Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

QUOTE(Gintarė.. @ 2012 01 27, 19:39)
given444 išėjo miegot, tai dabar aš patrukdysiu  biggrin.gif

gintare,
man irgi kaip Horo atrodo, kad BT pakilimas yr 19cd, bet nevaisingo vakaro pradzia - 22cd.
Atsakyti
Labas visoms. Vis paskaitinėju kartas nuo karto čia. Gaila, kad neskaičiau to straipsnio "Mamos" žurnale. Bet ir iš jūsų komentarų galima suprasti, kad jis absurdiškas. Pati ieškosiu kotis ginės, nes pas kurią lankiausi paskutinį nėštumo mėnesį ir porą kartų po jo visiškai nuvylė. Kūdikį maitinančiai mamai, t.y. man, pasiūlė KT, arba spiralę, nes tikriausiai aš nebenorinti greitu laiku pastoti (bet ar reikia dėl 2-3 pasismaginimų su vyru per mėnesį save KT farširuot???). Man protu nesuvokiama, kaip galima gerti KT, nors ir naujos kartos kažkokią mini piliulę, maitinančiai vaiką moteriai. Juk tie hormonai į pieną patenka. Čia ir kyla klausimas, kas labiau neišprusęs, ar aš, ar toji ginekologė??? Su MB nutarėm, kad kai tik galėsim, grįšim prie NŠP, ar vaisingumo pažinimo. Čia dar sunku pasakyti. Bet abu šis metodas tenkina. Ir dar manau, kad NŠP praktikuojanti šeima greičiausiai bus labiau išprusus, nes tam reikia daug žinių, įgudžių, mokėjimo analizuoti.
Tai vat. Na ir prirašiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 01 vasario 2012 - 12:29
QUOTE(Garbanelele @ 2012 02 01, 12:24)
Labas visoms. Vis paskaitinėju kartas nuo karto čia. Gaila, kad neskaičiau to straipsnio "Mamos" žurnale. Bet ir iš jūsų komentarų galima suprasti, kad jis absurdiškas. Pati ieškosiu kotis ginės, nes pas kurią lankiausi paskutinį nėštumo mėnesį ir porą kartų po jo visiškai nuvylė. Kūdikį maitinančiai mamai, t.y. man, pasiūlė KT, arba spiralę, nes tikriausiai aš nebenorinti greitu laiku pastoti (bet ar reikia dėl 2-3 pasismaginimų su vyru per mėnesį save KT farširuot???). Man protu nesuvokiama, kaip galima gerti KT, nors ir naujos kartos kažkokią mini piliulę, maitinančiai vaiką moteriai. Juk tie hormonai į pieną patenka. Čia ir kyla klausimas, kas labiau neišprusęs, ar aš, ar toji ginekologė??? Su MB nutarėm, kad kai tik galėsim, grįšim prie NŠP, ar vaisingumo pažinimo. Čia dar sunku pasakyti. Bet abu šis metodas tenkina. Ir dar manau, kad NŠP praktikuojanti šeima greičiausiai bus labiau išprusus, nes tam reikia daug žinių, įgudžių, mokėjimo analizuoti.
Tai vat. Na ir prirašiau  doh.gif

o pilnai ir dažnai žindai? pusę metų visai gerai apsaugo nuo O...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 02 vasario 2012 - 01:29
QUOTE(teplė @ 2012 02 02, 01:22)

na, vis tiek tam reikia pažinti save. Tarkim, aš jau žinau, kad man vaisingumas atsistato tik baigus zindyti. Su paskutiniu vaiku tai buvo 21 men. po gimdymo.

O mano viena drauge pastojo pilnai zindydama, jos dukrytei dar nebuvo 6 men. Ji netgi nebuvo sulaukusi mėnesiniu: vaisingumas jai atsistate gana anksti.
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 02 02, 02:22)

Du mėnesius žindžiau pilnai, paskui du mėnesiai po mano operacijos su primaitinimu, dabar vėl tik žindymas. Vakar sulaukiau nelabųjų pirmų doh.gif .Tikiuos, kad jos tik pirmos tokios gausios bus. Nes ankščiau tai vidutiniškai 3 dienas tesirgdavau. Netiko LAM metodas nuo pradžių, nes gleivės nuolat kisdavo, tai kreminės, tai tąsios ir skaidrios pasidarydavo. Jokio aiškaus intervalo nebuvo. Be to primaitindavau. Tai jau labai pažeidžiamos LAM taisyklės. Nerizikavom. Pametinukų neplanuojam smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 02 vasario 2012 - 10:58
ka reiskia nerizikavot? tai kaip saugojotes "papildomai"?
Atsakyti
Kol kas nei LAM nei NŠP nesinaudojam. Guminukai kol kas į pagalbą pasitelkiami. Kai atsistatys ciklai ir mažoji leis BT pastoviu laiku matuot, tada ir grįšim prie NŠP. nes dabar keliasi kada tik užsimano. Užmiega irgi intervale nuo 23 val. iki 1.30 val.
Atsakyti
aisku. kazkaip vel pritilo musu gretos. man idomu ar kiekviena cia skaitanciu ar rasanciu turiu in real life draugiu kurios atranda nsp? kai kurios cia parase, jog neturi. gaila. eisiu, smalsutes svetaine paplatinsiu per savo emeila, jau senai ketinu...tai va. na vis sis tas. per emeila ir facebuka. ka dar galima padaryt? g.gif
Atsakyti
Jeigu išleidžia šitą knygą, tai gal galima tikėtis ir apie NŠP kažkada rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 02 vasario 2012 - 16:32
Labas smile.gif As skaitineju tema, kartais klausiu patarimu smile.gif is mano pazistamu nieks nesinaudoja NSP blush2.gif O gal zinote ar isleido jau i prekyba knyga apie NSP? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 02 02, 17:54)
O gal zinote ar isleido jau i prekyba knyga apie NSP? ax.gif

Žinau tiek, kad ji jau atspausdinta. O prekyboje (plačiąja prasme) gali būti, kad nepasirodys niekada verysad.gif - matyt tiražas labai nedidelis. Platina Santuokos ir šeimos studijų centras. Kaunietės galėtumėte užeiti į VDU knygyną - gal jie ir turi. Į knygų mugę kažin ar atveš, bet jei kas planuojate eiti, irgi verta atkreipti dėmesį.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 02 02, 20:13)
Žinau tiek, kad ji jau atspausdinta. O prekyboje (plačiąja prasme) gali būti, kad nepasirodys niekada verysad.gif - matyt tiražas labai nedidelis. Platina Santuokos ir šeimos studijų centras. Kaunietės galėtumėte užeiti į VDU knygyną - gal jie ir turi. Į knygų mugę kažin ar atveš, bet jei kas planuojate eiti, irgi verta atkreipti dėmesį.

Buvau anksciau VDU knygyne, bet nebuvo tos knygos g.gif Reiks vel bandyt ieskoti smile.gif
Atsakyti