Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

Žaliaake_Raganėle, matyt gydytojai ne kaži kokia diena buvo, nes logiškai galvojant būna, kad mylimas vyriškis, ten prikiša dar ne to blush2.gif Svarbiausia prieš tai labai gerai nusiplauti rankas ir viskas mirksiukas.gif
Kise, gražus grafikėlis, jei rytoj BT bus aukšta, manau gali būti visai rami, kad ovuliacija įvykusi thumbup.gif Man irgi yra pasitaikę ciklų, kai atrodo nėra gleivių, per vieną tokį net ir nestuke.gif tai man buvo didelė staigmena, nes planuodama vaikutį vis laukiau tų vaisingų gleivių ir jų nepastebėjau, man atrodė, kad visą laiką gleivės buvo kreminės. Manau, kad galima pasitikėti BT, ypač jei toks tvarkingas grafikas.
klaara, aš irgi be gimdos kaklelio niekaip 4u.gif
Atsakyti
Na vakar pasigyriau, kad BT matuota be trukdžių, o šiąnakt taip prabudinėjau doh.gif o temperatūra buvo 36,8 ax.gif
Atsakyti
Hm, aš ir gleives viduj tikrinu, nes išorėj pas mane niekada pakankamai nebūna. Kaklelį tikrinu ryte besimaudydama duše, mano galva, mažesnė rizika kokio brudo užnešt. Bet kuriuo atveju higiena čia labai svarbi.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 09 28, 10:09)
Hm, aš ir gleives viduj tikrinu, nes išorėj pas mane niekada pakankamai nebūna. Kaklelį tikrinu ryte besimaudydama duše, mano galva, mažesnė rizika kokio brudo užnešt. Bet kuriuo atveju higiena čia labai svarbi.

Pas mane tas pats, išorėje labai retai, tačiau... būtinai atkreipiu dėmesį į pojūčius, ką jaučiu, ar šlapia, ar slidu... 4u.gif
Kise, ovuliacija bus įvykusi 4u.gif
Atsakyti
Kas naudojate vaisingumo indikatorius nestumui isvengti? Tuos arbor, maybe baby, julia, ovulite ir panasius? ar patikima? bazines temperaturos metodas deja ne visoms tinka, kai ciklai issiderine, nereguliarus, temperatura sokinejanti. temperatura sutrikdo daug ivairiu dalyku, mylejimasis, sloga ir panasiai. temperatura rodo jau ivykusia ovuliacija. noretusi matyti ja ir atvykstancia, tie aparaciukai rodo tris skirtingas fazes. niekur beveik nera info, negi taip nepopuliaru.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 09 28, 13:25)
Kas naudojate vaisingumo indikatorius nestumui isvengti? Tuos arbor, maybe baby, julia, ovulite ir panasius? ar patikima? bazines temperaturos metodas deja ne visoms tinka, kai ciklai issiderine, nereguliarus, temperatura sokinejanti. temperatura sutrikdo daug ivairiu dalyku, mylejimasis, sloga ir panasiai. temperatura rodo jau ivykusia ovuliacija. noretusi matyti ja ir atvykstancia, tie aparaciukai rodo tris skirtingas fazes. niekur beveik nera info, negi taip nepopuliaru.

Man irgi tas labai idomu, bet gal isties pas mus nepopuliaru. As susizavejusi Ovacue, bet niekaip neprisiruosiu nusipirkti negirdejus ne vieno lietuvisko atsiliepimo rolleyes.gif Siek tiek temu apie vaisingumo indikatorius galima rasti skyrelyje apie nestumo planavima 4u.gif
Atsakyti
Na, aš pati tikrai nieko prieš naujoves, bet esu skaičiusi negerų atsiliepimų apie arbor mikroskopą, kad atseit jis ten ne visoms tinkamai rodo. Nustatyti vaisingosios fazės realią pradžią yra sunku, tam reikia labai atidžiai sekti gleives ir gimdos kaklelio padėtį, bet aš manau, kad joks aparatėlis to nepadarys geriau už mane pačią, negalima niekuo pasitikėti tik savim. Na, o pati gali nuspręsti kokių požymiais remiesi. Manau, kad galėtų daugiau pagelbėti ovuliacijos testai, jų yra visai pigių pirkti, bet reikėtų pasidomėti plačiau, kaip jie veikia, ir kaip juos pritaikyti vengiant nestuke.gif o ne stengiantis pastoti.
Atsakyti
Aš turiu Julie mikroskopą. Iš pradžių buvau labai susižavėjus, na matosi ten tie paparčiai, bet paskui pastebėjau, kad per dažnai jis man tuos paparčius rodo. Nežinau, gal aš per daug vaisinga biggrin.gif , praktiškai jau nuo ciklo pradžios man ten paparčiuodavosi, taip kad praktiškai pritaikyt taip ir neišėjo. Plius na kad ir dabar sakykim pas mane yra 8cd, kaklelis dar tikrai užsidaręs, gleivės nevaisingos, bet mano paskutinė saugi diena yra 7cd pagal kalendorinį metodą ir net jei sakykim tas mikroskopas rodytų dar nevaisingą dieną, aš vistiek jau nebepasitikėčiau. Šiaip tai galiu padovanot kam nors, jei norisi pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju, vaisingumo pika geriausiai atskiriu pagal nora myletis biggrin.gif O jus per vaisingasias dienas isvis susilaikot ar naudojat barjerines priemones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2011 09 30, 00:45)
Galvoju, vaisingumo pika geriausiai atskiriu pagal nora myletis biggrin.gif O jus per vaisingasias dienas isvis susilaikot ar naudojat barjerines priemones? g.gif

Naudoju barjerines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 09 30, 00:52)
Naudoju barjerines 4u.gif

Gaila barjeriniu pasirinkimas mazokas g.gif Ar kas matete cia moteriska prezervatyva?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 09 30, 09:08)
Gaila barjeriniu pasirinkimas mazokas  g.gif Ar kas matete cia moteriska prezervatyva?

mačiau sexshop'e kažkada blush2.gif bet kad jis labai brangus. Šiaip aš nepatarčiau naudoti žvakučių, kremukų ir pan. dalykų, nes jie nėra efektyvūs plius su sao drėgme apsunkina gleivių sekimą.
Atsakyti