Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(Arven @ 2011 02 02, 21:44)
Bet paaiškėjo, kad negalima normaliai įsigyti dažų.

O kodel negalima normaliai isigyti dazu?
Atsakyti
sos

gal turit minciu vaikucio 1-mam gimtadieniui???reikia penktadieniui ir l.gerai butu su receptuku, bandyciau pati kepti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 02 02, 21:44)

Bet paaiškėjo, kad negalima normaliai įsigyti dažų.

blink.gif ką tai reiškia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 02 03, 00:02)
blink.gif ką tai reiškia? g.gif

Na, galima siųstis iš internetinių parduotuvių, bet aš jau per vėlai sugalvojau. Prekybos centruose nėra, o specializuotų parduotuvių Vilniuje neradau. Pabandysiu rytoj parduotuvę Scilis. Gal ten kas bus.

Žinoma, galėjau sugalvot anksčiau ir parsisiųsti internetu. Pati kalta. Bet negalvojau, kad bus tokia problema.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 02 02, 23:36)
Na, galima siųstis iš internetinių parduotuvių, bet aš jau per vėlai sugalvojau. Prekybos centruose nėra, o specializuotų parduotuvių Vilniuje neradau. Pabandysiu rytoj parduotuvę Scilis. Gal ten kas bus.

Žinoma, galėjau sugalvot anksčiau ir parsisiųsti internetu. Pati kalta. Bet negalvojau, kad bus tokia problema.

šiaip, yra atskira tema apie dažus, ten yra nurodyti visi "taškai" kur galima juos įsigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2011 02 02, 22:02)
sos

gal turit minciu vaikucio 1-mam gimtadieniui???reikia penktadieniui  ir l.gerai butu su receptuku, bandyciau pati kepti. 4u.gif

Jums reiktų į temą TORTAI smile.gif ...paskui kai iškepsite , į temą Kaip papuošti tortus ir kitus skanėstus .
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 02 02, 23:36)

Gali pirkt Scilis,gali atsisiust is Sal2 ,is pastarosios gali susitart,kad extra siuntiniu siustu per stoti ir gautum ta pacia ar kita diena.Tikrai nera problemos.Pati ant savo kailio isbandziau cool.gif
Atsakyti
Skubiai reikalinga pagalba,gaminu batelį,na ir prie kulniuko skilo padas.Ar išdžiūvus pastilažui laikys batelis formą?
Nežinau ką daryt,kaip sutvirtint jeigu įmanoma,nes laiko naujam gaminti jau nebeturiu... sad.gif verysad.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj skilo ? ...bandyk sulipinti su aisingu ...
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 04, 16:51)
O kurioj vietoj skilo ? ...bandyk sulipinti su aisingu ...

skilo tuoj vietoj,kur nuo kulno kojos išlenkimas prasideda..bandysiu kažką daryt,bet taip neramu.
Atsakyti
Jei skilo lipink aisingu , jei nulūžo , vargu ar kas bus , nes mano taip daromas ( ir net iš mano cukrinės kietos ) du kartus nulūžo doh.gif , liko tik dėžė .
Atsakyti
Sveikos, arteja Valentinas, kaip puosit tortukus, gal kokia nuoroda zinot 4u.gif
Atsakyti