Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažas ar vakuuminis masažas - 2

QUOTE(Sidabriukasg @ 2012 02 22, 09:57)
Jo, ir man nesikandzioja:) Ir kremukas jau maziau svilina smile.gif
Savaitgali kai dariausi, dar truputi jauciau, bet va tada pirma karta ir pajutau, kad zymiai maziau kanda smile.gif O vakar jau taip ramiai tepiausi, ir visai vakar nebekando smile.gif Vat pirmais kartais 10 min vos vos iskentedavau, vis kasydavausi, o vakar jau 20 min drasiai isbuvau:) Manau, oda apsiprato wink.gif Bet tikiuosi tai nereiskia, kad celiulitas irgi su ta kauke jau apsiprato ir ji jo nebeveikia...  blush2.gif
O siaip tai man va tik tas yra - kai po kaukes nusilupu  plevele ir pradedu plauti purva, tada taip lygtais kanda, lygtais niezti oda... Ar tau taip yra, Gusha?  g.gif  Kada cia pagalvojau, kad nagais neprisidraskyti, su kempine pasitrinsiu (pasikasysiu), tai gaunasi panasiai kaip su uodo ikandimu - kuo daugiau trinu kempine, tuo labiau niezti  doh.gif  lotuliukas.gif  Pasidarau raudona raudona  lotuliukas.gif  Bet siaip greit tai praeina - nustoju oda trinti ir nebeniezti smile.gif

Man irgi plaunant biski jauciasi kandziojimas, bet nesmarkiai. Itariu, kad del silto vandens. As pasidarau smarkia srove ir smulku lietuti, tai net nelieciu odos, tik su ta smarkia srove nuplaunu ir tas purvas graziai nukrenta visas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 02 22, 11:02)
Man irgi plaunant biski jauciasi kandziojimas, bet nesmarkiai. Itariu, kad del silto vandens. As pasidarau smarkia srove ir smulku lietuti, tai net nelieciu odos, tik su ta smarkia srove nuplaunu ir tas purvas graziai nukrenta visas  mirksiukas.gif

As plaunu vesiu vandeniu (instrukcijoje parasyta, kad vesiu reikia nuplauti), bet rankomis pasitrinu, nes man taip neatsoka purvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2012 02 22, 10:08)
As plaunu vesiu vandeniu (instrukcijoje parasyta, kad vesiu reikia nuplauti), bet rankomis pasitrinu, nes man taip neatsoka purvas smile.gif

Nu as irgi ne karstu, bet siltu, kad nesikalatociau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 02 22, 11:14)
Nu as irgi ne karstu, bet siltu, kad nesikalatociau  rolleyes.gif

smile.gif As irgi turbut tokiu pat, bet man nelabai gerai atsoka jei rankomis netrinu sad.gif

Gusha, o tau rezultatai ar matosi jau? smile.gif Kiek kartu jau pasidarei kauke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2012 02 22, 10:29)
smile.gif As irgi turbut tokiu pat, bet man nelabai gerai atsoka jei rankomis netrinu sad.gif

Gusha, o tau rezultatai ar matosi jau? smile.gif Kiek kartu jau pasidarei kauke? smile.gif

Oda tikrai biski lygesne ir stangresne, man to ir reikejo, nes siaip celiulito baisaus ir nebuvo, gal tik vos, nes itariu tie groziai dietos budu dingo, bet betkokiu atveju, visos proceduros situacija tik pagerins. Net neabejoju tuo ir ne kiek nesigailiu schmoll.gif Man patinka procedurintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle1985 @ 2011 12 15, 12:27)
pilnai pritariu...
po nauju metu iseis straipsnis vieno profesoriaus is VLN universiteto, apie limfodrenaza...
jie dare eksperementa 8 men su ligoniais naudojant aparata.... skaiciai nustebino net pacius darbuotojus kas liecia apimciu mazejimo,celiulito,tinimo,sirdies funkcijos ir t.t...
visas straipsnis bus parasytas ir pagristas faiktais...
dabar jis yra ruosiamas,m

mazyle1985, gal kartais jau turite ta straipsni? wink.gif Labai smalsu butu paskaityti smile.gif
Atsakyti
Na, aš šiandien užsisakiau lipokavitacija su limfodrenažu Jaunatvės namuose...žiūrėsiu kaip ten kas...
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2012 02 23, 12:30)
Na, aš šiandien užsisakiau lipokavitacija su limfodrenažu Jaunatvės namuose...žiūrėsiu kaip ten kas...

Butinai praneskit kaip seksis wink.gif
Kiek proceduru darysites? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukasg @ 2012 02 23, 13:37)
Butinai praneskit kaip seksis wink.gif
Kiek proceduru darysites? smile.gif

Na, šiuo metu ten perkant kaip ir abonementą dar taikoma 10 proc. nuolaida...užsiregistarvau, kad ateisiu šeštadienį po pietų...lb daug kartų nelabai galiu...na, bet kokius 5 karus tai tikrai...(nors jei galėčiau tai 20 norėčiau biggrin.gif )
Atsakyti
manau kad kiekvienai poveikis individualus, bet mano asmeninė patirtis tokia:
limfodrenažas yra super thumbup.gif
lipokavitacija yra neverta pinigų ir laiko, turėjau keliolika procedūrų, o teigiamo poveikio nulis schmoll.gif
vakuuminis kenkia kapiliarams ir venoms, o teigiamo poveikio nepastebėjau schmoll.gif
VelaSmooth ir pan. - nepasiteisino schmoll.gif

esu nemažai visko išbandžiusi, tai geriausiai veikia mitybos pakoregavimas ir sportas/mankšta bent minimali; mėnesį kasdien mankštą darant ir mitybą bent kažkiek prisižiūrint rezultatas tikrai bus, ko negali pasakyti apie visokias tas procedūras. geriausios procedūros yra tos, kurios skirtos pačiai odai, tada nauda apčiuopiama yra, bet tai kas yra po oda, geriausiai tvarkoma mityba+sportu, o ir kainuoja pigiau smile.gif jei visas tas pastangas ir laiką, skirtą visoms toms procedūroms, būčiau skyrusi sportui bei mitybai tinkamai, tai jau būčiau kaip gazelė, plius pinigų kiek būčiau sutaupiusi doh.gif tai dabar tik limfodrenažą darausi, o kitas procedūras - pati namuose biggrin.gif
Atsakyti
Taip...ir bijau be reikalo mokėti už lipokavitaciją...Presoterapijos man lb norisi pabandysti dėl limfos pajudinimo...nes atsiranda pabrinkimas kojose...
Atsakyti
Įdomu, ar brangiai kainuotų limfodrenažinis tik iki kelių? Pas mane ties vienu pakinkliu yra limfmazgis, kurio ten a lia neturėtų būti (su įgimtu defektu aš biggrin.gif), todėl pristabdo nutekėjimą, viena koja tinsta šiek tiek. O jei masažuot, tai vieną ar abi reiktų? g.gif
Atsakyti