Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

Man tokiu atveju, po mmm jis dar būna minkštokas, paskui sukietėja ir užsiveria, bet... viskas priklauso nuo Tavo ciklų istorijos, jei yra buvę jų labai trumpų, tai gali būti vaisingų dienų pradžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 10 19, 11:05)
Aš matuoju elektroniniu. Patikrinau, kad po supypsejimo dar nebaigia matuoti, todėl kas ryta laikau jį 3 minutes (supypsi po 30 sek maždaug). Namuose gyvsidabrinio neturim, tik paprastą elektroninį, vien dėl įdomumo abu vienu metu į pažastį įsikišau ir stebėjau, ką rodo, o rodė tą patį. T.y., galutinė parodyta temperatūra sutapo, tik maniškis rodo 2 skaičius po kablelio, tai matematiškai suapvalinus iki vieno skaičiaus po kablelio, gaudauvau paprastojo parodymus (per visas tas kelias minutes paraleliai ekrane rodoma temperatūra kilo) smile.gif Manau, patikima ir elekronika, bet reikia prižiūrėt - kartas nuo karto patikrint (gal geriau su gyvsidabriniu?), nežinau, kaip jis reaguoja į išsikraunančias baterijas smile.gif

Galiu atsakyt: maniškis paprastas elektroninis rodo 96.4C lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 10 23, 00:02)
Man tokiu atveju, po mmm jis dar būna minkštokas, paskui sukietėja ir užsiveria, bet... viskas priklauso nuo Tavo ciklų istorijos, jei yra buvę jų labai trumpų, tai gali būti vaisingų dienų pradžia 4u.gif

A,gal tada jis dar sukietes ir uzsivers,ziuresiu,nes siaip pas mane gan reguliarus ciklas 28d +/- 2d ax.gif tada dar nesiparinu tongue.gif

Vakar isgeriau kelias tabletkas paracetamolio,nes lab danti suskaudo ir sian BT nukritus iki 36.4 cia taip suprantu vaistu poveikis? nes tiek pas mane nebuvo dar,ji pas mane ir pirmoj ciklo pusej gan auksta laikos unsure.gif
Atsakyti
Praejus 1.5 m. po gimdymo prasidejo mmm smile.gif Pradejau zymetis cikla fertilityfriend,tik nelabai susigaudau smile.gif Sakykit, ar fertility atsizvelgia jei pazymi kad temperatura matavai valanda veliau nei turetum? Man jis ivestos temperaturos nepakeite,bet nupiese ja su tusciu burbuliuku,kazi kodel taip?
Atsakyti
Man atrodo pazymi tusciu burbuliuku,kad netiksli BT ir jos i bendrus skaiciavimus ir i O nustatyma neitrauks.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 10 27, 06:22)
Man atrodo pazymi tusciu burbuliuku,kad netiksli BT ir jos i bendrus skaiciavimus ir i O nustatyma neitrauks.

Aisku,tada pasimazinsiu laipsnius pati smile.gif
Gal dar naktimis maitinancios galetu patarti kaip geriau temperatura matuoti? Einu miegoti apie 24 val., keliuosi 10-11 val., tai tada galvojau ir matuoti temperatura,bet dabar ziuriu, kad 3 val. miego iki 10-11 val. nebuna niekada. Dukryte ramiau miega iki 6-7.Gal tada man geriau 6-7 val. ir matuoti ta temperatura,nes jau tada daugiau tikimybes ismiegot 3 val. Tik ar nieko tokio,kad tai kaip ir ne rytas dar,o vos ne vidurys nakties dar man...?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 10 28, 13:35)
Aisku,tada pasimazinsiu laipsnius pati smile.gif
Gal dar naktimis maitinancios galetu patarti kaip geriau temperatura matuoti? Einu miegoti apie 24 val., keliuosi 10-11 val., tai tada galvojau ir matuoti temperatura,bet dabar ziuriu, kad 3 val. miego iki 10-11 val. nebuna niekada. Dukryte ramiau miega iki 6-7.Gal tada man geriau 6-7 val. ir matuoti ta temperatura,nes jau tada daugiau tikimybes ismiegot 3 val. Tik ar nieko tokio,kad tai kaip ir ne rytas dar,o vos ne vidurys nakties dar man...?

Esu matavus ir 5 ryto (ty vyras paduodavo beveik miegančiai), viskas ok. 3 val. ne miego, o nesikėlimo iš lovos, bent kaip aš suprantu.
Atsakyti
Sveikos, seniai jau bebuvau čia užsukus ax.gif

Pamparam, aš ir dar maitinu, vaikiukas budinasi apie 7-8 val, tai aš matuoju 6.30 , o paskui dar pamiegam kartais iki 9 smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
o as dar apie isskyras turiu klausimeli,vakar vakare labai jauciau O skausmus,isskyros buvo kaip kiausinio baltymas,sian dar jauciu maudimus,isskyru konsistencija panasi,bet jau spalva i baltuma,ar tai reiskia,kad O jau ivyko ar kaip tik vyksta? nes BT dar nepasoko i virsu,pakilo vos viena padala g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 10 29, 10:03)
Sveikutes,
o as dar apie isskyras turiu klausimeli,vakar vakare labai jauciau O skausmus,isskyros buvo kaip kiausinio baltymas,sian dar jauciu maudimus,isskyru konsistencija panasi,bet jau spalva i baltuma,ar tai reiskia,kad O jau ivyko ar kaip tik vyksta? nes BT dar nepasoko i virsu,pakilo vos viena padala g.gif

Kad O tikrai įvyko, pamatysi tik tada, kai grafikėlyje užfiksuosi 3 pakilusias temp. O skausmai ir maudimai nelaikomi rimtais požymiais, nes ne visos juos jaučia ir jie gali būti tiek prieš, tiek per, tiek po O. Žodžiu, net jei juos jauti, negali žinoti, ar čia dabar vyksta, ar jau įvyko, ar dar tik ruošiasi. Ir jei teisingai atsimenu, vaisingo tipo gleivės irgi gali baigtis ir prieš pat, ir dar pasilaikyti kažkiek laiko po O, arba net iš pirmo žvilgsnio baigtis, o kitą dieną vėl grįžt. Ir temp. gali neiškarto šoktelėt, bet po truputi pakilti. Todėl simptoterminiam metode ir reikia pagal du požymius įsitikint, kad O tikrai įvyko, ir įsitikinimas ne toks, kad "rodos įvyko", o 3 dienas gleivės "nepavaisingėjo", 3 dienas GK kietas užsivėręs ir žemai, ir 3 pakilusios temp. smile.gif
Atsakyti
Na, kaip pasisekė pasisukti laikrodukus? Ar niekam neiškilo problemų dėl to?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 10 30, 14:14)
Na, kaip pasisekė pasisukti laikrodukus? Ar niekam neiškilo problemų dėl to?

Galima sakyti, kad man iškilo - pamatavau valanda per vėlai biggrin.gif Dar kažkaip dieną pasitikrinau, kad mano telefonas automatiškai laiko nesukiotų - pati persuksiu, bet prieš pat einant miegot susipratau, kad jis išsikraus, o krovuklis namie liko (mes svečiuose visam savaitgaliui), tai vyras pasirūpino žadintuvu, tik aišku, jau persukus laiką.. biggrin.gif
Atsakyti