Labas, visoms.
Stebiu save 3 cikla. Matuoju BKT. Braizaus grafikelius ant popieriaus.
Jei as koki nufotkinciau ir ikelciau jums. Ar galetumet man pasakyti savo nuomone kada man ivyko O? Idomi man jusu nuomone. Ir paziuret ar as teisi pati.
zinoma, dek
Čiunia, laukiam grafikiuko
Given, žinau, kad neturi labai daug ciklų "stažo", bet atsakyk man į tokį klausimą: kurią ciklo dieną pirmą kartą pastebi gleives išorėje (ir ar iki to kelnaitės visą laiką taip ir lieka švarios?) ir kurią ciklo dieną įvyksta ovuliacija?
Given, žinau, kad neturi labai daug ciklų "stažo", bet atsakyk man į tokį klausimą: kurią ciklo dieną pirmą kartą pastebi gleives išorėje (ir ar iki to kelnaitės visą laiką taip ir lieka švarios?) ir kurią ciklo dieną įvyksta ovuliacija?
jazza, tai fain kad tau ner netyciuko.
kazkodel , keik teko kalbetis su moterimis,netycia pastojusiomis, joms buvo pasakyta-daugiausia netyciniu pastojimu ivykksta mylintis per FF. butent, kai isoreje dar "nieko nesimato"-o jau apie kakleli ima skirtis gleives. na bet...
galvoju siomis dienomis, kaip vyksta tyrimai. juk laiks nuo laiko imamos vel poros, fiksuojami ju gleiviu vertinimo metodai-ir jei pasirodytu, kad vidinis vertinimas lygus maziau nestumu, ar ziure neatsirastu straipsnis, kad vualia, eureka-negalima nepaisyti vidinio tyrimo? juk NSP papildomos teorijos atsiranda pagal zmoniu praktika, o ne atvirskciai.
uztat ir pagalvojau, ar NSP toks jau butu prieinamas toms, kurios baidosi vidinio tyrimo?
kazkodel , keik teko kalbetis su moterimis,netycia pastojusiomis, joms buvo pasakyta-daugiausia netyciniu pastojimu ivykksta mylintis per FF. butent, kai isoreje dar "nieko nesimato"-o jau apie kakleli ima skirtis gleives. na bet...
galvoju siomis dienomis, kaip vyksta tyrimai. juk laiks nuo laiko imamos vel poros, fiksuojami ju gleiviu vertinimo metodai-ir jei pasirodytu, kad vidinis vertinimas lygus maziau nestumu, ar ziure neatsirastu straipsnis, kad vualia, eureka-negalima nepaisyti vidinio tyrimo? juk NSP papildomos teorijos atsiranda pagal zmoniu praktika, o ne atvirskciai.
uztat ir pagalvojau, ar NSP toks jau butu prieinamas toms, kurios baidosi vidinio tyrimo?
given444, na ir nerami visgi Tu dūšia. Tik neperseniausiai ginčijaisi vos ne iki nukritimo, kad vaisingoji fazė turėtų prasidėti tada, kai gleivės tampa vaisingo tipo, dabar jau metiesi į kitą kraštutinumą su reikalavimais perrašyti vadovėlius. Gal pradžiai pakaktų tiesiog aprimti? O kai mintys susigulės, parašyti kad ir tiems patiems Kipliams ar NFPTA.
Papildyta:
Nepalyginamai daugiau netyčinių pastojimų įvyksta, kai netyčia pradedama atmestiniau sekti vaisingumo požymius. Tada ir liuteininės fazės pabaigoje pastoti įmanoma.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 01 19, 16:05)
Nepalyginamai daugiau netyčinių pastojimų įvyksta, kai netyčia pradedama atmestiniau sekti vaisingumo požymius. Tada ir liuteininės fazės pabaigoje pastoti įmanoma.
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 01 19, 13:00)
[kurią ciklo dieną pirmą kartą pastebi gleives išorėje (ir ar iki to kelnaitės visą laiką taip ir lieka švarios?) ir kurią ciklo dieną įvyksta ovuliacija?
vidinis tyrimas skiriasi nuo isorinio net DVIEM parom. siaip yra rasoma, kad skiriasi nuo 3val ar iki PAROS, na o man stai taip.
dabar gleiviu etapas ilgas, tai nebaisu tu pirmuju gleiviu. bet jei gleiviu etapas trumpes?
smalsute: na taip, klausiau del pirmuju gleiviu po MMM, nes skaiciau tik jusu temas ir truputi NFTPA. po to perskaiciau NFTPA, Kiplius nuodugniai ir darsyk NFTPA. nu vat ir klausimu daugeja. as siaip klausiu del visko , uz visas, bet kaip, bet kokiu tonu - gal uz manes gvardija merginu, sesiu, draugiu, kurios domisi, tiki, nepasitiki, pyksta, o as jom atstovauju, norisi ivest kuo daugiau moteru is to KT brudo
idomu, o kas tau pas Kiplius tuomet uzkliuvo/istrigo labiausiai skaitant? ar as neteisingai kazka supratau. nes rasai man: keista, kad skaitant Kiplius, tau uzstrigo butent tas...
QUOTE(given444 @ 2012 01 19, 20:05)
vidinis tyrimas skiriasi nuo isorinio net DVIEM parom. siaip yra rasoma, kad skiriasi nuo 3val ar iki PAROS, na o man stai taip.
dabar gleiviu etapas ilgas, tai nebaisu tu pirmuju gleiviu. bet jei gleiviu etapas trumpes?
Negi jau taip ims ir staiga sutrumpės iki mažiau nei 7 dienų iki O? Nors aš dar vis neprisiruošiu pasidomėti literatūra NŠP tema, daugiau NŠP praktikuojančių moterų irgi nepažįstu, tai nežinau, kaip ten būna gyvenime
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 01 19, 17:55)
O kas čia?..
QUOTE(Gintarė.. @ 2012 01 20, 00:33)
O kas čia?..
Fazė po ovuliacijos, t.y pati saugiausia ciklo dalis, kai pastoti turėtų būti neįmanoma
as manau, smalsute turejo minty horo pazistamos istorija - galbut ji atmestinai stebejo save ar aplaidziau fiksavo savo kuno zenklus, tuomet ir gavosi "kad pastojo velyvomis LF dienomis".
QUOTE(given444 @ 2012 01 19, 20:05)
idomu, o kas tau pas Kiplius tuomet uzkliuvo/istrigo labiausiai skaitant? ar as neteisingai kazka supratau. nes rasai man: keista, kad skaitant Kiplius, tau uzstrigo butent tas...
Omenyje turėjau sakinį apie sužadėtines, bet ir apskritai keista, jog supratai taip, kad vidinį tyrimą Kipliai laiko papildomu vien dėl to, jog kai kurioms moterims jį praktikuoti gali būti nepriimtina. Sakyčiau, akcentai sudėlioti kiek kitaip - vidinis tyrimas nėra būtinas, kol išorinis yra pakankamas savo informatyvumu. Apie netipines situacijas (po gimdymo ir ypač premenopauzėje) autoriai pasisako ganėtinai aiškiai - nenaudoti vidinio gleivių bei gimdos kaklelio tyrimų yra trūkumas. Bet kuriuo atveju, kokį rizikos laipsnį pasirinkti - tik dviejų žmonių reikalas.