[quote=Gintarė..,2011 12 12, 15:08]
Kiek laiko pasveikus laukt, kad įsitikint..? Nes gaunas daug žemų taškų, 3 aukšti dėl ligos, ir tada jau po O aukšti.. Ar tiesiog, jei surenku tris-keturis aukštus, jau pasveikus, tai ir rami galiu būt?
[/quote]
Mano logika būtų tokia, kad pakanka užfiksuoti 3 aukštos temperatūros be trukdžių (t.y. ne dėl ligos).
Bet ar taip yra iš tiesų, ar teoriškai jau turėtum nurašyti ciklą, nežinau...
[quote=given444,2011 12 15, 15:43]
na ir stai 11CD - watery gleives. ar tai, kad ju tiek mazai, ir as ju nejauciu -
gali buti kad as zindau?(1kl.) zodziu, viena syk dienos pasirode watery, toliau sausumo pojutis.
[/quote]
Taip, gali būt. Maitinant išsiskiriantis hormonas prolaktinas turi savybę slopinti vaisingumą. Dėl jo ir liuteininė fazė gali trumpėti, ir vaisingo tipo gleivės gali būti trumpiau ar visai nebūti... BET! niekada negali būti tikra, kad vaisingumą prolaktinas slopina pakankamai, kad nepastotum. Kaip pati pastebėjai, ovuliacija visgi įvyko.
[quote=given444,2011 12 15, 15:43]
(2kl.)ar teisingai klausiu: tuomet reik list i vidu ir ziuret tas gleives, nes isorej nieko nejauciu
vat galejau pasimauti, nes 10CD - turejom NLA, o 11CD - sausros pojutis ir viena kita watery gleives...
[/quote]
Nesupratau klausimo...
quote=given444,2011 12 15, 15:43]
(3kl.)dabar dar kitas klausimas: logiskai mastant, kai pasirodo watery gleives, kiek dienu iki ovuliacijos
maximum gali buti? tarkim, jei kitos niekad nejaucia "dry", o ovuliacija joms ciklo vidury- tai watery gleives tarkim eina 7-8dienas, bet pasimylejus 8diena pries ovuliacija, juk tikimybe pastot maza (jei sperm isgyvena 5-7dienas). o jei watery gleives eina 10dienu iki ovuliacijos? na, cia tiesiog klausimai jau zinant savo ankstesnius ciklus. klausiu ar galima myletis todel, kad mastau pagal spermatozoidu gyvavimo trukme. juk neisgyvens jie 10dienu iki ovuliacijos, ar ne? jei negalima taip interpretuot, vadinasi todel(ar teisingai mastau),
kad pasirodzius watery gleives, ovuliacijos butinai ivyks 5-7 dienu begyje, ar ne taip??? juk tik tada yra RACIJA SUSILAIKYTI, KAD NEPASTOTI. ar mano mastymas islauztas??
tarkim pas mane watery nuo 11CD. tai ovuliacija gali ivykt uz 7dienu-ar ne taip? jei ji ivyktu dar veliau, vadinas, kai gleives buvo "creamy" 9 ir 10CD, isvis nera tikimybes pastot tomis dienomis. ?
[/quote]
Šiaip jau, vengiant nėštumo, svarbiausia turėtų būti juk ne
MAXIMUM, o
MINIMUM. Įprastai mano watery gleivių trukmė būdavo 7 - 8 dienos, tačiau šį ciklą jos pasirodė TIK tris dienas 8 - 10 c.d. O 11 c.d. jau buvo išnykusios ir užfiksavau pakilusią BT. Niekada negali žinoti, kiek būtent šį ciklą pasirodžiusios jos išsilaikys. Gal 1 dieną, o gal ir visas 9-nias. O gal net visai nepasirodys, būna gi ir taip... O ovuliacija vistiek įvyks. Juk nebūna, kad kiekvieną ciklą viskas vyksta lygiai taip pat.
[quote=Čiunia,2011 12 15, 16:15]
Mane nervina, kad labai trumpas mano mmm ciklas, tai mazai dienu dienu ir liktu saugiu... Ar teisingai galvoju?
[/quote]
Geriausiai yra trumpas ciklas su ilga liuteinine faze