Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

Laba diena 4u.gif

na, man asmeniškai po GK tikrinimo jokių nemalonių pojūčių nelieka..

Noriu parodyti savo paskutinius du ciklus, jie labai panašūs ir kartu skirtingi.

Rugsėjis-spalis
user posted image
Spalis-lapkritis
user posted image

Abiejuose grafikuose dvigubi pakilimai, bet vienam pirmojo pakilimo metu dar buvo vaisingų požymių kitų, o antrajame jau ne..

Neįsivaizduoju, ką noriu paklausti visu šitu biggrin.gif gal tiesiog parodyti, kad labai atidžiai ir atsargiai reikia vertinti savo ciklus ax.gif
Atsakyti
O butinai po O kaklelis turi nusileisti? jei nenusileidzia,tai o dar nesibaige,ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(indica @ 2011 11 12, 02:18)
as irgi visada jauciu diskomforta po kaklelio tikrinimo, nors tikrai tai darau labai svelniai g.gif o tokie maudenimai man irgi vis uzeina ir trunka ilgokai, nors menesiniu po gimdymo dar nesulaukiau rolleyes.gif

na keistokas tas maudimas,po gimdymo jau pusantru metu praejo.nebent gal maudzia,kad dar tik pirmas ciklas po gimdymo ir kazkas kazkur dar ten neatsistate.Bet siaip anksciau jokiu tokiu ovuliaciniu skausmu neteko tikrai patirti net trumpam,o cia-savaite...
Atsakyti

klausimas su ta temperatura, - ar tikslinga ja matuoti, kai zinai kad O dar bus negreit, na tarkim, 7, 8, 9 diena po MMM --zema, zema, as ne diena ir dvi praleidziu, po to 12 ji dar zema...argi butina kasdien zymetis, cia taip tik klausimas? juk labiau igudusios isvis gali nematuot jos iki mazdaug ciklo vidurio, arba kai jau jauciamas ypatingas dregnumas, kai artejama link O -juk esme, sulaukti temp pakilimo po O(cia toms, kurios sieka isvengt nestumo) g.gif g.gif
Atsakyti
Given444, taisyklės sako, kad jei nėra šešių žemų temperatūrų, tai visą ciklą reikia nurašyti, nes juo jau negalima pasitikėti. smile.gif Jei ne pagal taisykles, priklauso, kiek laiko jau matuoji, kaip pažįsti save ir pan. Aš asmeniškai pvz. šį ciklą teturiu vieną žemą temp. smile.gif bet aukštos temp yra man satndartinės aukštos, plius kiti požymiai aiškiai rodo jau nebevaisingą fazę. Bet būna kartais ciklų, kai nebūna taip aišku, tada matuoju daugiau. Gali tiesiog statistiškai pažiūrėt, maždaug kelintą cd yra galima ovuliacija ir tiesiog matuok 6 dienas prieš tai, jei ciklas ilgas, tada tikrai neverta matuoti visas dienas po mm.
Atsakyti
QUOTE(Gintarė.. @ 2011 11 11, 10:21)
Labas rytas : )
Burka, bent pas mane tai kaip ir visos po O fazes metu - kietesnis ir zemai laikos. Bet idomu kaip kitoms smile.gif

Aha ir pas mane zemai buvo,bet va del kietumo,tai kazkaip man minkstas pasirode g.gif

QUOTE(Siracusa @ 2011 11 12, 00:30)
nusileidęs ir užsivėręs.

Su uzsiverimu tai isvis katastrofa,pas mane jis prasiveres visada,nors jau pastebejau,kad per vaisingas dienas dar labiau prasiveria tongue.gif

QUOTE(given444 @ 2011 11 13, 15:54)
klausimas su ta temperatura, - ar tikslinga ja matuoti...

As dar tik trecia cikla matuoju,bet kol kas i azarta iejus su tuo matavimu,kasdien matuoju del idomumo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, užsukau pasigirti, kad pagaliau sulaukiau aiškaus GK pokyčio - jis gerokai suminkštėjo ir... nusileido smile.gif O gleivių "pokytis" tai tik toks, kad jų labai pagausėjo, nes jos kiaušinio baltymo tipo, kaip jau visą pusę metų po gimdymo. Traukiu termometrą, nes jau buvau apleidus, kaip atrodė bergždžius, BT matavimus ax.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū už šią temą. Randu labai naudingos informacijos, kurią žadam taikyti ateityje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 11 12, 23:02)
O butinai po O kaklelis turi nusileisti? jei nenusileidzia,tai o dar nesibaige,ar kaip?

