Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

Labas smile.gif ar jums ne keistas mano grafikelis g.gif keista, kad po ov vis tiek buvo gleiviu vaisingo tipo ax.gif user posted image Be to nesuprantu ka fertilitis cia tam grafike padare, kodel eina raudoni tie langeliai, gal jusu grafike taip kada buvo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 05 lapkričio 2011 - 10:36
Akva17, gavai trumpam VIP narystę, apačioj žaliai žymimos tikėtinai vaisingos dienos, pagal tavo ciklų istoriją, o raudonai dienos, kada turėtum sulaukti mmm. T raidė, žymi, kada besitikėdama nestuke.gif turėtumei atlikti NT.
O dėl tų gleivių... Man atrodo pakankamai stiprus grafikas ir aš manyčiau, jog ovuliacija vis dėlto įvyko 23CD. Gal gleivės tokios atrodė dėl kitų veiksnių ir kad būtų aiškiau siūlyčiau sekti ir gimdos kaklelio kitimus.
Atsakyti
Kaip aptilo temutė... Negi žiemos miegui ruošiatės? ax.gif
Temos prikėlimui pasipasakosiu, su kokiais sunkumais susidūriau praėjusio ciklo pabaigoj ir šio pradžioj smile.gif Pasipylė netikėtai aukštos temperatūros. Per vasarą buvau įpratusi, kad po O tempos būna apie 36,7-8, praėjusio ciklo pabaigoj vis pakilusios aukščiau 37. Po mėnesinių nukrito, bet ne iki įprasto 36,3-4, 36,5-6. Matavimo vieta, laikas nepasikeitė, termometras irgi tas pats. Susiejau tai su miegamojo temperatūra, nes kaip tik įjungėm šildymą namuose. Tai vieną naktį prabudusi atsiklojau ir iki matavimo laiko šalau (tikrai labai šalta buvo), tada užfiksavau 36,3, kas būtų kaip ir įprasta... Žodžiu sunerimau, kad temperatūrą taip lengva išmušt iš vėžių, gerai bent tai, kad po O pakyla per 0,3 ir daugiau laipsnio, nes jei būtų tik 0,2 ir susipainiot lengva būtų turbūt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
o pas mane atvirkščiai, temperatūra visada aiškiai kildavo per 0,2, o dabar laiptukais pradėjo, ir suprask kaip nori, kada čia kas įvyko... smile.gif

Labai norėčiau, kad pakonsultuotumėt smile.gif Temperatūrų zigzagą matot, su gleivėm irgi viskas aišku.. 19 CD rytą aštrus skausmas perėjo kairiojoj pilvo pusėj, manau, kad galėjo pilnai būt O (įprastai tokių dalykų nebūna niekad). Su gimdos kakleliu irgi taip - aukštas ir/ar minkštas laikėsi iki 19 CD, po to labai aiškiai žemai ir kietas. Tai jei ryt temperatūra bus bent 36,55, tai galėsiu manyt, kad O įvyko ir saugi aš, ar vistik ne?..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintarė.. @ 2011 11 10, 11:14)
Labas rytas  biggrin.gif
o pas mane atvirkščiai, temperatūra visada aiškiai kildavo per 0,2, o dabar laiptukais pradėjo, ir suprask kaip nori, kada čia kas įvyko... smile.gif

Labai norėčiau, kad pakonsultuotumėt smile.gif Temperatūrų zigzagą matot, su gleivėm irgi viskas aišku.. 19 CD rytą aštrus skausmas perėjo kairiojoj pilvo pusėj, manau, kad galėjo pilnai būt O (įprastai tokių dalykų nebūna niekad). Su gimdos kakleliu irgi taip - aukštas ir/ar minkštas laikėsi iki 19 CD, po to labai aiškiai žemai ir kietas. Tai jei ryt temperatūra bus bent 36,55, tai galėsiu manyt, kad O įvyko ir saugi aš, ar vistik ne?..

Taip, jei rytoj temperatūra bus nemažesnė nei 36,55, O įvyko, jei bus mažesnė, lauksi ketvirtos, kuri turi būti virš dengiamosios linijos (bet jau nebūtinai 0,2 aukštesnė) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 11 10, 23:24)
Taip, jei rytoj temperatūra bus nemažesnė nei 36,55, O įvyko, jei bus mažesnė, lauksi ketvirtos, kuri turi būti virš dengiamosios linijos (bet jau nebūtinai 0,2 aukštesnė) smile.gif

Tik jau nesakykit, kad to moko per kursus blink.gif Bent vienas taškas privalo būti pakilęs per 0,2 C.
Atsakyti
Iš dalies gal ir sutikčiau, nes tai beveik tas pats, kas koreguoti 1-2 pirmosios grafiko fazės taškus mastau.gif , bet sąlyga vien "virš dengiamosios linijos" vis tiek skamba labai abejotinai (ir 0,025 C gali būti virš).
Atsakyti
O as vel del kaklelio lendu tongue.gif pries mm koks jis turi but,kokioj buklej?
Atsakyti
Labas rytas : )
Burka, bent pas mane tai kaip ir visos po O fazes metu - kietesnis ir zemai laikos. Bet idomu kaip kitoms smile.gif

O as noriu pasiskust - nesuprantu savo kuno, va. Viskas kaip po O, jauciu, bet temperatura siandien 36.45 vel.. ir teks laukt, kas toliau bus.. del to vieno 0.01 laipsniuko sad.gif

Atsiprasau uz neLietuviskas raides, is telefono rasau..
Atsakyti
sakykit,ar gali ovuliaciniai menesiniu tipo maudimai testis apie savaite? ir ar gali buti taip kad jie atsiranda nuo kaklelio patikrinimo?Tik surandu kur jis yra,ir pradeda mausti.O gal tai jau nestumo pozymiai smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 11 11, 06:20)
O as vel del kaklelio lendu tongue.gif pries mm koks jis turi but,kokioj buklej?

nusileidęs ir užsivėręs.
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 11 11, 21:57)
sakykit,ar gali ovuliaciniai menesiniu tipo maudimai testis apie savaite? ir ar gali buti taip kad jie atsiranda nuo kaklelio patikrinimo?Tik surandu kur jis yra,ir pradeda mausti.O gal tai jau nestumo pozymiai smile.gif ?

as irgi visada jauciu diskomforta po kaklelio tikrinimo, nors tikrai tai darau labai svelniai g.gif o tokie maudenimai man irgi vis uzeina ir trunka ilgokai, nors menesiniu po gimdymo dar nesulaukiau rolleyes.gif
Atsakyti