Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

Nezinot, ar Pegase yra si knyga?
Atsakyti
siandien valgem meduolių ir bananų torta - thumbup.gif
nesitikejau kad toks skanus gausis. rytoj bandysim surelių sriubą daryti ax.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien vakarienei vėl buvo povandeniniai laivai, dar niekai neatsivalgom, ypač geras būdas, kai reikia sunaikinti užsilikusią bulvių košę smile.gif
Atsakyti
Aš kartais pasinaudoju knygos idėjom. paprasta ir nereikalauja įmantrių produktų.
Atsakyti
Gimimo dienos proga vaikui padovajom mes sia knyga. Labai mano vaikas dziaugesi. Knygyne jos neradau, bet maximoj buvo dar keleta tu knygu. Siauliuose. Akropolyje.
Savaitgali, kepsim ka nors is sios knygos. smile.gif Mmm... Isivaizduoju, kaip bus skanu tongue.gif
Atsakyti
Kepiau meduoliu bananu torta-pyraga,nu nerealus thumbup.gif mano vaikas alergiskas,tad dejau ne sokoladinius meduolius thumbup.gif
ir kepiau obuoliu pyraga toki,ale spicas gavosi lotuliukas.gif neiskilo,ir nerisu kodel,nes jis neraso kad deda kokiu tai kepimo milteliu ar acto...zodziu supjautas receptas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes Gustavo gerbejos 4u.gif

ale ziuriu visos ir laaabai laaaabai giriate meduoliu-bananu torciuko thumbup.gif o as jo dar neisbandzius,ale taip niezti nagus isbandyti g.gif bandyciau siande,ale visu reikiamu produktu neturiu namuose,jauciu,ryt leksiu susipirksiu produktus ir ismeginsiu pagaliau ir as ta torciuka ax.gif

niu kas dar ka ismeginote,prasom dalinkites isspudziai 4u.gif as tai dar labai mazai ka isbandziau blush2.gif
Atsakyti
meduoliu bananu tortas thumbup.gif
tik gal kuri patarsit kokius meduolius pirkt, man Norfos kaimiski saldoki pasirode g.gif

povandeninis laivas, man su vyru patiko, dukrytei ne (2 m.) unsure.gif uztat, lydytu sureliu sriuba patiko visiem biggrin.gif
Atsakyti
meduolių tortą dariau su įvairiais meduoliais, pirmą kartą su medumi, o antrą kartą su arbatiniais, tai man ir taip ir taip skanu, o saldumo tai man net per mažai lotuliukas.gif , nes laaabai mėgstu saldžiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 03 14, 14:48)
ir kepiau obuoliu pyraga toki,ale spicas gavosi lotuliukas.gif  neiskilo,ir nerisu kodel,nes jis neraso kad deda kokiu tai kepimo milteliu ar acto...zodziu supjautas receptas lotuliukas.gif

Aš pastebėjau, kad jis dažnai nededa jokių kepimo miltelių,sodos.. g.gif pvz., meduolių ir bananų tortą tiesiog sutepa ir viskas,bet juk jis ir gaunasi toks minkštas. Aš nuo savęs visada dedu tirpinto želatino, tada sustingsta grietinė ir tortas tampa tvirtesnis 4u.gif
Atsakyti
Gustavas visur naudoja sodą gesintą acte, aš nesiterlioju - visada dedu kepimo miltelius biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau "Apuoko zvilgsnis"
Labai skanu ir taip paprasta issikepti.
Kadangi naudojau maziausias baronkytes, tai gavosi vieno kasnio.
Apsiryjau, net vyrui nebeliko blush2.gif

Be to visu receptu labai originalus pavadinimai thumbup.gif
Atsakyti