QUOTE(Justesea @ 2011 11 24, 21:01)
Ech, na ir aš įtariu, kad čia hormonai siautėja, bet labai tikiuosi, kad toks siautėjimas reiškia, kad vaisingumas pamažu atsinaujina
nieko panasaus
priklausomai kiek daznai zindysite....man patepe tuomet patepe ir isvis nustojo...vaikui tuomet dar 3 men nebuvo
o mmm atsirado kai vaikui 13 men suejo
aciu, smalsute, dar syki....
mano pamastymai, gal kas atkreips demesi...
vakar skaiciau viena is jusu duotu straipsniu(saltinis tas pats nfpta.org.uk (is kurios Horo turbut verte, kurdama facebooke "Kuno paslaptis"
)
1. na, ir ka. ar tai senesnes zinios, bet, kas liecia IKIOVULCIACINE faze, neradau, kad butu parasyti, lytiniai santykiai KAS ANTRA VAKARA-gal si info skelbiama kursuose ar dar kitoj literaturoj? straipsnyje, kuri skaiciau, buvo vaizdziai paaiskinta, kaip nesumaisyti spermos su gleivemis, kaip tualete leisti jai isteketi,nusivalyti, ir viskas turi buti tvarkoje.
ka manote? kaip jus, in real life, darote su ikiO fazemis, tos, kur laikot save ekspertem?
2. dar mano pamastymai. noriu pasidalinti, kad mane nustebino turbut mano pacios neismanymas skaitant apie GLEIVES isties, tai labai nuliudau.
maniau, kad ne visos ikiO gleives yra TIKRAI vaisingos. nemaniau, kad pirmosios, kurios pasirodo-tirstos, kremines, vaisingos. kai jos skysteja, nes tose vandeningose gleivese (kaip rasoma) vitaminu spermiukams daugeja, vandeningu pratekejimo kanalu, -tai taip, viskas aisku. bet kad VISOS GLEIVES, kurios pasirodo - jau VAISINGOS
tuomet, zinot kokia mintis atejo? iskart pagalvojau apie Horo straipsni facebuke...pats pirmas, kuriame
labai intriguojanciai sakoma, kad moteris vaisinga vos kelias dienas per cikla(na, apie 10d.)
o is tiesu...gaunasi...
1.ikiO fazeje isvis geriau nesimyleti (jei nenori uzkibti)
2.poO faze - tai net ne dvi savaites o 10dienu , TIKRAI SAUGIU ir viskas
dabar, in real life ziurim: kuri is jusu per 10dienu po O mylites 10naktu?
nuovargis nelauktas, susipykimai, valio, na, ir ka, gaunasi 2-3kartai per menesi
(be NLA-normalaus, sveiko sekso, kaip as vadinu)
neblogaaai