Man kiekviena diena kaip Valentino diena nesvenciam - nevalgom torto o jei daryciau, tai manau sirdeles, pagalveles ir pan...
Papildyta:
CIA
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 04, 17:38)
Jei skilo lipink aisingu , jei nulūžo , vargu ar kas bus , nes mano taip daromas ( ir net iš mano cukrinės kietos ) du kartus nulūžo , liko tik dėžė .
nenulūžo man galutinai,tik įskilo,tai sulaukiau kol išdžius,na ir laikė formą puikiausiai net klijuoti niekuom nereikėjo.
[quote=rugiagele26,2011 02 06, 16:15]
Man kiekviena diena kaip Valentino diena nesvenciam - nevalgom torto o jei daryciau, tai manau sirdeles, pagalveles ir pan...
Aciu, neturiu sirdeles formos, bet reiks kazka galvot,
Mes ir nesvenciam, bet tortuko tokia proga visgi noretusi, na vistiek svente
Gal kuri turit pavyzdeli kaip nulipdyt grazia katyte :-)
[quote=airius,2011 02 07, 01:47]
[/quote]
patarims is ne profes, gal pades. as kai britva dariau (kol kas sudetingiausias mano darytas korpusas) tai iskepiau biskvitus, is ju ispjoviau reikiama forma ir sutepiau, o kad kremas nepabegru apsukau dvigubai su folija, labai gerai laike, nes kremas pripipo prie folijos siek tiek ir priklijavo prie biskvito kad neissikestu ilinkiuose visuokiuose kai sustingo laba gerai nusiseme.
Papildyta:
primityvas bet gal tiks
[/quote]
patarims is ne profes, gal pades. as kai britva dariau (kol kas sudetingiausias mano darytas korpusas) tai iskepiau biskvitus, is ju ispjoviau reikiama forma ir sutepiau, o kad kremas nepabegru apsukau dvigubai su folija, labai gerai laike, nes kremas pripipo prie folijos siek tiek ir priklijavo prie biskvito kad neissikestu ilinkiuose visuokiuose kai sustingo laba gerai nusiseme.
Papildyta:
QUOTE(JET @ 2011 02 07, 16:35)
Gal kuri turit pavyzdeli kaip nulipdyt grazia katyte :-)
primityvas bet gal tiks
Aciu. Bet man reiktu ne torta suformuot, o maza katytes fygurele nulipdyt ant torto. Tik ne Hello Kity
QUOTE(JET @ 2011 02 07, 17:49)
Aciu. Bet man reiktu ne torta suformuot, o maza katytes fygurele nulipdyt ant torto. Tik ne Hello Kity
cia daro is molio kazkokio, bet manau tiks
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(JET @ 2011 02 07, 15:49)
čia keli helovino katinukai,bet spalvas pakeitus,gautųsi dailūs nuotaikingi,mieli kačiukai
Labas vakaras. Norėčiau paprašyti pagalbos... Gal kas nors turite informacijos kokios nors, kaip nulipdyti žmogų-vorą (spidermen)? Man su figūrų lipdymu sunkokai sekasi
kas tiktų brolio 28-o gimtadieniui? koks nors vyriškas gal... neturiu idėjų...
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 07, 21:27)
kas tiktų brolio 28-o gimtadieniui? koks nors vyriškas gal... neturiu idėjų...
man patiko sis pijokelis
manau 28 vyras savo gimtadienio gale ir atrodo