Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

QUOTE(indica @ 2011 09 24, 17:29)
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir as i naturaliu planuotoju gretas. Mazdaug 6 pastaruosius metus naudojuosi  vaisingumo pazinimu gristais metodais, tiesa, turiu du dukrytes, bet abi tyciukes smile.gif Po paskutinio gimdymo dar nera mmm, tai va dabar ir truputi neramu, nes trecio ir ketvirto leliuku noreciau tik po kazkiek metu. BT del dazno kelimosi nakti negali buti tiksli, o vien tik gleivemis pasitiketi negaliu.. Ilgai galvojau apie mirena, bet visgi nusprendziau, kad nenoriu hormonu schmoll.gif Sumasciau, kad panasiai kainuotu Ovacue vaisingumo indikatorius, gal kas esate girdeje atsiliepimu apie ji? Ir kai atsiras mmm, juo pasitikrinus vis tiek saugiau jausciaus, nes niekad neturejau reguliariu ciklu rolleyes.gif

Kiek supratau paskaitinėjusi temeles, absoliuti dauguma moteriškių čia labiausiai linkusios pasitikėti savimi (tik nežinau, ar dėl taupumo, ar dėl to, kad vis tik nėra aparatų, galinčių įskaičiuoti visus kabliukus "ką vartojau, kaip miegojau...") smile.gif Pažiūrėjau internete, Ovacue artėjančią ovuliaciją nustato iš seilių, o čia toks požymis, kurio pati iš pačiupinėjimo nenustatysi, gal visai geras daiktas g.gif Ypač tokioms kaip aš - jau kelintą ciklą stebiu, o gleivės man vis dar tamsus miškas... doh.gif
Atsakyti
Na, aš galvoju, kad visai smagu būtų turėti tokį aparatėlį tačiau man pačiai asmeniškai, jis nereikalingas.
Merginos, o jūs derinate gleivių stebėjimus su gimdos kaklelio?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 09 26, 11:43)
Na, aš galvoju, kad visai smagu būtų turėti tokį aparatėlį tačiau man pačiai asmeniškai, jis nereikalingas.

Kol kas ne... Bandau karts nuo karto pažiūrėti, bet jis man atrodo minkštesnis po temperatūros pakilimo nei prieš, visada vienodai giliai (ar tai ir reiškia aukštai?), angelę žiauriai sunku pasiekti, o jei pasiekiu, tai ji man atrodo prasivėrusi... Žodžiu, dar vienas kosmosas. Tikiuosi pagaliau pavyks nuo rytdienos pradėti kursus pas Kosaitę, nes gegužę sutrukdė bakalaurinis, o vėlesnius pražiopsojau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, ar galėtumėt man padėti interpretuoti - temperatūros pakilimas įvyko ir fertilitis nubraižė tikėtiną ovuliacijos dieną, bet gleivės tikrai nebuvo tos nei"watery", nei "eggwhite" kaip būdavo anksčiau, ar galiu apsitikėti fertiličiu ar dar laukti tų tikrųjų gleivių, ar gali būti taip , kad bus dar vienas temperatūros pakilimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2011 09 27, 08:46)
Sveikos, mergaitės, ar galėtumėt man padėti interpretuoti - temperatūros pakilimas įvyko ir fertilitis nubraižė tikėtiną ovuliacijos dieną, bet gleivės tikrai nebuvo tos nei"watery", nei "eggwhite" kaip būdavo anksčiau, ar galiu apsitikėti fertiličiu ar dar laukti tų tikrųjų gleivių, ar gali būti taip , kad bus dar vienas temperatūros pakilimas? g.gif

Idek grafika smile.gif Gleives nebuna visada vienodos, bet be grafiko tikrai sunku ka pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 09 26, 11:43)

Tai taip,o kaip kitaip? g.gif Gimdos kaklelis man "lengvesnis" požymis nei gleives nuo pat stebėjimo pradžios-aišku kada kyla,kada prasivėręs,kada minkštas,kada -kietėja.Visai uždaras nebūna pas mane-iš pradžių besimokydama vis laukiau-kada gi jis užsidarys,dabar jau nebelaukiu biggrin.gif O šiaip,kiek pasikalbu su pažįstamom,kurios praktikuoja šį metodą,pastebėjau kad daugumai kaklelį kažkodėl sunkiausia pažint..Gal todėl ,kad šiek tiek privengiama jį "krapštinėt"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 27 rugsėjo 2011 - 12:07
QUOTE(werde @ 2011 09 27, 12:47)
Idek grafika smile.gif Gleives nebuna visada vienodos, bet be grafiko tikrai sunku ka pasakyt.

smile.gif Lengva pasakyt, sunku padaryt, pirma reik išmokt tą grafikėlį čia įdėt, einu ieškot instrukcijų tongue.gif
Atsakyti
user posted image
nu gal pavyko g.gif
Atsakyti
Nagi tvarkingas tas pakilimas, jei be trikdžių užfiksuota, manau, ovuliacija yra įvykusi. Bet, jei nėra ramu, palauk rytdienos ir pažiūrėk, ar temp išliks pakilusi.
Gleivės tikrai nėra vienodos kiekvieną ciklą, kartais labai aiškios, o kartais tik pagal kaklelį sprendžiu, kad vaisingos dienos, nes gleivės nieko nerodo. O tu kaklelio neseki?
Atsakyti
Seku kaklelį, bet dar, matyt, man reikia laiko, kad geriau jį pažinčiau, tiesiog anksčiau visada vaisingos gleivės būdavo labai aiškios, o čia bac ir va kaip, užtai ir sutrikau, o BT matuojant trikdžių nebuvo...o rytdienos tai būtinai lauksiu , nes dar maitinu 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisė: 27 rugsėjo 2011 - 15:23
Na, kakleli man tik visai neseniai galiausiai pavyko surasti doh.gif Mat buvo truputi kitoj vietoj nei as isivaizdavau blush2.gif Tai bandysiu dabar sekti ir jo pokycius. O siaip ar nera negerai ten kasdien ciupinetis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2011 09 27, 20:13)
O siaip ar nera negerai ten kasdien ciupinetis? g.gif

Šitas klausimas ir man įdomus, nes vieną kartą nuo gines ojojoj kaip bart gavau, kad ten pirštus kaišioju...
Atsakyti