Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

QUOTE(sniegal @ 2011 03 15, 16:22)
Isbandziau "Apuoko zvilgsnis"
Labai skanu ir taip paprasta issikepti.
Kadangi naudojau maziausias baronkytes, tai gavosi vieno kasnio.
Apsiryjau, net vyrui nebeliko  blush2.gif

Be to visu receptu labai originalus pavadinimai  thumbup.gif

na su varske dar neisbandziau,bet esu bandziusi su farsu,irgi skanumelis neispasakytas thumbup.gif reiks ir apuoko zvilgsni isbandyti 4u.gif

kas del pavadinimu tai tikrai super sugalvoti pavadinimai,manau vaikams net skatinantys apetita thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau kotletus vakar pagal Gustavo recepta. Mano vyras sake, kad gyvenime nemate taip skaniai ir tiek daug valganciu musu vaiku biggrin.gif Liko farso, tai siandien dar kepsim dinozauro kiausinius. smile.gif

Papildyta:
Rutukai, o kaip su farsu darei?
Atsakyti
QUOTE(Neri-meri @ 2011 03 16, 16:15)

Papildyta:
Rutukai, o kaip su farsu darei?

zinok viskas taip pat,kaip ir su varskyte,tik vietoj varskytes dejau zalia farsa paruosta su prieskoniais,ir dar pyliau truputi mineralinio,cia pasinaudojau gustavo gudrybe tongue.gif ir ka y baronkytes pridejau farso,ir dar baigiant kepti radau saldytuve surio,tai to dar uztarkavau truputi,niu super kaip skanu buvo thumbup.gif
Atsakyti
O kodel nei viena mamyte neidedate tu receptu kur gaminate, juk nevisos turi sia knyga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saisyda @ 2011 03 16, 19:07)
O kodel nei viena mamyte neidedate tu receptu kur gaminate, juk nevisos turi sia knyga. 4u.gif

o kurio konkreciai noretumet receptuko? nes visus nurasyti nuo knygos,tai butu tikrai daug darbelio ax.gif jai kuris nors domina sakykit,mielai parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Neeee nesakau kad visus, tik jei ka pagaminot ir labai skanu faina butu jei idetumet ir nuotraukyte ir aisku receptuka. Kazkuri mamyte kotletukus kepet papasakokit kaip? Ir kokios barankytes ten idomu labai. smile.gif
Atsakyti
As dariau recepta kur mesa kepama orkaiteje ant druskos dugno,tiksliai neatsimenu pavadinimo,tai gavosi thumbup.gif tik kepiau ne 1 val.,bet ilgiau koki 1,5 val. o mesos buvo 1 kg.tikrai nesitikejau,kad mesos neistrinant druska po kepimo jos buvo tiek kiek reikia.
Dar dariau barankytes su varske,tai visai nieko.o vat pyragas kitaip,kur pertepama juodaisiais serbentais,tai schmoll.gif
Taip pat teko ragauti meduoliu ir bananu torta,tai irgi thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi esu gaminusi meduolių ir bananų tortą. Skanu ir paprasta negalvojau, kad taip šauniai gali gautis.

Galiu pasidalinti receptuku:
500g meduolių;
500g grietinės;
3 šaukštų cukraus pudros;
4 bananų;
išardomos formelės. (nors nebūtinai)

Paruoškite torto kremą: į dubenį su grietine įdėkite tris šaukštus cukraus pudros ir išmaišykite. Į torto formelę sutrupinkite trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilkite apie ketvirtadalį viso kremo.
Bananus nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Ant pirmo kremo sluoksnio išdėliokite pusę bananų. Ant jų šiek tiek kremo, tik nedaug. Ir vėl ant viršaus sluoksnį trupintų meduolių, bananų ir užpilkite likusį kremą. Viršų papuoškite trupintais meduoliais ir padėkite tortą į šaldytuvą, kokiam pusdieniui, kad pastingtų.
Skanaus!
P.S. aš meduolius ne trupinau, o tarkavau.
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 03 16, 22:19)
As dariau recepta kur mesa kepama orkaiteje ant druskos dugno,tiksliai neatsimenu pavadinimo,tai gavosi  thumbup.gif tik kepiau ne 1 val.,bet ilgiau koki 1,5 val. o mesos buvo 1 kg.tikrai nesitikejau,kad mesos neistrinant druska po kepimo jos buvo tiek kiek reikia.



gal galit apie si recepta placiau

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dailija @ 2011 03 19, 11:31)
gal galit apie si recepta placiau

aciu mirksiukas.gif

Prasom receptukas mirksiukas.gif
Kiaulienos sprandine,kepta druskoje

reikia:
1kg kiaulienos sprandines mesos
mesos prieskoniu
1kg rupios druskos
200g garstyciu
eiga:
mesos pjaustyti nereikia-visa gabala galite pabarstyti ivairiais mesos prieskoniais,tik druska barstyti nereikia.Kilograma druskos lygiu sluoskniu suberkite y skarda ir ant jos uzdekite kilograma kiaulienos sprandines su prieskoniais,pabreziu-nevoliokite druskoje,o tik uzdekite.Skarda su mesa ir druska pasaukite i vidutiniskai ikaitinta orkaite ir kepkite 40minuciu. tuomet kepsni istraukite ir visa aptepkite 200gr.garstyciu.
Kepsni vel dekite i orkaite ir kepkite 10 minuciu,kol garstycios truputeli paskrus.Viskas smile.gif
Kepsni galite pjaustyti riekelemis ir valgyti su svieziomis darzovemis.
Nekepkite mesos ilgiau nei valanda-tuomet ji gali iseiti nelabai sultinga.Del druskos nesirupinkite-visa paslaptis yra ta,kad mesa jos pasisavina tiek,kiek reikia,o apkepusiu garstyciu sluosknelis kepsniui suteiks ypatinga,subtilu skoni.

SKANAUS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saisyda @ 2011 03 16, 19:07)
O kodel nei viena mamyte neidedate tu receptu kur gaminate, juk nevisos turi sia knyga. 4u.gif


Receptų knygos tam ir rašomos bei leidžiamos, kad žmonės pirktų knygą. Čia gi verslas. Paprasta kaip 2x2. O tikslus receptų perrašinėjamas, perfotografavimas ir kitoks platinimas be leidėjo (nebūtinai autoriaus) sutikimo yra ne kas kita, kaip autorinių teisių pažeidimas ir vagystė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 03 19, 19:42)
Receptų knygos tam ir rašomos bei leidžiamos, kad žmonės pirktų knygą. Čia gi verslas. Paprasta kaip 2x2. O tikslus receptų perrašinėjamas, perfotografavimas ir kitoks platinimas be leidėjo (nebūtinai autoriaus) sutikimo yra ne kas kita, kaip autorinių teisių pažeidimas ir vagystė. cool.gif


Gal susiraskite kokios veiklos vietoj to, kad visose temose piktintumėtės. 4u.gif Beatos receptuose vienu nepatenkinta, čia kitu.
Atsakyti