QUOTE(pamparam:) @ 2011 11 12, 23:02)
O butinai po O kaklelis turi nusileisti? jei nenusileidzia,tai o dar nesibaige,ar kaip?
GK požymiai, lyginant su gleivių, po ovuliacijos paprastai atsilieka, bet greičiau ar lėčiau GK turi įgauti nevaisinguosius požymius (kietas, žemai, užsivėręs) - ne veltui mokytis stebėti GK požymius siūloma pradėti antroje ciklo pusėje.
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 11 13, 19:58)
1. Aha ir pas mane zemai buvo,bet va del kietumo,tai kazkaip man minkstas pasirode
(...)
2. Su uzsiverimu tai isvis katastrofa,pas mane jis prasiveres visada,nors jau pastebejau,kad per vaisingas dienas dar labiau prasiveria
GK požymius gali kiek iškreipti lytiniai santykiai.
Gimdžiusių moterų GK paprastai jokioje ciklo fazėje neužsiveria tiek, kiek negimdžiusių, tačiau santykinai (labai ar vos vos prasivėręs) vertinti galima.
Ar matėte
šią lietuvišką svetainę planuojantiems nėštumą?

Apie NŠP, kiek paskubomis perskaičiau, netikslumų yra, bet visgi ne nuošnekos - sakyčiau visai maloniai nustebino. Gal kuri jau išbandėte ir "raudonąjį kalendorių"? Grafikų atrodo ten nebraižo

ir labai jau akį rėžia tas "paskaičiuos", bet kadangi čia yra ir jau kviečiančių gandrus, gal smagu bus "pažaisti" ir įspūdžiais pasidalinti.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)