Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai (VIII)

QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 10 05, 17:08)
Aš pradėjau lankyti kursus VAŠC, tai sakė, kad kaklelis dažnai atsilieka 1-2 dienom nuo kitų požymių (kalba ėjo apie užsivėrimą, tai nežinau kaip su atsivėrimu) smile.gif

A,tada viskas aisku,o as ziuriu kaip cia yr,kad O jau pagal kitus pozymius buvo,o kaklelis vis dar man minkstas ir atsiveres atrodo,tada reiskias po keliu dienu gali pasikeist tongue.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 10 05, 18:41)
A,tada viskas aisku,o as ziuriu kaip cia yr,kad O jau pagal kitus pozymius buvo,o kaklelis vis dar man minkstas ir atsiveres atrodo,tada reiskias po keliu dienu gali pasikeist tongue.gif aciu 4u.gif

Taip,tikrai neužsiveria ir nesukietėja kaklelis staigiai,kaip pagal komandą biggrin.gif
Plius manau kad kiekvienai individualus tas"atvirumas ir uždarumas"-venai gali pilnai užsidaryti,kitai-vistiek likti praviras kažkiek.-į individualius kriterijus taip pat verta atkreito dėmesį,bet čia jau tik praktikos klausimas-stebėk ir išmoksi atskirti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na,va,4 dienos ryte jau kietas kaklelis,tai su situ lyg ir aisku viskas dabar tongue.gif
O dabar dar toks klausimelis iskilo,del tu vaisingu po O, pradzioj kiek skaiciau,kad jau BT kai uzkyla,tai viskas O ivyko,prasideda nevaisingos d,dabar radau,kad ta O realiai gali 2 dienos pries uzkilima ir 2 dienos po pakilimo but,tai kaip is tikro yr? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 10 07, 06:27)
dabar radau,kad ta O realiai gali 2 dienos pries uzkilima ir 2 dienos po pakilimo but,tai kaip is tikro yr? doh.gif

LAbas..
kad 2 dienos prieš BT pakilima tai gali būti O, bet 2 dienos po pakilimo blink.gif kur čia taip rašo? maniau, kad 3 vakaras po BT pakilimo jau čia su "užmetimu"... g.gif kaži kaip čia iš tikro yra? Horo!!!!!!!
Atsakyti
o kiek kainuoja tie kursai, kaip suprantu jie vyksta prie ausros vartu netoli?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 10 07, 11:48)
o kiek kainuoja tie kursai, kaip suprantu jie vyksta prie ausros vartu netoli?

Nebūtinai,aš ėjau čia:

http://prieraisiojitevyste.lt/node/29 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisė @ 2011 10 07, 10:42)
LAbas..
kad 2 dienos prieš BT pakilima tai gali būti O, bet 2 dienos po pakilimo blink.gif  kur čia taip rašo? maniau, kad 3 vakaras po BT pakilimo jau čia su "užmetimu"... g.gif  kaži kaip čia iš tikro yra? Horo!!!!!!!

Dabar nerandu,bet tikrai nete paskaiciau tokia info,pirma niekur tokios nemaciau,tai ir pasimeciau kazkaip,galvojau paklausiu protingu zmoniu tongue.gif

Va,radau kur perskaiciau cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 07 spalio 2011 - 15:14
QUOTE(Burka @ 2011 10 07, 15:59)
Dabar nerandu,bet tikrai nete paskaiciau tokia info,pirma niekur tokios nemaciau,tai ir pasimeciau kazkaip,galvojau paklausiu protingu zmoniu tongue.gif

Va,radau kur perskaiciau cia 4u.gif

aha...bet kodėl ten parašyta kabutėse?...hmm kažkaip subalamutino :blink:nors ten sakiniai prieštarauja vienas kitam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisė: 07 spalio 2011 - 17:55
Laba diena 4u.gif
seniai reiškiausi, bet kad su ciklais viskas daugiau mažiau aišku, tai tik tyliai paskaitinėju...
Dėl vikipedijos nuorodos, manau, mažiau reiktų tą tinklapį skaityt... Tai tik mano nuomonė, bet ten labai dažnai ir daug būna klaidingų straipsnių (bent mano praktikoj). Tad manau ir čia iš nežinojimo parašyta. Yra daug literatūros (peržvelkit Horo šioje temoje perkeltas nuorodas), kur viskas labai aiškiai paaiškinta. Temperatūra pakyla, kai ovuliacija būna įvykusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė.. @ 2011 10 07, 21:29)
Dėl vikipedijos nuorodos, manau, mažiau reiktų tą tinklapį skaityt... Tai tik mano nuomonė, bet ten labai dažnai ir daug būna klaidingų straipsnių (bent mano praktikoj). Tad manau ir čia iš nežinojimo parašyta. Yra daug literatūros (peržvelkit Horo šioje temoje perkeltas nuorodas), kur viskas labai aiškiai paaiškinta. Temperatūra pakyla, kai ovuliacija būna įvykusi.  4u.gif

drinks_cheers.gif Uz Vikipedijos turini niekas neatsako. Virsuj yra parasyta "redaguoti", tad kiekviena is musu galim rasyti ten ka panoreje biggrin.gif
Atsakyti
Ech, vikipedija..... biggrin.gif Siaip apskritai labai daznai straipsniuose apie nsp ar vaisingumo pazinima buna esminiu klaidu privelta, taip kad pasitiketi tokiom raslaivom nereiktu smile.gif

Temperatura pakyla ivykus ovuliacijai. Tiesa tai, kad ovuliacija gali ivykti 2 dienas pries temp pakilima, ne visom iskart prisigamina pakankamai hormono, kuris kelia temp, bet tikrai ne po pakilimo. Triju dienu temp reikalingos tam, kad butu aisku, jog temp tikrai pakilo del ivykusios ovuliacijos, o ne del persalimo pvz. ar dar kazko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 10 07, 22:18)
Temperatura pakyla ivykus ovuliacijai.

BT gali pakilti šiek tiek prieš ovuliaciją, tačiau tai valandų, o ne dienų klausimas.

Werde, kaip sekasi su žadėtuoju vertimu?
Atsakyti