QUOTE(Sidabriukasg @ 2012 02 15, 13:03)
Man asmeniskai tuo, kad jis yra galingesnis

Jei neklystu, tai jusiskis aparatas neturi galimybes parinkti atskiru programu? Tarkim - 1. masazuojamos rankos, liemuo, kojos, pedos. 2. masazuojamos tik pedos. 3. masazuojamos tik kojos ir t.t. Ar yra ten tokie dalykeliai?
Toliau man rodos jusiskis neturiu infraraudonuju spinduliu

Musiskis aparaciukas yra labai gudrus - galima pasirinkti laika, spaudimo stipruma (net 7 lygiai), kiekvienos kameros priputimo laika (6 lygiai) ir t.t.
Ir dar mano nuomone musiskis tobulesnis tuo, kad jis yra profesionalus

Bet cia tik mano nuomone

Galbut jums, mazyle1985, jis nepatiktu

Na mums su Gusha tai super
pabandau apsiginti
1) Dėl galingumo. Mano aparaciuko spaudimo lygis yra net iki 300mmHg ,tiek galingumo man niekad neprireikdavo,ir kiek maciau salonose tai irgi tiek pat budavo
2) Dėl komplektacijos: maniskis aparatas turi atskirus manzetus kojoms rankai liemeniui, tai yra kur kas patogiau nei uzsimauti skafandra (kiek supratau pas Jus bendras) J galima darytis proceduras atskiroms kuno dalims, labai patogiai, nereikalaujant kito zmogaus pagalbos pajungiant aparata J(cia raset pora psl atgal)
3) Dėl infraraudonuju spinduliu, tai taip , tiesa, nera tokios funkcijos, bet iskyla klausimas kam reikalingi infraraudonieji spinduliai limfodrenažiniui aparatui, tai neitakoja limfos tekejimo krypties visu pirma... visu antra daug kam netinka spinduliai,manyciau perdidelis kruvis organizui..
4) Aparaciukas sakote gudrus labai, to nepavadinciau gudrumu J- kiekvienas limfodrenazinis aparatas turi laiko spaudimo lygio parametrus, maniskio spaudimo lygi galima reaguliuoti proceduros metu, tai yra labai patogu, laikmatis labai optimalus iki 30 min. tiek kiek trunka proceduros trukme, taipogi laikmati galima reaguliuoti proceduros metu
5) Maniskis yra universalusis variantas, kaip teige imone is kurios pirkau, jie juos pardavineja ir grozio salonuose bei kosmetologiniuose kabinetuose, nes yra kompaktiski, lengvai nesiojami, daug nesveria ir turi dideli spaudimo lygi, kuris yra reikalingiausias parametras limfodrenazo proceduroje
turiu 3 kamb buta ,3 vaikus tai isivaizduoju kad tokiam aparatui kaip Jusu reiketu ir vietos nemzai skirti,ko netureciau pas save,nemanau kad kiekviena karta tampyciau tuos 15kg
Pilnai uztenka man jo naudotis namuose ir pajusti rezultatus. Kokybiskas variantas pirktas ne kaip kate maise, o su sertifikatais, garantijomis ir galimybemis taisytis pogarantiniu laikotarpiu, tfu tfu tfu to tikiuosi neprireiks
o kur desite savo aparaciuka jeigu jis suges? kur spinduliu lempas keisites? ir pagrindinis kl toks-jeigu sujungimo pipsiukas pareis,tai ka tada? kur gausite? papildomai pirksites naujus mazetus?
tai tiek

jeigu zinociau daugiau info apie jusiski tai manau galeciau dar kazka pasakyti

nes taip pat pries pirkdama labai daug info rinkau,nes tai investicija