QUOTE(Sidabriukasg @ 2012 02 22, 09:57)
Jo, ir man nesikandzioja:) Ir kremukas jau maziau svilina 
Savaitgali kai dariausi, dar truputi jauciau, bet va tada pirma karta ir pajutau, kad zymiai maziau kanda
O vakar jau taip ramiai tepiausi, ir visai vakar nebekando
Vat pirmais kartais 10 min vos vos iskentedavau, vis kasydavausi, o vakar jau 20 min drasiai isbuvau:) Manau, oda apsiprato
Bet tikiuosi tai nereiskia, kad celiulitas irgi su ta kauke jau apsiprato ir ji jo nebeveikia...
O siaip tai man va tik tas yra - kai po kaukes nusilupu plevele ir pradedu plauti purva, tada taip lygtais kanda, lygtais niezti oda... Ar tau taip yra, Gusha?
Kada cia pagalvojau, kad nagais neprisidraskyti, su kempine pasitrinsiu (pasikasysiu), tai gaunasi panasiai kaip su uodo ikandimu - kuo daugiau trinu kempine, tuo labiau niezti
Pasidarau raudona raudona
Bet siaip greit tai praeina - nustoju oda trinti ir nebeniezti 

Savaitgali kai dariausi, dar truputi jauciau, bet va tada pirma karta ir pajutau, kad zymiai maziau kanda

O siaip tai man va tik tas yra - kai po kaukes nusilupu plevele ir pradedu plauti purva, tada taip lygtais kanda, lygtais niezti oda... Ar tau taip yra, Gusha?

Man irgi plaunant biski jauciasi kandziojimas, bet nesmarkiai. Itariu, kad del silto vandens. As pasidarau smarkia srove ir smulku lietuti, tai net nelieciu odos, tik su ta smarkia srove nuplaunu ir tas purvas graziai nukrenta visas