GK požymiai, lyginant su gleivių, po ovuliacijos paprastai atsilieka, bet greičiau ar lėčiau GK turi įgauti nevaisinguosius požymius (kietas, žemai, užsivėręs) - ne veltui mokytis stebėti GK požymius siūloma pradėti antroje ciklo pusėje.
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 11 13, 19:58)
1. Aha ir pas mane zemai buvo,bet va del kietumo,tai kazkaip man minkstas pasirode g.gif
(...)
2. Su uzsiverimu tai isvis katastrofa,pas mane jis prasiveres visada,nors jau pastebejau,kad per vaisingas dienas dar labiau prasiveria tongue.gif

GK požymius gali kiek iškreipti lytiniai santykiai.

Gimdžiusių moterų GK paprastai jokioje ciklo fazėje neužsiveria tiek, kiek negimdžiusių, tačiau santykinai (labai ar vos vos prasivėręs) vertinti galima.

Ar matėte šią lietuvišką svetainę planuojantiems nėštumą? rolleyes.gif Apie NŠP, kiek paskubomis perskaičiau, netikslumų yra, bet visgi ne nuošnekos - sakyčiau visai maloniai nustebino. Gal kuri jau išbandėte ir "raudonąjį kalendorių"? Grafikų atrodo ten nebraižo g.gif ir labai jau akį rėžia tas "paskaičiuos", bet kadangi čia yra ir jau kviečiančių gandrus, gal smagu bus "pažaisti" ir įspūdžiais pasidalinti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 15 lapkričio 2011 - 16:23
QUOTE(suri kata @ 2011 11 15, 16:45)
Sveikos, užsukau pasigirti, kad pagaliau sulaukiau aiškaus GK pokyčio - jis gerokai suminkštėjo ir... nusileido  smile.gif O gleivių "pokytis" tai tik toks, kad jų labai pagausėjo, nes jos kiaušinio baltymo tipo, kaip jau visą pusę metų po gimdymo. Traukiu termometrą, nes jau buvau apleidus, kaip atrodė bergždžius, BT matavimus ax.gif

Sveikinu 4u.gif Turbūt ir dukrytę primaitinti jau pradėjai?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 15, 16:57)
Merginos, ačiū už šią temą. Randu labai naudingos informacijos, kurią žadam taikyti ateityje 4u.gif

Aš ir be proto dėkinga forumietėms už šitą temą thumbup.gif labai džiaugiuosi, kad Smalsutė vėl čia 4u.gif man čia taip miela, nors ir senokai berašiau blush2.gif
o BT jau ir aš pradėjau šiek tiek simuliuoti - leidžiu sau nematuoti 3 dienas po mmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 15, 16:25)
Sveikinu 4u.gif Turbūt ir dukrytę primaitinti jau pradėjai?

Ačiū, Smalsute. Pradėjau, jau kokį mėnesį košes kerta smile.gif Matyt tai ir nulėmė vaisingumo atsistatymą. Viliuosi, kad neužilgo vėl gyvensiu aiškumoje ir vaisingosios gleivės rodysis tik vaisinguoju laikotarpiu smile.gif
Atsakyti
as tai dar neismanele. pasakykit, kaip ta GK tiksliai apcuopiat> dviem pirstais, kuriais...nes atrodo siekiu siekiu ir nepasiekiu. ot bajeris. siaip ipratus del infekciju niekad nekaisiot. na tikrai, syki net nepalietus, nieko neiseina konstatuot. o prasiveres-kaip suprantat? juk i gimdos prieangi nelendat blink.gif

bigsmile.gif dar klausimelis-vaisingom dienom, geriau NLa naudot, ka visad naudodavom ar su prez(ko NIEKAD gyvenime nesam naudoje)-todel tikimybe kad gali su prez nepavykt ar plyst...nu nzn, kas cia patartu...
Atsakyti