Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažas ar vakuuminis masažas - 2

prisiskaičiusi gerų atsiliepimų irgi buvau užsibrėžus praeiti vakuuminio masažo kursą, iškenčiau tik 3 ar 4 procedūras. šiaip tikiu kad vakuuminis masažas yra gerai, nes kita diena po procedūros raumenis skaudėdavo kaip po geros treniruotės, kelias valandas po masažo ir skysčių šalinimas suintensyvėdavo labai. tikrai labai norėčiau visą kursą praeiti, bet skausmas toks kad nebeimanoma pakelti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 01, 09:56)
prisiskaičiusi gerų atsiliepimų irgi buvau užsibrėžus praeiti vakuuminio masažo kursą, iškenčiau tik 3 ar 4 procedūras. šiaip tikiu kad vakuuminis masažas yra gerai, nes kita diena po procedūros raumenis skaudėdavo kaip po geros treniruotės, kelias valandas po masažo ir skysčių šalinimas suintensyvėdavo labai. tikrai labai norėčiau visą kursą praeiti, bet skausmas toks kad nebeimanoma pakelti  blink.gif

Galima juk pareguliuot, kad nebutu toks skausmingas. Ypac jei daroma rankomis, plastikinemis tauremis. Tik reik paprasyti masazuotojos.
Atsakyti
Sveikos! Gal galite parasyti kiek ejote kartu vakuuminiam masazui? uzmokejau uz 10k kursa bet masaziste iskart pasake kad 10 bus per mazai.
ir dar.. ar jus po kurso toliau 1-2 kartus i menesi einat profilaktiskai? Bijau suploti tiek pinigu o vasara vel celiulitas pasirodys visu grazumu nors siaip as nei pilna, sportuoju ir prisiziuriu maista, bet celiulitas deja niekur nedingsta, net isryskejo kai sukieknejau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Gal kuri gudresnė galėtų pakomentuoti, jeigu darausi limfodrenažinį masažą su infraraudonaisis spinduliais, ar po jo galima darytis cello įvyniojimus? Ar nebus per smarku?
Atsakyti
Aš manau kad geriausia darytis abu smile.gif Nes tai visai skirtingi dalykai ir negali vienas kito atstoti.
Vakumini dariausi anksciau dazniau, dabar ir vis karts nuo karto pasidarau. Efektas tikrai yra- celiulitus tikrai naikina efektyviai, beto ir oda grazeja gaudama toki masaza.
Bet tikrai neverta moketi dideliu pinigų salonuose, nusipirkite per Ebay ar kur kitur gumines taureles, ar vakumini mechanini prietaisiuka (rankine pompa su slangele ir plastikines taureles) ir darykites pacios namuose. Taip ir stipruma pacios galesite reguliuoti ir kainuos tik koki 20-100lt priklausomai nuo to ka pirksite.

Limfodrenazas tai papildoma priemone is vidaus. Taip pat veiksminga. Taip pat galima nusipirkti kokybiska prietaisa naudojimui namuose iki 2000tukst. ir darytis proceduras is karto po vakuminio masazo. Arba susirasti kur salone, bet neverta moketi daugiau nei 20lt uz karta.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 27 kovo 2013 - 17:19
Vakuminis visiskai netinka toms,kuriu kraujagysles yra linkusios matytis, patikekit,po to jos LABAI isryskeja,patyriau ant savo kailio smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
o kuris nors masazas padeda padailinti kuno formas?
neturiu ne celiulito, nei labai daug nereikalingu kilogramu, bet vat nors pora noreciau pamesti. verta darytis? g.gif
Atsakyti
Sveikos, neseniai pradejau eit i masazus Starvac aparatu, einu gana retai, i savaite kokius 1-2kartus, kai reiketu turbut kas antra diena, nes su kolege nesusiderinam, tai ji nespeja, tai as, bet po 4 masazu jau tikrai pamaciau skirtuma. Mano drauge ejo darytis man atrodo 10 masazu kursa, kas antra-trecia masaza padarydavo dar ir cello gelio ivyniojima, tai tikrai matesi ant jos labai didelis rezultatas, ir celiulitas sumazejo ir apimtys zymiai sumazejo tik zinoma, prie to ir mityba prisiziurejo. Ziuresim kokie rezultatai bus po dar 6 masazu (maziausiai rekomenduoja 10 masazu), bet, manau, kad netureciau nusivilt smile.gif
Atsakyti
As pasidariau jau 5 vakuminius masazus su Starvac aparatu. Celiulitas dar labiau isryskejo. Masazuojota ramina, kad taip ir turi buti, nes geriau issimasazuos tas celiulitas. O as pradejau abejoti ar verta toliau man ji darytis. Ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2013 04 17, 16:51)
As pasidariau jau 5 vakuminius masazus su Starvac aparatu. Celiulitas dar labiau isryskejo. Masazuojota ramina, kad taip ir turi buti, nes geriau issimasazuos tas celiulitas. O as pradejau abejoti ar verta toliau man ji darytis. Ar yra kam taip buve?

Sveiki. Taip, tai nieko tokio, taip ir buna kai sujudini ta celiulita. Praeina kelios dienos po masazo ir jis issilygina. Taip, kad neabejokite o grazinkites toliau.
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2013 04 17, 15:51)

po keliu proceduru buna lygtai pablogejimas, nes nusidrenuoja virsutinis sluoksnis ir tie netolygus riebalu gumuliukai isryskeja, taiciau tikrai reikia grazintis toliau ir toliau bus vis geriau - jie prades dingineti. Kad isryskejo - tai pozymis, kad masazas veikia ir pirmas etapas jau praeitas.
Atsakyti
Aciu. Nuraminote smile.gif As jau galvojau, kad netinka jis man. Tesiu toliau. Parasysiu veliau kaip sekesi ax.gif
Atsakyti