Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažas ar vakuuminis masažas - 2

QUOTE(mylimuke @ 2012 02 24, 14:42)
Įdomu, ar brangiai kainuotų limfodrenažinis tik iki kelių? Pas mane ties vienu pakinkliu yra limfmazgis, kurio ten a lia neturėtų būti (su įgimtu defektu aš biggrin.gif), todėl pristabdo nutekėjimą, viena koja tinsta šiek tiek. O jei masažuot, tai vieną ar abi reiktų?  g.gif

Mano nuomone toks limfodrenazas tik atskiro kojos lopinelio (dalies) nelabai efektyvus. Kunas - vientisas organizmas, vykstantys jame procesai priklauso viens nuo kito. Pries anticeliulitinius koju masazus visada rekomenduoju pasidaryti viso kuno limfodrenazini. O paskui kelis koju limfodrenazinius. Bet visos kojos - nuo pedos iki pat virsaus.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 24, 14:05)
Mano nuomone toks limfodrenazas tik atskiro kojos lopinelio (dalies) nelabai efektyvus. Kunas - vientisas organizmas, vykstantys jame procesai priklauso viens nuo kito. Pries anticeliulitinius koju masazus visada rekomenduoju pasidaryti viso kuno limfodrenazini. O paskui kelis koju limfodrenazinius. Bet visos kojos - nuo pedos iki pat virsaus.

Tai dzin man tie celiulitai, ne dėl jų gi darau, o dėl tinimo. Gydytojas rekomendavo. Iki kelių sakė užtenka. Ar niekas nedaro iki kelių, o tik visas kojas? Tada jau kita kalba būtų. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 24, 15:46)
Tai dzin man tie celiulitai, ne dėl jų gi darau, o dėl tinimo. Gydytojas rekomendavo. Iki kelių sakė užtenka. Ar niekas nedaro iki kelių, o tik visas kojas? Tada jau kita kalba būtų. wink.gif

Tai jus galit uzsisakyt kad ir 10 cm kojos padaryt smile.gif Juk , kaip sakoma, klientas visada teisus smile.gif Bet negarantuociau gero rezultato, jei taip mazomis dalimis masazuojama. As, aisku, su to gydytojo nuomone nesigincysiu. Nors man keistas toks poziuris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 24, 14:55)
Tai jus galit uzsisakyt kad ir 10 cm kojos padaryt smile.gif Juk , kaip sakoma, klientas visada teisus smile.gif Bet  negarantuociau gero rezultato, jei taip mazomis dalimis masazuojama. As, aisku, su to gydytojo nuomone nesigincysiu. Nors man keistas toks poziuris smile.gif

Aš kai nelabai žinau, negaliu nei ginčytis, nei ką... Tiesiog problema ties kelieniu, todėl, logiškai mąstant, užtektų iki tiek masažuot. Nors aš asmeniškai manau, kad blogiau tikrai nebus, jeigu masažuot visas kojas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 24, 13:46)

Jei rankomis, tai zinoma jums padarys, kiek paprasysite, o jei aparatu, tai manau tik visa koja darytu, nebent jei tie rubeliai butu is atskiru daliu, tada butu imanoma ir iki keliu, bet kaip Dinazaure minejo, as kelis kartus pasidaryciau visam kunui, kad ir kitus limfmazgius prajudintu, o ne tik koju, o tada galite darytis tik koju, bet velgi, as daryciausi pilnai abieju koju mirksiukas.gif O kainu tai turbut ivairausiu yra, tad reikia klausinetis tu, kas ji daro, nes kainos manau ir atlikimo budo priklauso (rankomis, aparatu), nuo salono vardo ir pan. Cia jums niekas nepasakys, kiek gali kainuoti, nebent labai tiksliai viska surasytumete, ko norite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 02 24, 17:39)
Jei rankomis, tai zinoma jums padarys, kiek paprasysite, o jei aparatu, tai manau tik visa koja darytu, nebent jei tie rubeliai butu is atskiru daliu, tada butu imanoma ir iki keliu, bet kaip Dinazaure minejo, as kelis kartus pasidaryciau visam kunui, kad ir kitus limfmazgius prajudintu, o ne tik koju, o tada galite darytis tik koju, bet velgi, as daryciausi pilnai abieju koju  mirksiukas.gif  O kainu tai turbut ivairausiu yra, tad reikia klausinetis tu, kas ji daro, nes kainos manau ir atlikimo budo priklauso (rankomis, aparatu), nuo salono vardo ir pan. Cia jums niekas nepasakys, kiek gali kainuoti, nebent labai tiksliai viska surasytumete, ko norite  ax.gif

