Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

QUOTE(indica @ 2011 11 17, 23:38)
O kokios priezastys gali lemti tokias ilgas poovuliacines fazes? Tiesiog individualus ciklo sutrikimai ar dar kas?  g.gif

Nežinau... Galbūt individualūs ciklo sutrikimai, o gali ir neteisingai nustatyta ovuliacijos data būti. Žmogaus kūnas jau toks yra, savitas ir kartais kažkas gali būti ne taip pas kai kurias moteris, nei pas visas kitas.
Atsakyti
Pas mane irgi sis ciklas kazkoks keistas,pas mane ir siaip BT gan auksta visad,o dbr dar aukstesne pirmoj pusej laikos g.gif http://www.fertility...com/home/10425e
Atsakyti
Sveikos 4u.gif temperatura snd net pakilo truputi, 36,9 ax.gif na o nt neigiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 11 17, 18:40)
Sveikos smile.gif kaip manot ar reiktu man nerimaut del ko nors, kad toks ilgas ciklas ir jau tiek dienu po ov?  blush2.gif user posted image

O pirmo pakilimo niekas nesąlygojo? Jei buvo gleivių, gal pakilo tik tuo antru kartu?
Nes šiaip pirmas pakilimas tai toks pavyzdingas, tik nepavyzdingas nukritimas po to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciux: 18 lapkričio 2011 - 16:58
QUOTE(letuciux @ 2011 11 18, 17:56)
O pirmo pakilimo niekas nesąlygojo? Jei buvo gleivių, gal pakilo tik tuo antru kartu?
Nes šiaip pirmas pakilimas tai toks pavyzdingas, tik nepavyzdingas nukritimas po to.

Na nea, niekas nesalygojo smile.gif nevartojau alkoholio ir siaip nlb zn del ko galejo pakilti smile.gif
Atsakyti
Na pakritimas po O gali buti del implantacijos smile.gif Buna, kad NT parodo dvi juosteles tik gerokai veluojant mmm. Dovanokit, dar ne taip seniai buvau aktyvi nestumo planuotoja, tai ir vaidenasi man visur biggrin.gif Idomus cia Akva17 atvejis, belieka laukti arba pasidaryti HCG tyrima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2011 11 18, 21:18)
Na pakritimas po O gali buti del implantacijos smile.gif Buna, kad NT parodo dvi juosteles tik gerokai veluojant mmm. Dovanokit, dar ne taip seniai buvau aktyvi nestumo planuotoja, tai ir vaidenasi man visur biggrin.gif Idomus cia Akva17 atvejis, belieka laukti arba pasidaryti HCG tyrima smile.gif

Manau palauksiu ir sulauksiu mmm smile.gif manau tureciau kzkp kitaip jaustis nei visad, jei laukciausi ax.gif ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo nebus čia nėštumo, nes Akva, kiek pamenu, tavo ir kitų ciklų temperatūros tokios banguotos ir nelabai užtikrintai oviliaciją rodančios. Man tavo grafikas išvis neaiškus, tas nukritimas po pakilimo, paskui vėl kilimas g.gif O tau kada nors dar yra buvę tokie ilgi ciklai?
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 11 18, 22:16)
Man atrodo nebus čia nėštumo, nes Akva, kiek pamenu, tavo ir kitų ciklų temperatūros tokios banguotos ir nelabai užtikrintai oviliaciją rodančios. Man tavo grafikas išvis neaiškus, tas nukritimas po pakilimo, paskui vėl kilimas  g.gif O tau kada nors dar yra buvę tokie ilgi ciklai?

Del temperaturu tai tikrai man daznai banguotai buna smile.gif o del ciklo tai nebuvo toks dar ilgas, ilgiausias 38 dienos buvo, o dazniausiai apie 30d ciklai buna smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na va snd temperatura nukrito ir sulaukiau mmm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 11 19, 13:19)
Sveikos smile.gif na va snd temperatura nukrito ir sulaukiau mmm  ax.gif

Tai apturejai ilgiausia cikla savo gyvenime ir paneigei 18 DPO taisykle biggrin.gif Ir dar karta patvirtinai, kad nebuna taisykliu be isimciu.
Ech, as irgi jau visai noreciau sulaukti mmm, kad galeciau save stebeti ir jaustis uztikrintesne, o tai gleiviu ir gimdos kaklelio pokyciai jau pora menesiu vyksta, bet mm dar ner ir BT laikosi daugmaz vienoda, tai ir suprask dabar, kiek cia kada saugotis reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indica: 19 lapkričio 2011 - 13:44
QUOTE(indica @ 2011 11 19, 14:41)
Tai apturejai ilgiausia cikla savo gyvenime ir paneigei 18 DPO taisykle biggrin.gif Ir dar karta patvirtinai, kad nebuna taisykliu be isimciu.
Ech, as irgi jau visai noreciau sulaukti mmm, kad galeciau save stebeti ir jaustis uztikrintesne, o tai gleiviu ir gimdos kaklelio pokyciai jau pora menesiu vyksta, bet mm dar ner ir BT laikosi daugmaz vienoda, tai ir suprask dabar, kiek cia kada saugotis reikia doh.gif

Na itampos truputi apturejau biggrin.gif o del gimdos kaklelio tai nzn kaip ten ji stebet, bet trbt reikia ismokt, patikimiau bus visus 3 dalykus stebet smile.gif O kiek jau laiko neatsistato mmm tau?smile.gif
Atsakyti