ramiau miegos, idėjau pastangu ir nusipirkau knyga. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=saisyda,2011 03 21, 09:48]

[/quote]
Nu va dabar kazkas ramiau miegos, idėjau pastangu ir nusipirkau knyga. thumbup.gif
[/quote]
su puikiu pirkiniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Siryt paskambino sesuo ir pranese,kad gimtadienio proga gausiu dovanu sia knyga thumbup.gif Pranese tam,kad pati nenusipirkciau,nes labai jos ieskau.Gimtadienis dar tik uz savaites,tai jau nekantrauju labai labai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2011 03 21, 12:59)
Siryt paskambino sesuo ir pranese,kad gimtadienio proga gausiu dovanu sia knyga  thumbup.gif  Pranese tam,kad pati nenusipirkciau,nes labai jos ieskau.Gimtadienis dar tik uz savaites,tai  jau nekantrauju labai labai  cool.gif

zinau ta jausma,kaip nekantrauji,nes pati kol gavau sia knyga irgi spirgejau is nekantrumo,kada ja turesiu ax.gif smile.gif
Atsakyti
as ir vakar gimtadienio proga gavau sia knyga. thumbup.gif dvi savaites isspirgeta is nekantrumo lotuliukas.gif
o ruosiau meduoliu bananu torta, jau antrakart. dariau dvigubai didesni nei nurodyta, bet dejau maziau meduoliu, gavosi slapesnis, viskas gerai sukibo (pirmakart virsutinis sluoksnis ir liko birus, nes grietine neisigere). laaabai skanu, visiems labai patiko thumbup.gif thumbup.gif beje saldyvuve laikiau beveik para.
Papildyta:
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 06, 23:45)
Tuos rafaelo rutuliukas as jau senokai darau,per kiekviena gimtadieni,lieka sveciai suzaveti,ir patiems labai patinka thumbup.gif  taigi mielai parasysiu receptuka smile.gif
reikia:
fermentinio surio
majonezo
cesnako
krabu lazdeliu
migdolu,cia pagal Gustavo recepta,bet as naudoju alyvuoges,cia manau skonio reikalas,su migdolais nesu bandziusi 4u.gif
o procesas labai paprastas,sutarkuoti suri,isspausti cesnaka,arba susmulkinti ir sumaisyti viska su majonezu,krabu lazdeles sutarkuoti.is surio sumaisyto su cesnakeliu ir majonezu formuoti rutuliukus,i viduri ideti migdola(alyvuoge) ir apvolioti krabu tarkiuose,ir viskas turim puikius ir skanius rafaelo rutuliukus 4u.gif  nezinau ar aiskiai paaiskinau,jai kas neaisku rasykite mirksiukas.gif  o produktu sudetis priklauso,nuo skonio ir kiekio,as visko dedu is akies smile.gif

isbandziau ir siuos! na labai labai... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovukas: 21 kovo 2011 - 15:14
QUOTE(jovukas @ 2011 03 21, 15:13)
as ir vakar gimtadienio proga gavau sia knyga.  thumbup.gif  dvi savaites isspirgeta is nekantrumo  lotuliukas.gif
o ruosiau meduoliu bananu torta, jau antrakart. dariau dvigubai didesni nei nurodyta, bet dejau maziau meduoliu, gavosi slapesnis, viskas gerai sukibo (pirmakart virsutinis sluoksnis ir liko birus, nes grietine neisigere). laaabai skanu, visiems labai patiko  thumbup.gif  thumbup.gif beje saldyvuve laikiau beveik para.
Papildyta:
isbandziau ir siuos! na labai labai...  thumbup.gif

labai smagu,kad viskas sauniai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Meduolių-bananų tortas yra tikras gėris...
Aš dar pamėginau ant viršaus užpilti želė sluoksnį su vaisiais,gavosi super thumbup.gif ...
Mąstau ir aš apie šios knygos įsigijimą g.gif ...
Kazin kur kokia akcija jai būtų šiuo metu?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 03 21, 17:09)
Aš dar pamėginau ant viršaus užpilti želė sluoksnį su vaisiais,gavosi super thumbup.gif ...

na va kaip sauniai sugalvojote patobulinti torta thumbup.gif dekui,kad pasidalinote sia ideja 4u.gif
o del akciju tai kolkas nieko nezinau,nieko negirdeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 03 21, 19:09)

pastebejau, kad maxima panasiu metu laiku daro tas pacias akcijas. tad, manau, kad neuzilgo knygoms turetu but 30 proc... g.gif na cia mano ismislai... 4u.gif
Atsakyti
Nelaukiau akcijos knygoms,nuėjau ir nusipirkau,pagrėbiau paskutinę iš Šiaulių Akropolio Maximos...na vaikui kiek džiaugsmo,kai pamatė knygos iliustracijose jam pažįstamus personažus,o ir man labai smagu pavartyti...tai kibsim nuo rytojaus į darbus,reikia tik išsirinkti,nuo ko pradėsim gaminti bigsmile.gif .

Rutukas111,džiugu,kad patiko idėja dėl meduolinio tortuko želė su vaisiais.Tik turiu draugišką patarimą - neskubėti pilti karštos želė - geriau palaukti,kol visiškai atvės...na čia jau galbūt yra žinoma,tiesiog pasidalinu patirtimi...
Atsakyti