Cia nelabai gali reklamuotis sioje temoje, kas kiek kainuoja. Rankomis atlikti gal kiek brangiau,bet irgi priklauso ar salone, ar privaciai.
Mylimuke, jus iveskit i google limfodrenazinis masazas ir tikrai suzinosit kas po kiek. Mazdaug pusvalandis 30 lt. Priklauso nuo laiko, galima ir vien kelius valanda masazuot smile.gif Bet pati limfodrenazinio esme priestaraujavien tam tikro , mazo ploto veikimui.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 24, 13:42)
Įdomu, ar brangiai kainuotų limfodrenažinis tik iki kelių? Pas mane ties vienu pakinkliu yra limfmazgis, kurio ten a lia neturėtų būti (su įgimtu defektu aš biggrin.gif), todėl pristabdo nutekėjimą, viena koja tinsta šiek tiek. O jei masažuot, tai vieną ar abi reiktų?  g.gif

na, aš ne daktaras, bet mano galva, darydama limfodrenažą iki kelių tik pakenktumėte sau, nes visą limfą atvarytumėte iki to mazgelio, kuris yra pakinklyje, t.y. iškart virš kelio srities, o tas mazgelis sakot ir taip pristabdo nutekėjimą, tai jam kaip tik reikėtų padėti pravaryti limfą pro jį, o ne duoti jam padidintą krūvį. juk nesvarbu, ar limfmazgis yra konkrečioje vietoje pagal planą ar ne biggrin.gif, bet limfodrenažo viena iš paskirčių - padėti limfmazgiams pravarinėti limfą, ypač kai yra sutrikusi limfotaka, kai kojos linkę į tinimus visokius. žodžiu, geriau daryti visai kojai, ir ne viena o abiems, tačiau daryti mažesniu spaudimu
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 24, 12:42)

tikrai yra tokie aparatai uzmaunami ant koju ir daroma, kai stovejau poliklinikoj ir laukiau kol krauja paims skaiciau reklama nes tenai net daro...bijau tiksliai kaina pasakyt 1k iki 20lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 24, 13:42)

Niekas ismanantis, limfodrenazu iki keliu nedarytu, nes sio masazo esme masazuoti zonas tarp tam tikru pagrindiniu limfmazgiu zonu. Norint masazuoti bet kuria koju dali, reikia daryti visas kojas nuo kirksniniu limfmazgiu.
Atsakyti
Merginos, gal kam idomu butu - Vilniuje turiu kupona vakuminiam masazui 9 kartai, pirkta su 50 proc. nuolaida. Vieno karto kaina 89 Lt, pirkau uz 44.50 Lt Parduociau uz 380 - 400 Lt. Rasykite i el.pasta buvita@delfi.lt
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
gal kuri galite parekomenduoti gerą masažistę, kuri darytų anticeliulitinius masažus KAUNE namuose?

Labai norėčiau įsigyti visą kursą, bet perkant grožio salonuose brangoka 4u.gif
Atsakyti
As kaip tik planuoju praeiti kursa, googlinuos atsiliepimus smile.gif
Esu bandzius lipokavitacija, vakuumini ir limfodrenaza. Tik kad niekada kurso neisejau, tad rezultatu nezinau. Galvoju gal jus ka rekomenduosim, pasakysit kur geriau veikia, pas ka buvot?
As bandziau viska Jaunatves namuose. Labai patiko ten moteryte dirbanti, ji taip paprastai tiksliai man viską paaiškino. Sakė likopavitacija, tai riebalinių lasteliu naikinimas, taciau be kitu proceduru tos sunaikintos lasteles vis tiek lieka kune. Butina papildomai vakuuminis masazas arba limpfodrenazinis masazas. Tad iseina brangokai.
Vakuuminis maszas daugiausiai veikia virsutini sluoksni - musu matoma celiulita, o limfodrenazas judina susikaupusius skyscius, jis veikia daug giliau (pakeliui ir celiulita, nes jis ir susidaro del susikaupusiu skysciu). Maloniausia procedura faktas - limfodrenazas, ir pigiausia. Bet man rodos tobula yra visu siu masazu derinys.
Atsakyti