Sveikos
Patekau čia, nes ieškojau SM temos apie vaisingumo pažinimą

Taip smagu, kad aptikau čia iš kitų temų pažįstamų mamų, dar kartą įsitikinau, kad gyvenant tam tikru "kampu", žmones sieja panašūs interesai beveik visose gyvenimo srityse

Grįžtant prie temos - man labai norisi pažinti savo vaisingumą

Nes... labai noriu antro vaikelio, o mmm kaip nėra, taip nėra. Galėčiau aišku "atsiduoti" likimui (ir vyrui

), bet gi ta žingeidi žmogiškoji prigimtis ramybės neduoda

Taip norisi suprasti, ar jau vyksta kažkas organizme, ar vis dar miega saldžiai. Taip ilgai vaisingumas miegojo, manau, dėl to, kad mano sūnaitėlis iki 10 mėn. beveik vien pienuką valgė. O ir dabar mėgėjas prie mamos prisiglausti ir naktim pavalgo, nors vis rečiau.
Šiaip man dar daug terminų čia visiškas kosmosas, bet mano situacijoj ir nėra labai svarbu viską puikiai išmanyti (bet ateity planuoju naudoti NŠP, nes esu kategoriškai prieš bet kokius hormonus). Pradėjau ieškoti informacijos apie vaisingumo pažinimą prieš kelias dienas, nes organizmas pradėjo siųsti įdomus signalus - iš "ten" pradėjo bėgti vos ne vandenėlis, dargi padilgčiojo pilvo apačioj, jei neklystu, toj pačioj pusėj, kur ginė darydama echoskopą matė folikulų (bet sakė dar nei vienas nesubrendęs). Tada dar GK apsičiupinėjau, nors aišku ką čia suprasi prieš tai nečiupinėjus. Bet pasirodė minkštokas ir gal vos praviras. O su išskyrom visu pogimdyminiu laikotarpiu buvo labai įdomiai - tai visai nieko, tai tokios tirštesnės gelsvos, tai skystesnės baltos, bet tokių skystų, kaip pastarosiom dienom, nebuvo. O nesisaugom jau beveik keturis mėnesius.
Dar pagalvojau, gal jūs geriau už mane išmanysit moters fiziologiją - kiek žinau, vieną ciklą folikulas bręsta vienoje kiaušidėje, kitą ciklą kitoje. Kai prieš 1,5 mėn. lankiausi pas ginę, ji sakė, kad vienoje kiaušidėje yra folikulų, o kitoje nėra. Tai kaip čia suprast? Kada tie folikulai ten atsirado? Ar taip ir tūnojo visą laiką, kol žindymas slopino ovuliaciją? Na gal aš čia kažką labai nusipezu, bet labai įdomu tiksliai sužinoti, kaip tie procesai vyksta

Nes labai labai tikiuosi, kad man ovuliacija atsinaujins dar nebaigus maitinti, nes nujunkyti, kol mažylis pats neatsisakys, nežadu, o antro vaikelio jau labai labai norisi
Tikiuosi, kas nors paskaitė šitą kilometrinį postą ir galės kai nors pakomentuoti

Ačiū