QUOTE(given444 @ 2012 01 27, 09:17)
sveikos, klausimas:
ar gali L Fazej nukristi temp vel zemiau dengiamosios linijos?
siandien ryta ji man nukrito, o vakar jauciausi isoreje slapiai, ne visa diena, bet pora kartu per ja. ar cia vadinamoji antrine E koncentracija, bet ar ne per greitai?
ka zinot apie L faze-ar visad islieka auksta temperatura? jei ir ryt bus tokia pat zemiau dengiamosios linijos, ir poryt-negi O neivyko vadinasi?
Liuteininėje fazėje BT nukristi žemiau dengiamosios linijos negali jokiu būdu (nebent žinoma prieš pat mmm).
Aš Tavo grafike pirmąja BT pakilimo diena laikyčiau 18 CD, o žemų temperatūrų liniją brėžčiau per 36,5 C (20 CD BT pakrenta, bet išlieka per 0,05 virš žemų temperatūrų linijos). Gimdos kaklelio požymiai irgi labai gražiai tuomet atitinka. Klaidina tik 19 CD "W" - nežinau ką apie tai pasakyti, bet įtariu, kad 19 CD matei tikrai ne tokias pat gleives, kaip 14-15 CD, o simbolis tas pats ir
Fertilitis ramia sąžine leidžia sau perbraižyti linijas.
Papildyta:
QUOTE(Čiunia @ 2012 01 26, 12:25)
O nuo kelintos dienos man mazdaug matuoti BKT? Nuo kokios 4 ciklo dienos?
Ne vėliau kaip nuo 5 CD, nebent yra buvę ir dar trumpesnių ciklų (iki BT pakilimo turi susidaryti 6 žemos temperatūros taškai).
Papildyta:
QUOTE(Čiunia @ 2012 01 26, 12:25)
O 3 cikle, tai BT pakilimas 13 CD, tai gaunas, kad po 17 CD jau butu saugus metas?
Pagal temperatūrinį metodą vėlyvosios nevaisingosios fazės pradžia - 16 CD vakaras, pagal simptoterminį - tikriausiai dar anksčiau. O kitų požymių neseki ar bijai jais pasitikėti?
Papildyta:
QUOTE(Čiunia @ 2012 01 26, 15:46)
Man tie tepliojimai buna po mmm ir pries mmm. Per viduri ciklo nebuna.
Gyd siule KT gerti, bet as ju nenoriu...
Na reiks pasibraizyt dar kelis grafikus ir nueisiu pas gyd. Jei negausiu normalaus atsakymo, eisiu pas kita. O kokia gyd patartumet Vilniuje? Kuri palankiai ziuretu i NSP?
NŠP palankūs ginekologai
Tokią problemą "gydyti" KT - absurdas.
Priminė neseniai girdėtą frazę (tik kontekstas ne į temą) - ar dėl to, kad šunį apniko blusos, reikia nušauti šunį...
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)