Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažas ar vakuuminis masažas - 2

QUOTE(kijina @ 2011 01 24, 16:30)
manyciau reikia lyginti, kaip cia mergaites sako...nes as irgi buvau apsigavusi su tuo pigiausias, aisku nezinau ar ten pat kur tu...reikia ziureti kiek laiko daro, ar turi issilavinima, ar tepa kremais ar aliejias, ar liepia savo atsinesti, o jei ir tepa, tai kokiais, oi daug manau reikia dalyku.
nepqasitikeciau dabar jau niekuo, kai buvo su kuo palyginti. Jei i salona kaune, tai eiciau tik i high care, o jei pas masazistes, tai sitame forume diskutuojancias rekomenduociau, (nes geru atsiliepimu girdejau smile.gif

Ir dar masaziste savamoksle, ar baigusi kazkur kursus, duoda svarius ranksluoscius, ar panaudoja visoms viena ir dar sarbiausia, kiek laiko daro blink.gif Nes vienos kazkokiu budu sugeba anticeliulitini per 30 min padaryti, kitos vargsta 2 val...
Atsakyti
labas vakaras. gal galetumete pasakyt koks masazas yra atliekamas idetame klipuke? aciu 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=d1w_WquiJUc
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 01 26, 20:41)
labas vakaras. gal galetumete pasakyt koks masazas yra atliekamas idetame klipuke? aciu 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=d1w_WquiJUc

Kavitacija.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 20:55)
Kavitacija.

o gal galima issamiau kas tai yra?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 01 26, 20:57)
o gal galima issamiau kas tai yra?

Gydomąjį efektą sukelia žemo dažnio (25-50 kHz) ultragarso bangos, riebaliniame audinyje suformuojančios „sprogstančias“ ir riebalines ląsteles sunaikinančias mikropūsleles. Vis didėjančios ir dėl to „sprogstančios“ pūslelės tarsi „suplėšo“ riebalinių ląstelių sienelę ir išlaisvinančios joje esančius riebalus, 90 proc. kurių pasišalina į limfą ir 10 proc. iš karto į kraują. Kavitacinis efektas dėl specifinės jų sandaros pasireiškia tik riebalinėse ląstelėse, kai tuo tarpu kiti audiniai (raumenų fibrilės, odos epidermio ląstelės, kraujagyslių sienelės endotelio ląstelės) dėl jų žymiai didesnio atsparumo ir elastingumo išlieka visiškai nepažeistos.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 21:27)
Gydomąjį efektą sukelia žemo dažnio (25-50 kHz) ultragarso bangos, riebaliniame audinyje suformuojančios „sprogstančias“ ir riebalines ląsteles sunaikinančias mikropūsleles. Vis didėjančios ir dėl to „sprogstančios“ pūslelės tarsi „suplėšo“ riebalinių ląstelių sienelę ir išlaisvinančios joje esančius riebalus, 90 proc. kurių pasišalina į limfą ir 10 proc. iš karto į kraują. Kavitacinis efektas dėl specifinės jų sandaros pasireiškia tik riebalinėse ląstelėse, kai tuo tarpu kiti audiniai (raumenų fibrilės, odos epidermio ląstelės, kraujagyslių sienelės endotelio ląstelės) dėl jų žymiai didesnio atsparumo ir elastingumo išlieka visiškai nepažeistos.

aisku. uzsisakiau tris, bet tiksliai nezinojau kad per reikalas, angliskai nelabai supratau. nu bus matyt kai rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 01 26, 21:31)
aisku. uzsisakiau tris, bet tiksliai nezinojau kad per reikalas, angliskai nelabai supratau. nu bus matyt kai rezultatai.

Manau triju proceduru neuzteks, kad ir kaip ten graziai apie tai pasakoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 21:33)
Manau triju proceduru neuzteks, kad ir kaip ten graziai apie tai pasakoja  blush2.gif

na pas mane tik vos vos celiulitas matyt, uzsisakiau kaip pabandymui, ir todel kad gana nebrangu buvo.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 01 26, 21:37)
na pas mane tik vos vos celiulitas matyt, uzsisakiau kaip pabandymui, ir todel kad gana nebrangu buvo.

Kur cia taip ta nebrangu radote?? unsure.gif Siaip net jei ir nesimato, tai bent 5 kartu reiketu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 12:03)
Ir dar masaziste savamoksle, ar baigusi kazkur kursus, duoda svarius ranksluoscius, ar panaudoja visoms viena ir dar sarbiausia, kiek laiko daro  blink.gif Nes vienos kazkokiu budu sugeba anticeliulitini per 30 min padaryti, kitos vargsta 2 val...

kazkaip nepazistu savamoksliu, vistiek nors kursus buna baigusios g.gif Ka syra savamoksle? Ar kursus baigus savamoksle? Skaiviau forume, kad ir kosmetologigiu savamoksliu buna. Neitiketina g.gif
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 20:27)
Skamba ziaurokai, nebandyciau... Nenoriu, kad mano nuosavos lasteles sproginetu, kiek turiu, tiek turiu, turiu pati susitvarkyt. Man mano lasteles brangios, nors ir lasinines. Galima pasiekt, kad jos butu kiek mazesnes. Reikia keist mitybos paprocius ir nereiks nieko sprogdint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 26, 21:43)
kazkaip nepazistu savamoksliu,  vistiek nors kursus buna baigusios g.gif Ka syra savamoksle? Ar kursus baigus savamoksle? Skaiviau forume, kad ir kosmetologigiu savamoksliu buna. Neitiketina  g.gif
Skamba ziaurokai, nebandyciau... Nenoriu, kad mano nuosavos lasteles sproginetu, kiek turiu, tiek turiu, turiu pati susitvarkyt. Man mano lasteles brangios, nors ir lasinines. Galima pasiekt, kad jos butu kiek mazesnes. Reikia keist mitybos paprocius ir nereiks nieko sprogdint biggrin.gif

Patikek, oi, kokiu pora egzemplioriu buvau sutikusi savo kelyje doh.gif Neturejo zalio supratimo, kuo bluznis skiriasi nuo kasos...
O del lasteliu susprogdinimo, tai riebalu nusiurbimas, taip pat lasteliu sprogdinimas ir ribalas neina i krauja, o istraukiamas per kaniule. Visi "sprogdinantys" masazai veikia ne taip stipriai, "lasekus" isnesioja kraujas. Liposazas prie tu masazu t.p. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 20:50)
Patikek, oi, kokiu pora egzemplioriu buvau sutikusi savo kelyje  doh.gif Neturejo zalio supratimo, kuo bluznis skiriasi nuo kasos...
O del lasteliu susprogdinimo, tai riebalu nusiurbimas, taip pat lasteliu sprogdinimas ir ribalas neina i krauja, o istraukiamas per kaniule. Visi "sprogdinantys" masazai veikia ne taip stipriai, "lasekus" isnesioja kraujas. Liposazas prie tu masazu t.p.  ax.gif

na jau, na, jau, liposazas nesprogdina lasteliu. Tik isgrezia liezuvis.gif
Atsakyti