Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(mmergyte @ 2011 02 14, 13:23)
tai kad jau atšvęsti jie pas mus biggrin.gif

As irgi pagalvojau, kad tie simtadieniai sausio pabaigoj buna...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 14, 13:48)

buvo penktadienį pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 14, 13:48)

na jei klausiu tai vadinas dar tik bus biggrin.gif juk jie nebūna visur tą pačią dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 14, 14:59)
na jei klausiu tai vadinas dar tik bus  biggrin.gif  juk jie nebūna visur tą pačią dieną  mirksiukas.gif

kazin ka cia tokio originalaus sugalvoti... knyga su 100 jau turbut atsibodus...
gal tiktu sasiuvinis su kokiu eilerasciu(nebutinai rimtu)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 14, 14:09)

chi chi bigsmile.gif gerulis šitas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 14, 13:40)
šimtadieniui niekas nesiruošiat??/ pametėkit kokių idėjų  unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
merginos,o vyrukui perkančiam ir remontuojančiam automobilius gal turit kokiu minčiu?pati mašina netinka,nes reik mažiuko torčiuko......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 02 14, 18:42)
merginos,o vyrukui perkančiam ir remontuojančiam automobilius gal turit kokiu minčiu?pati mašina netinka,nes reik mažiuko torčiuko......

masina pamazinus gal tiktu rolleyes.gif dar gerai butu masina an dankrato(ar kaip jis ten biggrin.gif )kilstelt,nes kolkas tai man atrodo,kad ta masina vargsa zmogeli prispaudus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,užsisakė tortuką pas mane su orchidėjomis doh.gif blink.gif blink.gif o kaip jas daryt? pagal kokią nuorodą? neradau papuošimų temoj arba iš streso nemačiau blink.gif
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 02 14, 22:15)
Labas vakaras,užsisakė tortuką pas mane su orchidėjomis doh.gif  blink.gif  blink.gif  o kaip jas daryt? pagal kokią nuorodą? neradau papuošimų temoj arba iš streso nemačiau  blink.gif
Ačiū iš anksto 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=Mofv-j0EZsA
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 02 14, 21:15)
Labas vakaras,užsisakė tortuką pas mane su orchidėjomis doh.gif  blink.gif  blink.gif  o kaip jas daryt? pagal kokią nuorodą? neradau papuošimų temoj arba iš streso nemačiau  blink.gif
Ačiū iš anksto 4u.gif

u-samovara.ru
cia paaiskinimas zingsnis po zingsnio,tik rusu kalboj ax.gif
Atsakyti
SOS skubiai 4u.gif As kepu meduti, ir man reikia 30 cm aukscio, kad gautusi tortas, tai kiek sluonsiu apytiksliai gaunasi??????? blink.gif
Atsakyti