Įkraunama...
Įkraunama...

Gustavo receptai

Sveikos,

gal esate įsigiję Gustavo receptų knygą ir pasidalintumėte nuomone apie ją bei labiausiai patikusiais receptais? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 23 sausio 2011 - 10:45
QUOTE(Cosette @ 2011 01 23, 11:38)
Sveikos,

gal esate įsigiję Gustavo receptų knygą ir pasidalintumėte nuomone apie ją bei labiausiai patikusiais receptais?  4u.gif

Turim šią knygą, esu gaminusi KOLKAS tik'Čachochbillį", patiko...
Atsakyti
Mes gaminome canachus, tik naudojau virtas ir svieste apkeptas bulves. Tikrai labai nesudetingas ir visai seimai patikes patiekalas.Ir siaip labai smagi knyga, patiekalai turi savo linksmas istorijas. Dukra irgi mielai dalyvauja maisto gaminimo procese.
Atsakyti
laukiu akcijos knygoms kad isigyt sia knyga,siaip darau kazka is jo laidos,viskas tikrai paprasta thumbup.gif mano vaikas irgi jo gerbejas
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2011 01 25, 16:43)
laukiu akcijos knygoms kad isigyt sia knyga,siaip darau kazka is jo laidos,viskas tikrai paprasta thumbup.gif mano vaikas irgi jo gerbejas

pamatysi, kai įsigysit knygutę.. vaikas bus pirmasis pagalbininkas virtuvėje... o dar istorijų įdomių galima pasiskaityti.. thumbup.gif
Atsakyti
mano vaikas beziuredamas TV ir begamindamas su Gustavu ir uzaugo. Noreciau jam padovanot sia knyga. Tikiuosi, dar rasiu kur nors smile.gif
Atsakyti
Turim ir mes sia knyga 4u.gif Tad jungiames prie gerbeju drinks_cheers.gif

Gaminom su dukryte sureliu sriuba-pasakiskas reikalas thumbup.gif Darem koldunu vyniotini, kepem torta thumbup.gif Man si knyga patinka, nes viskas paprasta,plius ir vaikas labai lengvai isitraukia i maisto gamyba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 01 30, 11:01)
Turim ir mes sia knyga 4u.gif  Tad jungiames prie gerbeju drinks_cheers.gif

Gaminom su dukryte sureliu sriuba-pasakiskas reikalas thumbup.gif  Darem koldunu vyniotini, kepem torta  thumbup.gif  Man si knyga patinka, nes viskas paprasta,plius ir vaikas labai lengvai isitraukia i maisto gamyba thumbup.gif

labai sudomino koldunu vyniotinis ax.gif kolkas knygos neturiu,bet zadu butinai isigyti,tai jai butu nesunku gal galetumete cia parasyti ta koldunu vyniotinio receptuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 03, 12:24)
labai sudomino koldunu vyniotinis ax.gif  kolkas knygos neturiu,bet zadu butinai isigyti,tai jai butu nesunku gal galetumete cia parasyti ta koldunu vyniotinio receptuka? 4u.gif

Idaras: 0.5kg mesos
batono
1st pieno
1 trynys
druska,pipirai
galima grybu detri,varske, nu ko norit zodziu smile.gif

Tesla: miltai, druska,vanduo

iskocioji tasla, toki dideli blyna, istepi ji visa mesa ir suvynioji i vyniotiny
tada supjaustai gabaliukais apie 1-2cm

vienam puode pakepinam morku, svogunu, ant sviesto, ipilam stikline sultinio su pomidoru pasta (saukstas) kitoj keptuvel aliejuj apkepam koldunus ir sudedam i puoda prie darzoviu troskintis
jeigu skyscio truksta, dapilam vandens 4u.gif

15min darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 03, 20:00)
Idaras: 0.5kg mesos
batono
1st pieno
1 trynys
druska,pipirai
galima grybu detri,varske, nu ko norit zodziu  smile.gif

15min darbas biggrin.gif

nuosirdus aciu 4u.gif savaitgali ismeginsiu sita receptuka thumbup.gif
Atsakyti
taip noriu Gustavo receptų knygos, bet niekur knygynuose jau neberandu schmoll.gif
Atsakyti
Akropolio maximoje, Rimi zirmunuose tikrai yra.
Atsakyti