Nezinot, ar Pegase yra si knyga?
siandien valgem meduolių ir bananų torta -
nesitikejau kad toks skanus gausis. rytoj bandysim surelių sriubą daryti
nesitikejau kad toks skanus gausis. rytoj bandysim surelių sriubą daryti
Pas mus šiandien vakarienei vėl buvo povandeniniai laivai, dar niekai neatsivalgom, ypač geras būdas, kai reikia sunaikinti užsilikusią bulvių košę
Gimimo dienos proga vaikui padovajom mes sia knyga. Labai mano vaikas dziaugesi. Knygyne jos neradau, bet maximoj buvo dar keleta tu knygu. Siauliuose. Akropolyje.
Savaitgali, kepsim ka nors is sios knygos. Mmm... Isivaizduoju, kaip bus skanu
Savaitgali, kepsim ka nors is sios knygos. Mmm... Isivaizduoju, kaip bus skanu
Kepiau meduoliu bananu torta-pyraga,nu nerealus mano vaikas alergiskas,tad dejau ne sokoladinius meduolius
ir kepiau obuoliu pyraga toki,ale spicas gavosi neiskilo,ir nerisu kodel,nes jis neraso kad deda kokiu tai kepimo milteliu ar acto...zodziu supjautas receptas
ir kepiau obuoliu pyraga toki,ale spicas gavosi neiskilo,ir nerisu kodel,nes jis neraso kad deda kokiu tai kepimo milteliu ar acto...zodziu supjautas receptas
Sveikutes Gustavo gerbejos
ale ziuriu visos ir laaabai laaaabai giriate meduoliu-bananu torciuko o as jo dar neisbandzius,ale taip niezti nagus isbandyti bandyciau siande,ale visu reikiamu produktu neturiu namuose,jauciu,ryt leksiu susipirksiu produktus ir ismeginsiu pagaliau ir as ta torciuka
niu kas dar ka ismeginote,prasom dalinkites isspudziai as tai dar labai mazai ka isbandziau
ale ziuriu visos ir laaabai laaaabai giriate meduoliu-bananu torciuko o as jo dar neisbandzius,ale taip niezti nagus isbandyti bandyciau siande,ale visu reikiamu produktu neturiu namuose,jauciu,ryt leksiu susipirksiu produktus ir ismeginsiu pagaliau ir as ta torciuka
niu kas dar ka ismeginote,prasom dalinkites isspudziai as tai dar labai mazai ka isbandziau
meduoliu bananu tortas
tik gal kuri patarsit kokius meduolius pirkt, man Norfos kaimiski saldoki pasirode
povandeninis laivas, man su vyru patiko, dukrytei ne (2 m.) uztat, lydytu sureliu sriuba patiko visiem
tik gal kuri patarsit kokius meduolius pirkt, man Norfos kaimiski saldoki pasirode
povandeninis laivas, man su vyru patiko, dukrytei ne (2 m.) uztat, lydytu sureliu sriuba patiko visiem
meduolių tortą dariau su įvairiais meduoliais, pirmą kartą su medumi, o antrą kartą su arbatiniais, tai man ir taip ir taip skanu, o saldumo tai man net per mažai , nes laaabai mėgstu saldžiai
QUOTE(Nexta @ 2011 03 14, 14:48)
Aš pastebėjau, kad jis dažnai nededa jokių kepimo miltelių,sodos.. pvz., meduolių ir bananų tortą tiesiog sutepa ir viskas,bet juk jis ir gaunasi toks minkštas. Aš nuo savęs visada dedu tirpinto želatino, tada sustingsta grietinė ir tortas tampa tvirtesnis
Gustavas visur naudoja sodą gesintą acte, aš nesiterlioju - visada dedu kepimo miltelius
Isbandziau "Apuoko zvilgsnis"
Labai skanu ir taip paprasta issikepti.
Kadangi naudojau maziausias baronkytes, tai gavosi vieno kasnio.
Apsiryjau, net vyrui nebeliko
Be to visu receptu labai originalus pavadinimai
Labai skanu ir taip paprasta issikepti.
Kadangi naudojau maziausias baronkytes, tai gavosi vieno kasnio.
Apsiryjau, net vyrui nebeliko
Be to visu receptu labai originalus pavadinimai