sveikutes, sekmadienis , o as ateinu vel su didziuliu nusivylimu savimi ir klausimu.
(beje, aciu smalsutei uz issamius atsakymus)
taigi, pirmaji cikla matavau BT ir maniau, kad pavyko uzfiksuoti apytikre BT pakilimo diena, ir kartu Ovuliacija - na ir ka. nieko panasaus. BT pakilimas buvo, bet O pasirodo ivykusi zymiai anksciau, vos ne 4dienom
dabar apsvieskit mane is naujo. kiek laiko trunka poO laikotarpis, nes vakar man prasidejo MMM, tai atskaiciavau atgal tik 10dienu ar netgi 9dienas.
dabar aiskinu: mano temperaturos vertes tokios: 36,65; 36,6; 36,65; 36, 75; 36, 7; tuomet ryskiau uzkilo iki 36.95.tai jau 22CD vat sia pastaraja as ir laikiau zymesniu pakilimu.
ir ka. kaip skaitote, po kiek laiko turejo prasideti menesines? praejo 9dienos ir jos prasidejo. o juk dar skaitosi turejau laukti 3dienas del saugumo - tai ka, man liko tik 6 saugus vakarai santykiams?
negaliu jums perkelti, nes rasiaus dabar viska ant lapelio. man toks klausimas: ar gali buti, kad pas vienas moteris vykstant O temp kyla pamazu, o uzkyla iki auksciausio tasko jau is tiesu ivykus O? bet aisku, taip speliot negali, kita cikla vel gali buti kitaip. nu bet susinervinau nerealiai.
beje: matavimo detales, matuoju
paprastu termometru(ne skaitmeniniu), nes kaip tik buvo siulyta jog tie paprastieji tikslesni(tik jis jau be gyvsidabrio),
matuoju makstyje. taigi manau pasirinkau geriausius variantus. matuoju
6min. na, aisku, buvo keleta naktu su mazai miegvalandu, bet
matuoju tuo paciu metu, ir tik viena ryta atsikeliau 1 val per anksti, tai pagal koregavimo taisykle, padariau istaisymus.
beje, dar kas idomu.
poO fazeje temperatura laikesi 36.95; 37.1; 37; 37.1 ir ta ryta, kai prasidejo MMM buvo 36.9
taigi, temp irgi KRENTA PAS MANE NE STAIGIAI, o pamazu. gal kas galit pakomentuoti.