Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 02 07, 16:49)
Kol kas dar visaip gali būti g.gif - bus įdomu pamatyti grafiko tęsinį. 4u.gif

Įmesiu kai sulauksiu tų dienų, kolkas viskas tvarkingai - kaklelis žemai, kietas, sausa, BT pakilusi.

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 02 07, 19:53)
Kaip diena, taip naujiena

Neturiu žodžių doh.gif Koks įžūlumas.. Aišku dėl pinigų dar ne tokių dalykų žmonėms pripudruojamos smegenys..
Atsakyti
Sveikos smile.gif kaip jums sekasi save stebeti? aptilus tema kazkaip ax.gif As tai sudauziau termometra savo doh.gif tai idomu kaip bus su kitu, ar skirsis labai temperaturos si semestra ar panasios bus blush2.gif
Atsakyti
Sveika, aš tai laukiu pirmųjų mmm po gimdymo.. Nepasiilgau aš jų kažkaip. Dabar 10 DPO. Beje, labai aiškus pokytis po O atsirado - GK toks kietas ir užsidaręs, visai kaip būdavo prieš gimdymą, iki O daugiau mažiau prasivėręs būdavo, maniau toks ir liks, nes skaičiau, kad gimdžiusių visada šiek tiek prasivėręs, pasirodo ne.

O kurioj ciklo daly pakeitei termometrą?
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2012 02 13, 23:09)
Sveika, aš tai laukiu pirmųjų mmm po gimdymo.. Nepasiilgau aš jų kažkaip. Dabar 10 DPO. Beje, labai aiškus pokytis po O atsirado - GK toks kietas ir užsidaręs, visai kaip būdavo prieš gimdymą, iki O daugiau mažiau prasivėręs būdavo, maniau toks ir liks, nes skaičiau, kad gimdžiusių visada šiek tiek prasivėręs, pasirodo ne.

O kurioj ciklo daly pakeitei termometrą?

Na cia trbt labiau individualus dalykas, kiekvienai kitaip smile.gif gal ir sulauksi tuoj mmm g.gif Po O jau, bet idomu ar parodys kada mmm prasides, nes nera labai reguliarus mano ciklas tai temperatura puikiai parodydavo, kad jau turi prasideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2012 02 13, 22:09)

man irgi. galvojau, kad visada toks, paskui paaiškėjo, kad visgi vaisingos buvo.

taip ir suklyst galima...
Atsakyti
sveikos,
vakar parasiau (pagaliau) Mamos zurnalui atsakoma nuomone apie Klimo straipsni. (valdziausi, nes mano temperamentui butina valdytis biggrin.gif ).
kaip suprantu, teple parase.
reiketu ir daugiau - tikrai galbut prades reaguoti bent pasamones lygmenyje redaktoriai.
horo, sakei ir tu parasyi ....parasyk.
Atsakyti
parašysiu 4u.gif bet spėju ne šio mėn numeriui biggrin.gif užsiknisau darbais visokiais, o bile kaip nenoriu...
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, rodau grafiką:

user posted image

Mėnesinės tai kolkas juokingos, o anksčiau nuo pirmos dienos skęsdavau, įdomu čia tik pirmos po gimdymo tokios menkos g.gif Nors aišku dar nežinia kas rytoj laukia.
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2012 02 16, 23:25)
Mėnesinės tai kolkas juokingos, o anksčiau nuo pirmos dienos skęsdavau, įdomu čia tik pirmos po gimdymo tokios menkos g.gif Nors aišku dar nežinia kas rytoj laukia.

Man neseniai prasidėjo pirmos mėnesinės po gimdymo (praėjus 1 m. 4 mėn.), tai pirmas dvi dienas buvo labai menkos, o paskui kaip atsisuko kranas biggrin.gif Bet tik vienai dienai, paskui vėl menkai ir per savaitę užsibaigė.

Dabar jau labai atidžiai save stebiu ir laukiu ovuliacijos bigsmile.gif

Kas keisčiausia, dvi savaites iki mėnesinių buvau pas ginekologę, dariausi echoskopą ir pati mačiau vieną didesnį folikulą, bet gydytoja sakė, kad dar gali užtrukti iki ovuliacijos. Bet kadangi mėnesinės prasidėjo kelios savaitės po vizito, vadinasi, arba jis tom dienom ir ovuliavo arba čia buvo antiovuliacinis ciklas g.gif
Atsakyti
O man po antro gimdymo ir liko tokios menkos thumbup.gif tai aš tokia laiminga, nes intensyviai sportuoju wub.gif
Atsakyti

user posted image

Mano paskutinis grafikėlis smile.gif tie šalčiai labai sutrukdė BT matavimą sad.gif sugędo šildimo sistema pas mus ir kambary buvo labai šalta, todėl apsiklojau labai daug ir galiausiai miegojau per karštai - tik taip galiu paaiškinti 10 ir 11 CD pašokimą, tiesa 17 CD irgi tas pats buvo smile.gif 12 ir 13 stengiausi mažiau apsikloti ir neperkaisti (taip pat ir nuo 18 CD), 14, 15, 16 CD nakvojau pas tėvus, kur su šildymu viskas gerai ir apsiklojus plonai buvau smile.gif vat ir nežinau, ar pirmas pakilimas 17 CD, ar vis tik 19 g.gif
Gleivių aš nepratus fertilityje žymėti, tai watery žymėjau tokias tąsokas, skaidrėjančias, bet dar ne eggwhite, ir creamy gal kažkur turėtų būti stiky, bet esmė, manau, nuo to nesikeičia - man mano kūnas sako, kad ankstyvosios nevaisingos fazės nėra: po mmm iš karto prasideda gleivės (o šį ciklą dar ir vaisingos prasidėjo anksti ir ilgai tęsėsi), kaklelis suminkštėja ir pakyla per mmm ir kietėja tik po O (maximalus aukštumas ir minkšumas tik vos vos skiriasi nuo to, koks būna ciklo pradžioje), o O ganėtinai vėlyva - vidutiniškai 19 CD pirmas BT pakilimas smile.gif
Va tokie mano įspūdžiai iš savo kūno stebėjimo biggrin.gif
Atsakyti
horo,
neturejau minty ilgo straipsnio, bent atsakomaja reakcija, nes nemanau kad zurnalas isvis gali sutikti spausdinti diiideli straipsni (greitu metu). jie labai susiplanuoja i prieki, vos ne du menesius.
patirtis.
Atsakyti