Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

as tai zinau, kad po nuovargio jei isgersiu kokiu citrusiniu sulciu, kaip sakai- kaput doh.gif migrena garantuota doh.gif ne karta "patikrinta" lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, gal kas turite gydytojos J.Kuzmickienes (is Santariskiu) kabineto tel numeri?buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 06 07, 12:22)
merginos, gal kas turite gydytojos J.Kuzmickienes (is Santariskiu) kabineto tel numeri?buciau labai dekinga 4u.gif

radau nete. kiek tiksli info nzn ax.gif
Gyd. Jurgita Kuzmickienė
VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikos
Santariškių g. 2, Vilnius
Mobil. tel. (8~659) 5 60 95

KUZMICKIENĖ JURGITA
Pareigos ir visuomeninės pareigos. VU ligoninės Santariškių klinikų gydytoja neurologė.
Darbo adresas. VU ligoninės Santariškių klinikos, Santariškių g. 2, LT-08661 Vilnius; tel. (5) 2365000

as snd vel su migrena draugavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 07, 14:13)
radau nete.

aciu tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 06 07, 07:46)
as tai dar vis galvoju, ka cia man dar isbandzius, vis galvoju-negi taip ir gyvensiu ir kankinsiuos visa gyvenima su ta galva-kaip cia man atrast tinkama gydymo buda (bijau kad priprasiu prie triptanu ir bus kaput  rolleyes.gif  ).vis viliojausi tuo metodu kur pagal tavo krauja pasako ka gali valgyt -ko ne-nu bet kaina doh.gif  unsure.gif gal kokia joga ismegint? g.gif

a tu manai bus koks rezultatas? Man atrodo kad ten nusako ko tu nemėgsti - tą ir valgyk - esmė maždaug, kad mažiau valgytum g.gif nežinau kiek tiesos, bet man taip atrodo
Atsakyti
Lute, kaip tau po gimdymo?
Beje, laukiu paaugusio virusiuko i a.z. topsecret.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 06 07, 16:06)
a tu manai bus koks rezultatas? Man atrodo kad ten nusako ko tu nemėgsti - tą ir valgyk - esmė maždaug, kad mažiau valgytum g.gif nežinau kiek tiesos, bet man taip atrodo

nezinau biggrin.gif tiesiog pradedu galvot-nu gi skausmui turi buti kazkokia priezastis, sakau gal dienyna pradesiu vest-ka valgiau ryte, per pietus vakare, kiek streso apturejau lotuliukas.gif gal atseksiu nors maista g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis
gal priimsit i savo buri 4u.gif
siandien is KMUK neurologes isgirdau diagnoze -migrena. Nors tiriausi del nuolatinio galvos svaigimo wacko.gif Taip ir nesupratau - ar nebenorejo skirt brangesniu tyrimu, ar svaigimas tikrai budingas migrenai nes niekur apie svaigima nei zodzio nerandu. lens.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 31, 11:45)
nes man paskutiniu metu islindes yra ir dar vienas nemalonus dalykas - svaigsta galva. Grynai ne skauda, o svaigsta, sutrinka koordinacija, bijau ir laiptais i antra auksta lipt, ypac su vaiku ant ranku  doh.gif Ir prie kompo kai bent valanda pasedziu, pradeda svaigti. Ypac jei reikia kokius duomenis suvesti, pasukinoti galva nuo popieriu prie kompo ir pan. Ir tas svaigimas irgi tesiasi po savaite - po dvi. O arteja laikas, kai reiks vel grizti i darba, tai nzn, ka reiks daryt. O tada, kai galva svaigsta, tai atdrodo, kad sprande butu kas uzspausta, trinu kakla pastoviai - atrodo, kad nuo sprando i galva ar koks kraujas neprateka, kraujagysles uzsispaudzia, ar kas cia darosi, nebesuprantu  doh.gif  biggrin.gif

Su tokiais paciais pozymiais ir as kreipiausi i neurologus.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 07, 17:15)
Lute, kaip tau po gimdymo?
Beje, laukiu paaugusio virusiuko i a.z. topsecret.gif wub.gif

na po teisybe mažiau, bet kai pervargstu užeina arba kai perkaistu doh.gif bet kai daba saulė kasdien tai maudžia, bet ne skauda, ir nuo kavos puodelio praeina g.gif bet realiai labai labai skaudėjo tik kelis sykius (gal kokius 4), visi kiti nesiskaito skausmu thumbup.gif

ainu virusą tamstai - kaip spec. palinkėjimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2011 06 07, 17:55)
nezinau biggrin.gif tiesiog pradedu galvot-nu gi skausmui turi buti kazkokia priezastis, sakau gal dienyna pradesiu vest-ka valgiau ryte, per pietus vakare, kiek streso apturejau lotuliukas.gif gal atseksiu nors maista g.gif

lotuliukas.gif ir nustatai kad nei maistas, nei stresas labai įtakos nedaro, o tada nors imk durų rankeną ir ... g.gif nes man tik ryški šviesa ir didelis nuovargis išprovokuodavo laaaabai sunkią migreną, mmm šeipsau migreną, o maistas kartais iššaukia, kartais ne g.gif ir žinok kur, žalia rūta, tos bestijos priežastys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 06 07, 20:27)
na po teisybe mažiau, bet kai pervargstu užeina arba kai perkaistu doh.gif bet kai daba saulė kasdien tai maudžia, bet ne skauda, ir nuo kavos puodelio praeina  g.gif bet realiai labai labai skaudėjo tik kelis sykius (gal kokius 4), visi kiti nesiskaito skausmu thumbup.gif

ainu virusą tamstai - kaip spec. palinkėjimą  4u.gif

lotuliukas.gif ir nustatai kad nei maistas, nei stresas labai įtakos nedaro, o tada nors imk durų rankeną ir ... g.gif nes man tik ryški šviesa ir didelis nuovargis išprovokuodavo laaaabai sunkią migreną, mmm šeipsau migreną, o maistas kartais iššaukia, kartais ne g.gif ir žinok kur, žalia rūta, tos bestijos priežastys doh.gif

Tai dziugu, jei taip 4u.gif

O virusiukas tai nerealus wub.gif Mmm wub.gif

Man man irgi daznai ryski sviesa (saule, foto blicas), ir garsi muzika isprovokuoja, jei ne priepuoli, tai maudima tikrai unsure.gif O maistas ar stresas ne schmoll.gif Kazkaip is viso toks jausmas, kad ji atsiranda is NIEKUR cool.gif
Atsakyti
man dar astrus kvapas-rukalu, dazu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 06 07, 21:15)
man dar astrus kvapas-rukalu, dazu unsure.gif

Man astriu kvepalu biggrin.gif Is viso kazkaip kvepalu nepernesu unsure.gif Dazai, cigareciu dumai - dzin rolleyes.gif
Atsakyti